Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Lila86 είπε:

Φυσιολογικοτατο και δείγμα εγκυμοσύνης κι όμως από τόσο νωρίς μου είχε πει η μαία μου! Εύχομαι να είναι πολύ μεγάλη η χοριακή σου μεθαύριο και να πάνε όλα καλά 🙂

Δεν υπάρχει εξετάσει που να ονομάζεται αντίσταση ινσουλίνης γι'αυτό δεν το βλέπεις κάπου. Το καταλαβαίνουν από τα άλλα αποτελέσματα που σου έχουν βάλει να κάνεις.

Ευχαριστώ πολύ,μακάρι να είναι!Μιλάμε έγινα φίλη με την τουαλέτα.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως αισχος με την ΧΕΝ διοτι οταν ειχα ξανατηλεφωνησει και ρωτησα ανα υπαρχει κοστος αλλαξε κουβεντα και μου πε "καλη θεληση να υπαρχει" και μετα μου χε πει οτι θα μου τηλεφωνουσε ξανα για να μου πει ποτε ξεκιναμε..

Τι έγινε καλέ; Έχασα επεισόδια;

Έχω κι εγώ ΧΕΝ κοντά στο σπίτι, αλλά - τα ξανάπα - θα με αφορίσουνε. :tongue:

Γεια σου πατρίδααααααααααα! Πάει κι αυτό το σαβ/ριακο, έχουμε επαναληπτικές εκλογές!

Θα τον πιούμε όμως εκείνο τον καφέ, που θα πάει;

Ίωση έχει - ποιος άλλος;- ο δικός μου, αλλά ευτυχώς δεν ξανάκανε εμετό. Απλά δεν τρώει, γιατί μάλλον τον ενοχλεί το στομάχι, κι ο γιατρός είπε να μην τον πιέζω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ που άλλαξα και κάνω με τον χάζμπαντ δήλωση, να πάω δηλαδή στη ΔΟΥ την καινούρια, έτσι;

Α, ωραια, βολεύει, γιατί είναι κοντά στον παιδικό.

Και που πάω ρε Τζες; Κατευθείαν ταμείο; :confused:

να χεις μαζι σου τη βεβαιωση απο την επιτροπη που εισουν και μαλλον πας στα Οικοθεν και εκει σου κοβουν γραμματιο εισπραξης..

ρωτα εκει..

αφου εισαι στη ΔΟΥ του συζυγου αρα εκει θα πας.

δεν μου είπατε όμως? Υπάρχει περίπτωση να την ''πηδήξουμε '' την ίωση ή θα μας ''πηδήξει'' αυτή?:mrgreen:

Που να ξέρω εγώ καλέ;

Πάντως, τώρα πήρα τηλ, καλά είναι το μωρό. Απλά δεν τρώει πολύ, αλλά έχουμε εμείς απόθεμα, δεν πειράζει. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Τι έγινε καλέ; Έχασα επεισόδια;

Έχω κι εγώ ΧΕΝ κοντά στο σπίτι, αλλά - τα ξανάπα - θα με αφορίσουνε. :tongue:

Γεια σου πατρίδααααααααααα! Πάει κι αυτό το σαβ/ριακο, έχουμε επαναληπτικές εκλογές!

Θα τον πιούμε όμως εκείνο τον καφέ, που θα πάει;

Ίωση έχει - ποιος άλλος;- ο δικός μου, αλλά ευτυχώς δεν ξανάκανε εμετό. Απλά δεν τρώει, γιατί μάλλον τον ενοχλεί το στομάχι, κι ο γιατρός είπε να μην τον πιέζω.

για τα μαθηματα Ραπτικης (30 ωρων απο 15 2 ωρα) ζητησαν 20 ευρω συνδρομη ετησια και 160 ευρω για τα μαθηματα..

το θεμα ειναι πως αν τα χα μαλλον θα πηγαινα αλλα η αθλια η τυπισσα οταν ρωτησα πριν δυο εβδομαδες το παιξε κινεζα.. και εχθες μου το ξεφουρνισε στο κλεισιμο.. και απλα δεν της ειπα τιποτε..

θα την αφησω να με περιμενει.. το ζωο..

Εμείς, φοράμε 24/25.

Σαν αγοράκι σίγουρα θα φοράει μεγαλύτερο αλλά ο Γιάννος συγκτιτικά και με άλλα παιδάκια της ηλικίας του είναι πολύ αναπτυγμένος. εγώ έχω δει αγοράκια πιο μεγάλα απο τη Γεωργίτσα και πιο κοντά.

να χεις μαζι σου τη βεβαιωση απο την επιτροπη που εισουν και μαλλον πας στα Οικοθεν και εκει σου κοβουν γραμματιο εισπραξης..

Οικοθεν;;; :confused:

ΟΚ, θα το σημειώσω κι ελπίζω να βρω άκρη! Καλέ, να πάρω κανένα φραγκοδίφραγκο κι εγώ! Αχ, ποιος με καταράστηκε να 'μαι μια ζωή άφραγκη, μου λέτε;

Και στην άλλη δουλειά που 'κατσα πολλά χρόνια, όταν έφυγα ήμουν 6 ΜΗΝΕΣ απλήρωτη! Ένα χρόνο έκαναν να μου τα δώσουνε. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εμάς ειναι όλο εντολές... δώτο μου(δώστο μου), πάτο(πάρτο) , άτοοοο(άστο), φύγε, έλα, κατωωωωωω(όταν ειναι να κατέβει), γάλα μου, Γεγή μου !(ο αδερφός της) .. Αντίνα...(το ονομά της).. γιαγιά μου, παππού μου, παππούλη μου, αγκαγιάααααα, κούνια, μαμ, μπιτότο(μπισκότο),τοτ( τοστ).. ιμόοοο(χυμό), νερό!!μαμά μου...μπαμπά μου, κούκλα, bella, μπάνιο, κύοοοο(κρύο), καίει........ γλώσσα δεν βάζει μέσα η γλωσσοκοπάνα....

κοιμάται μια χαρά...τώρα ας πούμε παίζει με τις κατσαρόλες της...

πρόσεξα ότι κάθε που αλλάζουμε μήνα κάνει και κάτι καινούριο,λέει ένα σωρό λέξεις,όχι καθαρά φυσικά,και ακαταλαβίστικα πολλές φορές,το "γάλα" το λέει καθαρά,την πιπίλα "νταντάντα"!!!

τώρα κάθεται περισσότερο και κάνει πως διαβάζει τα παραμύθια της και περιοδικά...στο τραπεζάκι της.

χθες καθόμασταν στο τραπεζάκι της και έφτιαχνε κάποια ξύλινα παζλ που της έχω με ζωάκια,και μόνο με το σχήμα τα έβαζε στη σωστή θέση,όχι πάντα,και της έλεγα "όχι εκεί" και μετά όταν το έβαζε κάπου λάθος προσπαθούσε να πει κι αυτή το ίδιο!!

και μετά λέγαμε μπράβο και κάναμε παλαμάκια!!

καλημερα!αρχισανε τα ζουζουνια σας την παρλα,ε?τελεια!

τις ωτοασπιδες τις θελω τζεσικα οπωσδηποτε!δεν την παλευω.

εμεις εχθες ηρθε ο πατερας μου με τον αδερφο μου και μια φιλη μου με την κορουλα της και παιξανε.ωραια ηταν.

σημερα θα ερθουν η νονα της με την οικογενεια της,και περιμενω και κατι φιλεναδες,αλλη μερα.

εχθες παλι δεν κοιμοταν το μεσημερι,σημερα θα την αφησω και δεν θα την κοιμισω το μεσημερι,κουραστηκα,καθε μερα τα ιδια και τα ιδια.

εγω προσπ σε καταλαβαινω,γιατι τα ιδια περναω.μερικα παιδακια δεν ειναι του υπνου,δυστυχως.

προχθες πηγα να την κοιμισω το βραδυ και με πηρε ο υπνος απο τις 9!πολυ κουραση!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Που να ξέρω εγώ καλέ;

Πάντως, τώρα πήρα τηλ, καλά είναι το μωρό. Απλά δεν τρώει πολύ, αλλά έχουμε εμείς απόθεμα, δεν πειράζει. :mrgreen:

Δηλαδη ένα βράδυ έκανε και τέλος, ε? και ο Μπάιος έτσι....ΓΜΤ:twisted::twisted::twisted::twisted:

Κι εμεις 24!!! Και 35 ο μεγάλος.... ετσι πληροφοριακά

ΘΗΡΙΟ και η δικιά σου!

Εμένα έμοιασε - ποιον άλλο; - τον χάζμπαντ που 'χει ποδάρες! :tongue:

για τα μαθηματα Ραπτικης (30 ωρων απο 15 2 ωρα) ζητησαν 20 ευρω συνδρομη ετησια και 160 ευρω για τα μαθηματα..

το θεμα ειναι πως αν τα χα μαλλον θα πηγαινα αλλα η αθλια η τυπισσα οταν ρωτησα πριν δυο εβδομαδες το παιξε κινεζα.. και εχθες μου το ξεφουρνισε στο κλεισιμο.. και απλα δεν της ειπα τιποτε..

θα την αφησω να με περιμενει.. το ζωο..

Εσύ μ' αρέσει που ζορίζεσαι οικονομικά κι όλο ανοίγματα είσαι! Πάρε βρε μια μηχανή και τσούκου τσούκου μάθε μόνη σου!

Ή να σου στείλω τη μανούλα βόλτα, να σου δείξει! :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δηλαδη ένα βράδυ έκανε και τέλος, ε? και ο Μπάιος έτσι....ΓΜΤ:twisted::twisted::twisted::twisted:

Κυριακή βράδυ κατά τις 11-12 έκανε, μετά στις 3,40 περίπου (την ώρα που γύρισα) και μετά από ένα 30ωρο. Μετά, επιτέλους, κοιμήθηκε!

Από τότε τπτ, αλλά δεν έφαγε και τπτ!

Θέλει πολύ προσοχή με τη διατροφή!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...