Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Την έχω κάνει και εγώ αυτή τη σκέψη ....όταν ανέφερα για πιθανότητα ενδομητριωσης μου απάντησε ότι αυτά είναι "μπαγιατικα" νέα....μου έδωσε να καταλάβω οτι επειδή είμαι καταδικασμενη να κανω εξωσωματικη λογω χαμηλης ΑΜΗ το θεωρεί περιττό κ ότι ακόμα κ να εχω θα ειναι σε τετοιο βαθμο οπου μια λαμπαροσκοπηση δε θα την θεραπεύσει... κ στο σημειο αυτο μου προτεινε αντ αυτού να κανω το prp που ακομα δεν ξέρω αν ήταν πεταμένα λεφτά....να σου πω την αλήθεια.

Επίσης εγώ πριν την εξωσωματικη που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει Μάρτη σκέφτομαι μήπως ζητήσω να κανω και την εξέταση για το παράθυρο εμφυτευσης ? Δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό βεβαια αλλά διάβασα ότι μετά από αποτυχημένες προσπάθειες το προτείνουν....αλλά γτ πρέπει πρώτα να αποτύχει κάποιος τοσες φορές για να του πει να το κάνουν?

Το παράθυρο εμφύτευσης είναι κάτι πολύ σπάνιο να είναι διαφορετικό σε μια γυναίκα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίζεις τις πληροφορίες που περνεις . Υπάρχουν 200 εξετάσεις που μπορείς να κάνεις φυσικά Κ δεν γίνετε να της κάνεις όλες προληπτικά. Πρέπει να επιλέξεις αυτές που μπορούν να σε βοηθήσουν . Το παράθυρο εμφυτεύσεις διαφέρει πάρα πολύ σπάνια εγώ έχω διαβάσει μόνο μια περίπτωση . 

Υστεροσκοπηση είναι απαραίτητη γιατί 1 στις 3 γυναίκες κάτι βρίσκουν που μπορεί να εμποδίζει. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόσο να κάνουν; 500άρικο;

Εγώ θα προτιμούσα να τα χαλάσω σε αεροπορικά εισιτήρια να σου πω την αλήθεια. :mrgreen:

Μιλάμε να τα ειχα ... όχι έτσι...εννοείται από τα δυο θα διάλεγα αεροπορικά αν έπεφταν εξ ουρανου 500 ευρώ..

Διαφημίσεις

αν είχαμε για τα παπούτσια τόσα σίγουρα θα είχαμε και για ταξίδια!!

Σίγουρα, αλλά εγώ το λέω σαν ζήτημα προτεραιότητας.

Αν είχες 500 να τα σκοτώσεις, τι θα 'κανες πρώτα; Παπούτσι ή ταξίδι;;;!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σίγουρα, αλλά εγώ το λέω σαν ζήτημα προτεραιότητας.

Αν είχες 500 να τα σκοτώσεις, τι θα 'κανες πρώτα; Παπούτσι ή ταξίδι;;;!!

ζω και με παπουτσι των 30 ευρω.. αν μπορω θα κανω και ταξιδι και παπουτσι..

η θα παω ταξιδι και θα αγορασω απο κει παπουτσι..!!!

ζω και με παπουτσι των 30 ευρω.. αν μπορω θα κανω και ταξιδι και παπουτσι..

η θα παω ταξιδι και θα αγορασω απο κει παπουτσι..!!!

Ταξίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και ξυπόλυτη! :tongue:

60644-New-York-New-York-Brooklyn-Bridge.jpg

(ένα είναι φυσικά ΤΟ ταξίδι! Ααααααααχ)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

θέλω πολύ να πάω Ν.Υόρκη, Ταϊλάνδη, Αγ. Δομίνικο, Αίγυπτο, Κίνα

Καλά, κόψε κάτι κι εσύ, που πήρες φόρα! :tongue:

Ταϊλάνδη έχει πάει ο χάζμπαντ, για ένα σεμινάριο, του άρεσε πολύ, αλλά λέει ζέστη και υγρασία τρελή! Εγώ δεν την πάλευα δηλαδή με τπτ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...