Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Όχι στον ίδιο κύκλο θα πρέπει να την κάνεις στον προηγούμενο κύκλο. γιατί για να προετοιμαστείς για την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να πάρεις φάρμακα κτλ δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί . 

Μήπως σε επιρεαζουν οι βιταμίνες που περνεις ? Καμία φορά επιρεαζουν τον κύκλο. Βέβαια με τόσο χαμηλή Αμη σίγουρα θα υπάρχουν διαταραχές. Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πάλι θυροειδή . 

Τι να πω ...οι εξετάσεις του θυρεοειδή που έκανα πριν ένα μήνα μου είπε κ η ενδοκρινολόγος οτι ηταν καλες...μπορεί κάτι να με επηρεάζει απ όλα αυτά τα χαπια..δεν είναι κ λίγα... παίρνω ημερησίως 6 χάπια ...θα δείξει...

Θα επανέλθω ...ευχαριστώ πάντως πολύ για το ενδιαφέρον κ τη βοήθεια.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπεράκι στο 'χω ξαναπεί, χρειάζεσαι ΥΠΝΟ κορίτσι μου!

Φόρτωσε το μωρό και το σκυλί (αυτό σου 'λειπε κι εσένα) σε κουνάδια και άντρα και ΚΟΙΜΗΣΟΥ ένα 12ωρο, να στανιάρεις. Έχεις ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ παιδάκι μου δεν κοιμάσαι συνεχόμενα βράδυ. Πόσο ν' αντέξεις;

ΚΟΙΜΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥ, ΚΟΙΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΚΟΙΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

έχουμε κοιλιά εμείς κυρία μου,έχουμε μπούτια,έχουμε πλάτες!!!!

και δεν θέλω σε ένα μήνα να μην της πάνε,το ξέρεις ότι της φοράω μια φόρμα και κολάν,και 2-3 μπλουζάκια από τον περασμένο φλεβάρη αγορασμένα??

προνοώ!!!

Εμάς ειναι όλο εντολές... δώτο μου(δώστο μου), πάτο(πάρτο) , άτοοοο(άστο), φύγε, έλα, κατωωωωωω(όταν ειναι να κατέβει), γάλα μου, Γεγή μου !(ο αδερφός της) .. Αντίνα...(το ονομά της).. γιαγιά μου, παππού μου, παππούλη μου, αγκαγιάααααα, κούνια, μαμ, μπιτότο(μπισκότο),τοτ( τοστ).. ιμόοοο(χυμό), νερό!!μαμά μου...μπαμπά μου, κούκλα, bella, μπάνιο, κύοοοο(κρύο), καίει........ γλώσσα δεν βάζει μέσα η γλωσσοκοπάνα....

Διαφημίσεις

προσπ κάτσε να ξεκουραστείς μερικές μέρες...

κι εγώ όταν έχω τα νεύρα μου...άσε!!τα είχα προχθές!!

πόσο είναι η δική σου σε ύψος?από βάρος πως πάτε?

αχ πως να ξεκουραστω κοριτσι μου? Εκει μεσα δεν προλαβαινεις να ανασανεις.. ο καθενας κανει οτι του ρθει.. και καλα το παιδι.. οι αλλοι ? Οτι πιανουν τα χερια τους θα το βρεις παντου..

Ελεγα να παω τη μικρη στη μανα μου το Σαββατο αλλα θυμηθηκα οτι εχουμε γενεθλια του βαφτησιμιου μου και πρεπει να παμε... ισως την Κυριακη..δεν ξερω.. μπας και κοιμηθω λιγακι..

(Συμπερασμα: οσο θηλαζα υποσυνειδητα ειχα λογο να αντεχω τα ξενυχτια..τωρα δεν νοιωθω οτι υπαρχει λογος να το ζω αυτο και προφανως εχω μια εκτονωση ανευ προηγουμενου.. εκατσε και η παλλινδρομηση, και η ιωση και το οτι δεν βαζω κατω κ$$$%..λιγο θελει?Καλα να παθω)

έχουμε κοιλιά εμείς κυρία μου,έχουμε μπούτια,έχουμε πλάτες!!!!

και δεν θέλω σε ένα μήνα να μην της πάνε,το ξέρεις ότι της φοράω μια φόρμα και κολάν,και 2-3 μπλουζάκια από τον περασμένο φλεβάρη αγορασμένα??

προνοώ!!!

Κι εγώ έτσι είμαι, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ρούχα να του είναι μεγάλα και οι φόρμες στον παιδικό να του πέφτουν συνέχεια! :tongue:

Και δεν έχουν και κορδόνι τα σκασμένα να το σφίγγεις!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμάς ειναι όλο εντολές... δώτο μου(δώστο μου), πάτο(πάρτο) , άτοοοο(άστο), φύγε, έλα, κατωωωωωω(όταν ειναι να κατέβει), γάλα μου, Γεγή μου !(ο αδερφός της) .. Αντίνα...(το ονομά της).. γιαγιά μου, παππού μου, παππούλη μου, αγκαγιάααααα, κούνια, μαμ, μπιτότο(μπισκότο),τοτ( τοστ).. ιμόοοο(χυμό), νερό!!μαμά μου...μπαμπά μου, κούκλα, bella, μπάνιο, κύοοοο(κρύο), καίει........ γλώσσα δεν βάζει μέσα η γλωσσοκοπάνα....

Και το δικό μου το γαϊδουράκι όλα στην προστακτική τα λέει!!!

καλέ η βίκυ που είναι?

είναι η μόνη που δουλεύει μου φαίνεται!!!

χεχε

Ε, μόνο αυτή πληρώνεται τακτικά φαίνεται! Α, και η Προσπ, άντε δούλεψε! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η δική μου δεν λέει το όνομα της ακόμα,και είναι εύκολο γμτ...

το μπισκότο το λέει "κοκότο"χεχε

Κι ο δικός μου "κοτότο"!!! Τ' όνομά του το λέει εδώ και πολύ καιρό, λίγο μετά που χρόνισε.

Έλα ρε, καθένα έχει άλλο ρυθμό, σιγά κι εσύ! Εσύ δεν είπες ότι συνέχεια κάνει καινούρια πράγματα; Προχωράει το κορίτσι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καααααααααααααααααλα να σαι.. εμεις εχουμε εναν παπαγαλο που ακουγεται αντιλαλος!!

Τι να πει και η elenada..χαχα!

Καλά καλέ, δεν το πρόσβαλε κανείς το κορίτσι σου! :tongue::tongue::tongue:

Ρε συ Τζες, αυτό το χαρτί που σου δίνει ο δικηγόρος, έχει ένα πίνακα με ΦΜΥ και λοιπές βλακείς, πως στο διάολο συμπληρώνεται; Γιατί ο κουμπάρος την τύφλα του δεν ήξερε!

Το χαρτί για να πας να πληρωθείς λες...;;; Εμένα ήταν χειρόγραφο φέτος.. δεν το έχω και μαζί μου να σου πω αν γραφει κάτι

εγω πληρωνομαι για την παρουσια μου βρε!!

εγω της περνω και ρουχα με ζωνη η λαστιχο οταν ψωνιζω για να μαι σιγουρη.. στυλακι η ..Τουλα.(ετσι λεει το ονομα της)

Καααααααααααααααααλα να σαι.. εμεις εχουμε εναν παπαγαλο που ακουγεται αντιλαλος!!

Τι να πει και η elenada..χαχα!

Εγώ τί να πω που έχω δύο παιδιά που ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ!! και μιλά και ταυτόχρονα

Οσο για την Ελένη ωτοασπίδες θα της κάνω δώρο...

Εχω βάλει νεες φωτό στο fb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...