Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Όχι στον ίδιο κύκλο θα πρέπει να την κάνεις στον προηγούμενο κύκλο. γιατί για να προετοιμαστείς για την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να πάρεις φάρμακα κτλ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί . 

Μήπως σε επιρεαζουν οι βιταμίνες που περνεις ? Καμία φορά επιρεαζουν τον κύκλο. Βέβαια με τόσο χαμηλή Αμη σίγουρα θα υπάρχουν διαταραχές. Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πάλι θυροειδή . 

Τι να πω ...οι εξετάσεις του θυρεοειδή που έκανα πριν ένα μήνα μου είπε κ η ενδοκρινολόγος οτι ηταν καλες...μπορεί κάτι να με επηρεάζει απ όλα αυτά τα χαπια..δεν είναι κ λίγα... παίρνω ημερησίως 6 χάπια ...θα δείξει...

Θα επανέλθω ...ευχαριστώ πάντως πολύ για το ενδιαφέρον κ τη βοήθεια.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σας φτάνουμε στο βάρος...στο ύψος έχουμε δρόμο ακόμα...γιατί της δικής μου δεν της κόβεται η όρεξη...ποτέ!!

μετρημένες στα δάχτυλα δεν έχει φάει μεσημεριανό..πρόσεξα ότι εκείνες τις μέρες εμφανιζόντουσαν δόντια...

μάζεψε τίποτα ο πατέρας σου ή μπα?

κορίτσια πως πάνε τα ζουζούνια από ύψος?η δική μου τον οκτώβρη ήταν 88εκ

cristin κάτσε να χαλαρώσεις σήμερα αφού έχεις μόνο το ένα μπεμπέ!!

Ο Μανος ειναι 12 κιλα,απο υψος θα σας πω την αλλη βδομαδα που θα παμε παιδιατρο.Αποκλειεται παντως να εχει περασει τα 90...δεν ειναι ολοι φασουλες σαν το Γιαννο μας!:wink:

Σιγα που θα εχω μονο την μπεμπα ,σε λιγακι γυριζουν..Ελπιζω μονο να μου τον φερει κοιμισμενο στο αυτοκινητο ,και να μην ξυπνησει στη διαδρομη μεχρι την κουνια του.

Η Βαλερια παντως ειναι σιγουρα 8 κιλα ηδη....δεν σταματαει να φουσκωνει μιλαμε!Τωρα που σας γραφωμτην εχω αγκαλια την κοκονα,και παρατηρει το χερι μου με ευλαβεια!χιχι

Προσπ,σε καταλαβαινω...κουραγιο!Οσοι εχουν ή ειχαν ποτε κατοικιδιο ,ξερουν !!Ο σκυλος εινα ενα παιδι που δεν μεγαλωνει ποτε!Προτεινω ομως,να αφησεις τη μικρη να κλαψει λιγακι το βραδυ,και ισως αποκοιμηθει και μονη της.Ξερει πως αν κλαψει θα ερθεις αμεσως,και το χρησιμοποιει...κι εσυ χαλας τον ολιγοωρο υπνο σου ,και η Χριστουλα δεν ξεκουραζεται καλα....εσυ ξερεις...

Περαστικα στον Γιαννο τον Σακιλ ο νιλ!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπορείς να πάς σε ράφτρα και να σου βάλει λάστιχο...

να γιατί χρειάζεται να ξέρουμε να ράβουμε...

ΌΝΤΩΣ! Χάλασε και η μηχανή της μάνας μου, γιατί τη ρώτησα απ' έξω, απ' έξω! :tongue:

Το χαρτί για να πας να πληρωθείς λες...;;; Εμένα ήταν χειρόγραφο φέτος.. δεν το έχω και μαζί μου να σου πω αν γραφει κάτι

Είχε μια φόρμα, συμπλήρωσα στοιχεία και είχε κι ένα πίνακα! Σε οποιαδήποτε ΔΟΥ πας, έτσι;

Είπα τον κουμπάρο να ρωτήσει κανένα δικηγόρο όταν πάει στη δουλειά, μη μείνω με την όρεξη!

Σταδιάλα, αν γίνει καμία στραβή και τρέχω ΚΑΙ γι' αυτό, θα εκνευριστώ αφάνταστα! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σταδιάλα, αν γίνει καμία στραβή και τρέχω ΚΑΙ γι' αυτό, θα εκνευριστώ αφάνταστα! :mad:

Σε όποια θες πας αλλά εγώ προτιμώ να πηγαίνω εκεί που ανήκω. από αύριο θα μπορείς να τα πάρεις απ'οτι μου είπαν αλλά θα πάω μια και καλή την άλλη βδομάδα.. .Την Κυριακή θα περάσω ωραία... 9 μμ θα ειμαι σπιτάκι μου

εγω πληρωνομαι για την παρουσια μου βρε!!

Χμμμ, να πας και στο Next Top Model τότενες κοπελιά! :tongue:

Περαστικα στον Γιαννο τον Σακιλ ο νιλ!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Ευχαριστώ κρητικάτσι! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Την Κυριακή θα περάσω ωραία... 9 μμ θα ειμαι σπιτάκι μου

Κι εγώ έτσι λέω, γιατί δεν θα 'χει σταυρούς, αλλά δεν θέλω να το πολυγρουρουζέψω, γιατί έγινα και προληπτικιά λέμε! :tongue:

Άσε και δεν γίνεται να λείψω και την άλλη Δευτέρα, γιατί θα λείψω Πέμπτη, Παρασκευή, έχω κάτι σεμινάρια και θα πάρω πάλι "άδεια"!

Ούτε που με νοιάζει, ΟΤΑΝ με πληρώσουνε, ας τ' αφαιρέσουμε, σταδιάλα πια! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο Μανος ειναι 12 κιλα κουκλιά ειναι τα αγορια μας

Η Βαλερια παντως ειναι σιγουρα 8 κιλα ηδη....δεν σταματαει να φουσκωνει μιλαμε!Τωρα που σας γραφωμτην εχω αγκαλια την κοκονα,και παρατηρει το χερι μου με ευλαβεια!χιχι

Για δάγκωμα ειναι το κορίτσι...το πόσο μου αρέσει το όνομα το έχουμε ξαναπει ε;;;;

cristin εχεις δικιο.. πρεπει να την αφηνω να κλαιει.. και μετα αφου το εφαρμοσα με πονο στη καρδια με το σκυλακι (μεσα σε δυο νυχτες εγινε μανουλα και δεν ακους κιχ) ειναι καιρος να το κανω και με εκεινη.. για αυτο εχθες την αφησα 5 λεπτα να κλαιει χωρις να μαι μπροστα και μολις ξαναπηγα ξαπλωσε και κοιμηθηκε..(ειδε οτι δεν την επαιρνε)..βεβαια και εγω μαζι της διπλα :tongue:..

παιδια αδυνατησα λιγακι..το βλεπω στα ρουχα μου..τρωω και λιγοτερο βεβαια αλλα δεν λεει κατι..εγω βαζω βγαζω κιλα στο πι και φι..

ΌΝΤΩΣ! Χάλασε και η μηχανή της μάνας μου, γιατί τη ρώτησα απ' έξω, απ' έξω! :tongue:

Είχε μια φόρμα, συμπλήρωσα στοιχεία και είχε κι ένα πίνακα! Σε οποιαδήποτε ΔΟΥ πας, έτσι;

Είπα τον κουμπάρο να ρωτήσει κανένα δικηγόρο όταν πάει στη δουλειά, μη μείνω με την όρεξη!

ΟΧΙ!! ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΣΑΙ..

ΡΩΤΗΣΑ ΕΧΘΕΣ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

Σε όποια θες πας αλλά εγώ προτιμώ να πηγαίνω εκεί που ανήκω. από αύριο θα μπορείς να τα πάρεις απ'οτι μου είπαν αλλά θα πάω μια και καλή την άλλη βδομάδα.. .Την Κυριακή θα περάσω ωραία... 9 μμ θα ειμαι σπιτάκι μου

tsoy...den isxyei

Διαφημίσεις

καλέ η βίκυ που είναι?

είναι η μόνη που δουλεύει μου φαίνεται!!!

χεχε

Ναι, δουλεύω και μπήκα στα κλεφτά να πω μια καλημέρα!

Ιωση με εμετό ακούω.......χμμμ.....και ο Μπάιος προχθες βράδυ εμετό έκανε και η Γεωργίτσα χθες ήπιε απο το ποτήρι του, όταν το πήρα χαμπάρι ήταν αργά βέβαια. δηλαδή να περιμένω και εγώ εμετούς ή υπάρχει περίπτωση να την ''πηδήξουμε''?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::twisted::twisted::twisted:

Και εγώ ρουχάκια είτε 2 είτε 3 της φοράω. είναι ανάλογα και την εταιρία.

παντως αισχος με την ΧΕΝ διοτι οταν ειχα ξανατηλεφωνησει και ρωτησα ανα υπαρχει κοστος αλλαξε κουβεντα και μου πε "καλη θεληση να υπαρχει" και μετα μου χε πει οτι θα μου τηλεφωνουσε ξανα για να μου πει ποτε ξεκιναμε..

θα φαει γειωση..

ΟΧΙ!! ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΣΑΙ..

ΡΩΤΗΣΑ ΕΧΘΕΣ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

Εγώ που άλλαξα και κάνω με τον χάζμπαντ δήλωση, να πάω δηλαδή στη ΔΟΥ την καινούρια, έτσι;

Α, ωραια, βολεύει, γιατί είναι κοντά στον παιδικό.

Και που πάω ρε Τζες; Κατευθείαν ταμείο; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

2-3??? χαααααααααααααααααχαχα

ακομη 12-18 μηνων και μερικα 2 ετων.. πλακα κανουμε???!!

ακομη 21-22 παπουτσι.. μινιον..

παπούτσι 23 φοράει . ενώ τα περσινά τα πούμα που τα πήραμε Φλεβάρη είναι 20.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...