Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Blu24 είπε:

Έκανα και καμπύλη ζαχαρου και ινσουλίνη και αντισώματα ινσουλίνης αλλά δεν λέει πουθενά για αντίσταση ινσουλίνης για αυτό ρωτάω μήπως είναι η εξέταση των αντισωμάτων και όταν είναι θετικά έχεις αντίσταση δεν ξέρω 

Το συμπέρασμα βγαίνει από τις καμπύλες. Αν είναι όλες οι τιμές μες τα όρια πιθανόν δεν έχεις. Εγώ πήγα σε ενδοκρινολόγο και τις είδε. Εγώ πχ στη καμπύλη σακχάρου φαινόταν ότι κάνω υπογλυκαιμίες. Το σάκχαρο μετά τη λήψη γλυκόζης ήταν χαμηλό και κάτω από το κατώτατο όριο οπότε μου είπε ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cristin εχεις δικιο.. πρεπει να την αφηνω να κλαιει.. και μετα αφου το εφαρμοσα με πονο στη καρδια με το σκυλακι (μεσα σε δυο νυχτες εγινε μανουλα και δεν ακους κιχ) ειναι καιρος να το κανω και με εκεινη.. για αυτο εχθες την αφησα 5 λεπτα να κλαιει χωρις να μαι μπροστα και μολις ξαναπηγα ξαπλωσε και κοιμηθηκε..(ειδε οτι δεν την επαιρνε)..βεβαια και εγω μαζι της διπλα :tongue:..

παιδια αδυνατησα λιγακι..το βλεπω στα ρουχα μου..τρωω και λιγοτερο βεβαια αλλα δεν λεει κατι..εγω βαζω βγαζω κιλα στο πι και φι..

ναι ναι,νομιζω πως χρειαζεται να τα βαλουμε σε ταξη τα μικρα μας ,τωρα που ειναι νωρις ,γιατι μετα θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε

μην φανταστεις ομως ,πως μονο η κορη σου κανει οργια...

που να δεις τον μανολο!ανοιγει την πορτα της κουζινας(ηλεκτρικης)με ολη του τη δυναμη,κοντευει να τη σπασει!τραβαει καλωδια,ανοιγει την εξωπορτα να φυγει,πεταει παιχνιδια πανω μου και γελαει,τον κυνηγαω μια ωρα να τον αλλαξω,με τη σφουγγαριστρα προσπαθει να ριξει τα πραγματα στα ραφια της κουζινας κ.α.πολλααα

τζες,το εχουμε πει ναι!ευχαριστουμε!κι εμενα μου αρεσει το Βαλερια,κυριως επειδη της ταιριαζει και γαντι!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

μην φανταστεις ομως ,πως μονο η κορη σου κανει οργια...

που να δεις τον μανολο!ανοιγει την πορτα της κουζινας(ηλεκτρικης)με ολη του τη δυναμη,κοντευει να τη σπασει!τραβαει καλωδια,ανοιγει την εξωπορτα να φυγει,πεταει παιχνιδια πανω μου και γελαει,τον κυνηγαω μια ωρα να τον αλλαξω,με τη σφουγγαριστρα προσπαθει να ριξει τα πραγματα στα ραφια της κουζινας κ.α.πολλααα

τζες,το εχουμε πει ναι!ευχαριστουμε!κι εμενα μου αρεσει το Βαλερια,κυριως επειδη της ταιριαζει και γαντι!

Α, καλά, κι ο δικός μου ταρζανάκι είναι!!!

Γαϊδούρια παιδί μου, σα δε ντρέπονται!!! Προχθες στο χωριό μου, άνοιξε την εξώπορτα και βγήκε στο μπαλκόνι (ξυπόλητος μέσα στον ψόφο) να φύγει! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

elenada I LOVE YOU!

cristin εμενα μεσα στη ημερα δεν ειναι ετσι ζωηρη.. κανει αταξιες και πειραζει αν βρεθει η ευκαιρια διαφορα αλλα οχι σε βαθμο να ειναι ενοχλητικο.. ισως εδω μοιαζει λιγο με τον Θοδωρη της Jesgk..

εσυ κυρα μου μια χαρα ψιλο κοριτσι εισαι.. και αν βαλεις και DOUKAS...;)

maestria η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει να ζω με στερησεις και αν ο ανδρας μου ειχε μια καλυτερη απο οικονομικες απολαβες δουλεια θα μασταν αρκετα ανετοι σε πολλα θεματα.. αλλα.. δεν..και ετσι τραβαμε ζορια και παλι καλα που η κουνιαδα στεκεται σπαθι στο ολο θεμα..

αλλα αν με επαιρνε θα τα δινα τα 160 διοτι θα μαθω κατι στανταρ χρησιμο..

παρ αυτα μου την εδωσε η αποκρυψη της αληθειας απο μερους της κυριας στη ΧΕΝ..

καπου θα βρεθει καποιος να μου μαθει..

maestria η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει να ζω με στερησεις και αν ο ανδρας μου ειχε μια καλυτερη απο οικονομικες απολαβες δουλεια θα μασταν αρκετα ανετοι σε πολλα θεματα..

Και σε ποιον αρέσει βρε κορίτσι;;;

καπου θα βρεθει καποιος να μου μαθει..

Σίγουρα, αλλά εγώ σου λέω ν' αρχίσεις με πρόχειρα να προσπαθείς και μόνη σου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα

24/25 παπυτσι, 90 υψος, 12900 βαρος

εμενα κατι εχει παθει αυτη την εβδομαδα και τα λεεει ολα μαζεμενα!

σπιτι, κατσε, μπαμανα (μπανανα),πανω, κατω , παμε, εκει, κοιτα, κουνια,ενα , τζωνυ )ο σκυλος του παππου), αντε!, ετσι και το καλυτερο

μαμα ΜΟΥ

bgx2ye5lc.png

λίγο έλειψα και πιάσατε ψιλή κουβεντούλα...

καλώς τις πέρδικες!!

καλά περάσατε ελεναδίτσα,μπράβο,κι εγώ θα της κάνω γιορτή στις 24 του μήνα...

βικάκι ήπιε από το ποτήρι ε?ας ελπίσουμε ότι δεν θα κολλήσει!!

8 κιλά η βαλέρια???:shock::shock:

αυτή θα ξεπεράσει και την δική μου!!

ακούω από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς λόγο..."μαμά"

καλημερα

σπιτι, κατσε, μπαμανα (μπανανα),πανω, κατω , παμε, εκει, κοιτα, κουνια,ενα , τζωνυ )ο σκυλος του παππου), αντε!, ετσι και το καλυτερο

μαμα ΜΟΥ

Ο δικός σου είναι μινιόν!!!

Αλλά σας τρώμε όλους, έτσι; Σακίλ Ο'Νηλ, που λέει και το Χριστινάκι! :tongue:

Λέει "ΜΟΥ";;; Αααααααααααααααααα, ζουλεύωωωωωωωωωωωωω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα

μαμα ΜΟΥ

ειναι εβδομαδες αναπτυξης που λενε πολλα μαζεμενα

Διαφημίσεις

λίγο έλειψα και πιάσατε ψιλή κουβεντούλα...

καλώς τις πέρδικες!!

καλά περάσατε ελεναδίτσα,μπράβο,κι εγώ θα της κάνω γιορτή στις 24 του μήνα...

βικάκι ήπιε από το ποτήρι ε?ας ελπίσουμε ότι δεν θα κολλήσει!!

8 κιλά η βαλέρια???:shock::shock:

αυτή θα ξεπεράσει και την δική μου!!

ακούω από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς λόγο..."μαμά"

εχει ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΤΟΛΙΝΙ το γαλα της μανουλας cristin!!

και αν βαλεις και DOUKAS...;)από το στόμα σου και στου Στ. το αυτί...

γραψε γραμμα στον Αι Βασιλη και ζητα τα παπουτσια και δωστου την να την διαβασει για να σου κανει τυχον διορθωση :tongue:;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...