Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Αχ βρε κοπέλα μου, ολη μέρα περιμένω τα νέα σου! Ίσως είναι νωρίς και να έγινε αργότερα η εμφύτευση! Ακόμη υπάρχει ελπίδα! Εύχομαι να πάρει τα πάνω της!!!

Εγώ έκανα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και βρέθηκε ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη. Ο μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος. Γιατί υπάρχουν και άλλοι. 

Έκανα και καμπύλη ζαχαρου και ινσουλίνη και αντισώματα ινσουλίνης αλλά δεν λέει πουθενά για αντίσταση ινσουλίνης για αυτό ρωτάω μήπως είναι η εξέταση των αντισωμάτων και όταν είναι θετικά έχεις αντίσταση δεν ξέρω 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμεις φοραμε 23-24 παπουτσακι,νουμερο 2 στα ρουχα,αλλα της κανουν ισα-ισα.κιλα και υψος δεν ξερω,εχουμε να παμε καιρο στον γιατρο,αλλα πρεπει να ειναι γυρω στα 12.500 κιλα.

Καλέ όλα σας γύρω στα 12 κιλά είναι;;;

Μιαμαμα μόνο η δικιά μας μέση αναστενάζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

24 είπα?λάθος...25...της αγ αικατερίνης!!

εγώ της δίνω ακόμα του νουνού κιντ μέχρι σήμερα,σκέτο χωρίς μέλι,γιατί έχω πάρει ΓΆΛΠΟ από το λίντλ που είναι καλό,από αλεξανδρούπολη νομίζω...και ξεκινάμε.

θα πίνει αυτό και όλυμπος όταν θα βρίσκουμε...

το πίνει το γάλα μέχρι τώρα,δεν έχει πει ποτέ όχι...

μετά το γιαούρτι ή κουάκερ το απόγευμα δεν τρώει κάτι άλλο....

Διαφημίσεις

ΕΛΑ ΕΛΑ ΚΡΥΑΔΕΣ εσεις οι Βορειες..

Xούμορ ήταν, χούμορ!

Μιαμαμα άστα, τι τραβάει αυτή η μεσούλα!

Κι εγώ ΓΑΛΠΟ του δίνω, ελληνικό είναι, ναι και πολύ καλό. Επίσης, πολύ φθηνο γιατί εμείς, οικογενειακώς, πίνουμε ΠΟΛΥ γάλα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Xούμορ ήταν, χούμορ!

Μιαμαμα άστα, τι τραβάει αυτή η μεσούλα!

Κι εγώ ΓΑΛΠΟ του δίνω, ελληνικό είναι, ναι και πολύ καλό. Επίσης, πολύ φθηνο γιατί εμείς, οικογενειακώς, πίνουμε ΠΟΛΥ γάλα!

πόσο φτηνό? Εγώ παίρνω 1 ευρώ το αγνό και πίνει και ο νεροχύτης γιατί κανείς μας δεν πίνει γάλα.

πόσο φτηνό? Εγώ παίρνω 1 ευρώ το αγνό και πίνει και ο νεροχύτης γιατί κανείς μας δεν πίνει γάλα.

Εγω ΦΑΓΕ 10' ..1,34 ακριβο αλλα ειναι υψηλης παστεριωσης και κραταει σφραγισμενο 15 μερες. Ανοιχτο μεχρι 4 το πολυ.

Είχε 77 λεπτά το λάιτ, 78-79 το πλήρες. Τώρα, με το %*$*&%^$ΦΠΑ πρέπει ν' ανέβηκε, αλλά πάλι κάτω από ευρώ.

Εμείς δε συμφέρουμε στο γάλα, ο χάζμπαντ θέλει πρωί βράδυ, εγώ τουλάχιστον πρωί κι ο Γιάννος πρωί, μεσημέρι λίγο αν κοιμάται σπίτι και βράδυ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Είχε 77 λεπτά το λάιτ, 78-79 το πλήρες. Τώρα, με το %*$*&%^$ΦΠΑ πρέπει ν' ανέβηκε, αλλά πάλι κάτω από ευρώ.

Εμείς δε συμφέρουμε στο γάλα, ο χάζμπαντ θέλει πρωί βράδυ, εγώ τουλάχιστον πρωί κι ο Γιάννος πρωί, μεσημέρι λίγο αν κοιμάται σπίτι και βράδυ!

Ούτε εμείς!! Εμένα η μικρή πίνει 1 λίτρο μόνη της κάθε μέρα, ο Θοδωρής με τα cocopops ένα μπολ πρωί και βράδυ, και ο Στ με τα fitness του, εγώ βάζω πολύ στο γάλα.....

εγω πινω εβαπορε nounou light (το ιδιο και η κουνιαδα αλλα μονο στον καφε της) τα παιρνουμε σε κουτες με προσφορα αλλα τον τελευταιο χρονο μας τα αγοραζει σαν δωρο η γιαγια μου ανα δυο μηνες..(παντα θελει να μας στελνει διαφορα και εχουμε συμφωνησει σε αυτο)

η μικρη πινει το "φρεσκο" προσπαθωντας να αποφυγουμε τα εβαπορε.

εμενα πινει noulac και το μελι δεν το θελει μεσα.

παω γιατι ηρθε μια φιλη μου με το παιδακι της και πρεπει να προσεχω την μικρη να μην την δαγκωσει.

τα λεμε!

γαβ γαβ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...