Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω..

τα μωρα σας πινουν ακομη το γαλα τους με μπιμπερο??

θελω να δοκιμασω τα σκ να δωσω γαλα στη μικρη (ξενο γαλα μια φορα καθε πρωι τα σκ) για να μαθαινει τη γευση και δεν ξερω αν πρεπει να το δωσω σε μπιμπερο η να το βαλω στο ποτηρακι της (αυτο με το στομιο)..απο το ποτηρακι της πινει συνηθως νερο με μικρε γουλιτσες..ενω απο το μπιμπερο αν θα της αρεσει το γαλα θα το πιει καλυτερα..αλλα μηπως αυτο την καθυστερησει στο να απεξαρτηθει απο τις τεχνητες θηλες.

για πειτε, για πειτε..οταν μπειτε!

να σας ρωτησω..

τα μωρα σας πινουν ακομη το γαλα τους με μπιμπερο??

θελω να δοκιμασω τα σκ να δωσω γαλα στη μικρη (ξενο γαλα μια φορα καθε πρωι τα σκ) για να μαθαινει τη γευση και δεν ξερω αν πρεπει να το δωσω σε μπιμπερο η να το βαλω στο ποτηρακι της (αυτο με το στομιο)..απο το ποτηρακι της πινει συνηθως νερο με μικρε γουλιτσες..ενω απο το μπιμπερο αν θα της αρεσει το γαλα θα το πιει καλυτερα..αλλα μηπως αυτο την καθυστερησει στο να απεξαρτηθει απο τις τεχνητες θηλες.

για πειτε, για πειτε..οταν μπειτε!

Πιστευω οτι καλο ειναι να της το ξεκινησεις με το μπιμπερο ωστε να μην την ξενισει πολυ σε σχεση με το στηθος(για τη θηλη λεω).Αν δεις οτι της αρεσει προσπαθησε να της το δωσεις με το ποτηρακι που πινει νερο.Εμεις δεν το καταφεραμε.ηπιε ελαχιστο και της το ξαναεβαλα στο μπιμπερο!!!

Πιστευω οτι καλο ειναι να της το ξεκινησεις με το μπιμπερο ωστε να μην την ξενισει πολυ σε σχεση με το στηθος(για τη θηλη λεω).Αν δεις οτι της αρεσει προσπαθησε να της το δωσεις με το ποτηρακι που πινει νερο.Εμεις δεν το καταφεραμε.ηπιε ελαχιστο και της το ξαναεβαλα στο μπιμπερο!!!

Συμφωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τις ............. τις εβαλα επειδη εβγαλα τις φωτο

Συμφωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τις ............. τις εβαλα επειδη εβγαλα τις φωτο

ααααααααααααααααααα!!!!Δεν μπορουσα να καταλαβω!!!!Τοσα χρονια ντεκαπαζ τον εκαψα τον εγκεφαλο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

τα μωρακια σας τι κανουν;;; αγκαλιά την εχω κ πινει γαλα, ελπιζω να κοιμηθει

εμενα κοιμηθηκε τωρα και παω να προλαβω να κοιμηθω κι εγω καμια ωρα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

i080.gif

να'μαι κι εγω!ειχαμε παει να δουμε την αδερφουλα μου!

την ειδατε στο fcbk?ειναι πανεμορφη!να την ψηφισετε,ε?

προσπ,κι εγω στη θεση σου,με το μπιμπερο θα ξεκινουσα.φρεσκο θα της δωσεις?

εμεις δυσκολα θα το κοψουμε το μπιμπερο,πινει πολυ γαλα παντως,

και πολυ νερο.κι αυτο απο μπιμπερο το πινει ακομα,με θηλη,το εκπαιδευτικο το ποτηρακι της το ειχα δωσει πιο μικρη,αλλα κρουβοταν και δεν της το ξαναεδωσα.μαλλον πρεπει να το ξαναεπιχειρησω.απο ποτηρι δεν το συζηταμε,παλι κρουβεται.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...