Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Την έχω κάνει και εγώ αυτή τη σκέψη ....όταν ανέφερα για πιθανότητα ενδομητριωσης μου απάντησε ότι αυτά είναι "μπαγιατικα" νέα....μου έδωσε να καταλάβω οτι επειδή είμαι καταδικασμενη να κανω εξωσωματικη λογω χαμηλης ΑΜΗ το θεωρεί περιττό κ ότι ακόμα κ να εχω θα ειναι σε τετοιο βαθμο οπου μια λαμπαροσκοπηση δε θα την θεραπεύσει... κ στο σημειο αυτο μου προτεινε αντ αυτού να κανω το prp που ακομα δεν ξέρω αν ήταν πεταμένα λεφτά....να σου πω την αλήθεια.

Επίσης εγώ πριν την εξωσωματικη που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει Μάρτη σκέφτομαι μήπως ζητήσω να κανω και την εξέταση για το παράθυρο εμφυτευσης ? Δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό βεβαια αλλά διάβασα ότι μετά από αποτυχημένες προσπάθειες το προτείνουν....αλλά γτ πρέπει πρώτα να αποτύχει κάποιος τοσες φορές για να του πει να το κάνουν?

Το παράθυρο εμφύτευσης είναι κάτι πολύ σπάνιο να είναι διαφορετικό σε μια γυναίκα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίζεις τις πληροφορίες που περνεις . Υπάρχουν 200 εξετάσεις που μπορείς να κάνεις φυσικά Κ δεν γίνετε να της κάνεις όλες προληπτικά. Πρέπει να επιλέξεις αυτές που μπορούν να σε βοηθήσουν . Το παράθυρο εμφυτεύσεις διαφέρει πάρα πολύ σπάνια εγώ έχω διαβάσει μόνο μια περίπτωση . 

Υστεροσκοπηση είναι απαραίτητη γιατί 1 στις 3 γυναίκες κάτι βρίσκουν που μπορεί να εμποδίζει. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο άντρας μου ήταν ένα χρόνο στα καράβια για εμποροπλοιάρχων πήγαινε...

και έχει πάει ταηλάνδη,ινδονησία,κίνα,αίγυπτο,σουέζ,μαύρικιο και σε διάφορα εκεί κάτω,ολλανδία,ουκρανία,σε ένα σωρό μέρη!!

Καλά, κόψε κάτι κι εσύ, που πήρες φόρα! :tongue:

Ταϊλάνδη έχει πάει ο χάζμπαντ, για ένα σεμινάριο, του άρεσε πολύ, αλλά λέει ζέστη και υγρασία τρελή! Εγώ δεν την πάλευα δηλαδή με τπτ.

Αν είναι να κόβουμε και απο τα όνειρα τί κάνουμε γιά? (Θεσσαλονικιά έκφραση και αλοίμονο σε όποια κοροϊδέψει, είδατε τί έπαθε ο σφακιανάκης;))

Πήρα την πεθερά να δώ τί κάνει η μικρή και της είπα για την ίωση και υποστηρίζει πως ο Μάριος δεν έχει ίωση απλώς τον πήραξε το κακάο που ήπιε νωρίτερα σε μένα και της είπα πώς του κάθησε βαρύ λόγω της ίωσης αλλά άντε βγάλε άκρη με πόντια. Και την δικιά μου αν την πιάσει και κάνει εμετό , εκείνη την ημέρα κάτι θα φάει και θα την πειράξει.:rolleyes:

Εντωμεταξύ έτρωγε μακαρόνια αντί για φακές που της έστειλα. Μάλλον ο υδατάνθρακας είναι καλύτερος απο τον σίδηρο:rolleyes:

ο άντρας μου ήταν ένα χρόνο στα καράβια για εμποροπλοιάρχων πήγαινε...

και έχει πάει ταηλάνδη,ινδονησία,κίνα,αίγυπτο,σουέζ,μαύρικιο και σε διάφορα εκεί κάτω,ολλανδία,ουκρανία,σε ένα σωρό μέρη!!

Αχ, το 'χω πει, αν ήμουν άντρας θα το κυνηγούσα να γίνω ναυτικός! Γυναίκα κ*λώνω! :tongue:

Όνειρο ζωής τα ταξίδια και δε θέλω να το σκέφτομαι ότι δεν θα καταφέρω να πάω κάπου, ειδικά Ν.Υ.!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πήρα την πεθερά να δώ τί κάνει η μικρή και της είπα για την ίωση και υποστηρίζει πως ο Μάριος δεν έχει ίωση απλώς τον πήραξε το κακάο που ήπιε νωρίτερα σε μένα και της είπα πώς του κάθησε βαρύ λόγω της ίωσης αλλά άντε βγάλε άκρη με πόντια. Και την δικιά μου αν την πιάσει και κάνει εμετό , εκείνη την ημέρα κάτι θα φάει και θα την πειράξει.:rolleyes:

Εντωμεταξύ έτρωγε μακαρόνια αντί για φακές που της έστειλα. Μάλλον ο υδατάνθρακας είναι καλύτερος απο τον σίδηρο:rolleyes:

Αν όντως έχει την ίωση, καλύτερα τα μακαρόνια, αρκεί να μην είναι με καμιά βαριά σάλτσα!

Κι ο άντρας μου αυτό έλεγε, δεν ήθελε να δεχθεί ότι ΠΑΛΙ έχει ίωση. Δυο φορές ρώτησα το γιατρό για να του το πει, να το εμπεδώσει! :tongue:

Αν είναι να κόβουμε και απο τα όνειρα τί κάνουμε γιά? (Θεσσαλονικιά έκφραση και αλοίμονο σε όποια κοροϊδέψει, είδατε τί έπαθε ο σφακιανάκης:wink:)

Εντάξει, ένα πείραγμα σου έκανα για! :tongue:

(τι έπαθε; Ιδέα δεν έχω)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ κοριτσακια ποσα γραψατε παλι;;; Η μαλλον εγω αργω να μπω..

Εχω μια ψυχολογια πιο χαλια και απο τα χαλια..αντε να δω!! Ολα αναποδα!

προσπ σε νιωθω απολυτα..Θελω να κοιμηθω κ να ξυπνησω σε 24 ωρες, μπορω;;

τελικα δεν το γλιτωσα το κρυωμα, ουτε εγω ουτε ο χρηστος..Το πρωι πηρα τη διευθυντρια να της πω οτι δεν θα παω γιατι θα επεφτα απο τα ποδια μου και ξυνισε και τα μουτρα της, λες κ της ελεγα ψεμματα..Αι σιχτιρ πια!!!! Κ γιατι;;; Για να μην χασουν τα κενα τους οι δασκαλες,πως θα πιουν καφε με την ησυχια τους τα κοριτσια;;; Κι ολη μερα νιωθω κ τυψεις απο πανω!! Ειμαι βλαμμενη το ξερω..

Κι εμεις φακες εχουμε σημερα, παω να φαω μηπως δυναμωσω λιγακι..

προσπ εχεις πμ..αν μπορεις απαντησε μου

yRf6p1.png

του κεφαλιού η πεθερά,κι εσύ κάθησες και μαγείρεψες...

αν ήταν τώρα στα καράβια θα πήγαινα μαζί του,αλλά δεν είναι ζωή, εγώ εδώ κι αυτός να ταξιδεύει,βέβαια είναι πολλά τα λεφτά!!!

κάποια στιγμή θα πάμε!!εγώ έτσι σκέφτομαι!!

του κεφαλιού η πεθερά,κι εσύ κάθησες και μαγείρεψες...

αν ήταν τώρα στα καράβια θα πήγαινα μαζί του,αλλά δεν είναι ζωή, εγώ εδώ κι αυτός να ταξιδεύει,βέβαια είναι πολλά τα λεφτά!!!

κάποια στιγμή θα πάμε!!εγώ έτσι σκέφτομαι!!

Έτσι, έτσι, θέλει θετική σκέψη!

Μαριώ περαστικά σας! Μην έχεις τύψεις για θέματα δουλειάς, έλεος! Είσαι άρρωστη, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ δηλαδή;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

(τι έπαθε; Ιδέα δεν έχω)

Απο τότε που μας είπε Βούλγαρους καταστράφηκε η καριέρα του. Απο πότε έχει να γίνει ''χαμός'' στα ραδιόφωνα με καινούριο σουξέ του? Εγώ ούτε που θυμάμαι.....

Διαφημίσεις

Απο τότε που μας είπε Βούλγαρους καταστράφηκε η καριέρα του. Απο πότε έχει να γίνει ''χαμός'' στα ραδιόφωνα με καινούριο σουξέ του? Εγώ ούτε που θυμάμαι.....

Α, είπε κάτι τέτοιο; Χμμ, έχουν άποψη όλοι, έχει κι ο Νότης! :tongue:

Δεν ξέρω για σουξέ του, εγώ ξένα ακούω στο ραδιόφωνο. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ κοριτσακια ποσα γραψατε παλι;;; Η μαλλον εγω αργω να μπω..

Εχω μια ψυχολογια πιο χαλια και απο τα χαλια..αντε να δω!! Ολα αναποδα!

προσπ σε νιωθω απολυτα..Θελω να κοιμηθω κ να ξυπνησω σε 24 ωρες, μπορω;;

τελικα δεν το γλιτωσα το κρυωμα, ουτε εγω ουτε ο χρηστος..Το πρωι πηρα τη διευθυντρια να της πω οτι δεν θα παω γιατι θα επεφτα απο τα ποδια μου και ξυνισε και τα μουτρα της, λες κ της ελεγα ψεμματα..Αι σιχτιρ πια!!!! Κ γιατι;;; Για να μην χασουν τα κενα τους οι δασκαλες,πως θα πιουν καφε με την ησυχια τους τα κοριτσια;;; Κι ολη μερα νιωθω κ τυψεις απο πανω!! Ειμαι βλαμμενη το ξερω..

Κι εμεις φακες εχουμε σημερα, παω να φαω μηπως δυναμωσω λιγακι..

προσπ εχεις πμ..αν μπορεις απαντησε μου

καλώς την πρινσέσα και περαστικά ! Στο σχολείο σας δηλαδή δεν έχει αρρωστήσει άλλος καθηγητής? Πρώτη φορά το ακούει η κυρα διευθύντρια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...