Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!! Περαστικά!! Ειχες πάρει άδεια από τη δουλειά για τις εκλογές ;;

Ναι, ναι, άδεια. :tongue:

καλημέρα από το νησί των ανέμων...τι μύκονο!!!

έχει απίστευτο αέρα πάλι...

κάθε βράδυ βρέχει και μπουμπουνίζει!!

και τώρα τα ίδια,ετοιμάζεται για μεγάλη μπόρα!!

σαν νύχτα είναι έξω...

Κι εδώ μια απ' τα ίδια! Ότι μάζεψε, μάζεψε ο πατέρας μου, από χθες το πρωί πλάκωσε βροχή πάλι.

μαεστρία τι κούραση κι αυτή...

πως είναι ο μικρός τώρα?ότι ίωση υπάρχει την μαζεύετε!!

περαστικά!!

Ευδιάθετο τον άφησα, αλλά το γάλα (αν και νερωμένο, όπως μου 'πε ο γιατρός) δεν το πολυέπινε. Μάλλον τον ενοχλεί το στομάχι τον καψερό.

Ε, τις μαζεύουμε, αφού κυκλοφορούμε πολύ! :mrgreen:

Να φανταστείς με τόσες ιώσεις, το μόνο καλό είναι ότι έχει μείνει στυλάκι!

95 εκατοστά ύψος και 14.700 βάρος!

Ευτυχώς έχει ησυχία στο γραφείο σήμερα και - μην το γρουρουζέψω - θα ξεκουραστώ.

Αχ, κορίτσια, θα γίνω προληπτική. Στο χωριό μου ξέρανε ότι θα πάω στο δίπλα χωριό για γραμματέας (να πάρω κι εγώ κάνα φράγκο) και με ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΑΝΕ!

Εγώ, το τέρας του ορθολογισμού, θα γίνω προληπτική στο τέλος!!!! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας φτάνουμε στο βάρος...στο ύψος έχουμε δρόμο ακόμα...γιατί της δικής μου δεν της κόβεται η όρεξη...ποτέ!!

μετρημένες στα δάχτυλα δεν έχει φάει μεσημεριανό..πρόσεξα ότι εκείνες τις μέρες εμφανιζόντουσαν δόντια...

μάζεψε τίποτα ο πατέρας σου ή μπα?

κορίτσια πως πάνε τα ζουζούνια από ύψος?η δική μου τον οκτώβρη ήταν 88εκ

cristin κάτσε να χαλαρώσεις σήμερα αφού έχεις μόνο το ένα μπεμπέ!!

σας φτάνουμε στο βάρος...στο ύψος έχουμε δρόμο ακόμα...γιατί της δικής μου δεν της κόβεται η όρεξη...ποτέ!!

μετρημένες στα δάχτυλα δεν έχει φάει μεσημεριανό..πρόσεξα ότι εκείνες τις μέρες εμφανιζόντουσαν δόντια...

Μάζεψε όλα τα ζαχαρότευτλα, αλλά ελάχιστα απ' τα βαμβάκια, που έχουν και τις περισσότερες απολαβές. :mad:

Τι να πεις; Απ' τα ολότελα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εγώ δεν πίστευα στις προλήψεις,αλλά καμιά φορά καλύτερα να μην λες τίποτα...

υπάρχουν πάντα άνθρωποι με τον "καλό" λόγο στο στόμα!!

'Αστα, τέτοια στραβά σου τυχαίνουν (μαζεμένα ειδικά) και γίνεσαι μετά ψυχάκιας τελείως!

Κι εμένα μου τυχαίνουν μαζεμένα τελευταία. :rolleyes:

Πως είσαι εσύ; Από γκρίνιες; Ησυχάσατε;

Γιάννενα πήγες καλέ ή ξυπόλυτο το 'χεις το παιδί; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εμένα 86 την βγάζει αλλά μου φαινεται πιο ψηλή, ρούχα για 2χρονών φοράω εδώ και καιρό τί να πω και τις κάνουν μια χαρά στο μάκρος

ξυπόλυτο σαν το γυφτάκι!!!

γιάννενα δεν έχω πάει ακόμα,για παπούτσια θα πάω εδώ,είδα κάποια με 40-45Ε,ελπίζω να βρω σε αυτή τη τιμή νούμερο...

η δική μου δεν έχει γκρίνιες,σπάνια...θυμάστε τότε που ούρλιαζε χωρίς λόγο?2-3 μέρες κράτησε μάλλον δόντια...

τώρα εδώ και καιρό τίποτα...

κοιμάται μια χαρά...τώρα ας πούμε παίζει με τις κατσαρόλες της...

πρόσεξα ότι κάθε που αλλάζουμε μήνα κάνει και κάτι καινούριο,λέει ένα σωρό λέξεις,όχι καθαρά φυσικά,και ακαταλαβίστικα πολλές φορές,το "γάλα" το λέει καθαρά,την πιπίλα "νταντάντα"!!!

τώρα κάθεται περισσότερο και κάνει πως διαβάζει τα παραμύθια της και περιοδικά...στο τραπεζάκι της.

χθες καθόμασταν στο τραπεζάκι της και έφτιαχνε κάποια ξύλινα παζλ που της έχω με ζωάκια,και μόνο με το σχήμα τα έβαζε στη σωστή θέση,όχι πάντα,και της έλεγα "όχι εκεί" και μετά όταν το έβαζε κάπου λάθος προσπαθούσε να πει κι αυτή το ίδιο!!

και μετά λέγαμε μπράβο και κάναμε παλαμάκια!!

Διαφημίσεις

miamama κοιτα.. το περασμενο Σαββατο ειχα την επεμβαση.. ισα που κατσα λιγο στον καναπε εκεινη την ημερα.. Κυριακη και Δευτερα εκανα ολο δουλειες, μαγειρεματα, βολτες τη μικρη.. ταλλαξε και η ωρα και αργει να κοιμηθει.. εντωμεταξυ ολο και πολλες δουλειες ασχετες μου μαζευονταν που εκανα, ηρθε και ο σκυλος με οτι συνεπαγεται.. φαγαμε δυο ξενυχτια σερι με σκυλο και μικρη , το σκ το περασαμε στο τρεξιμο με δουλειες, προσαρμογες κλπ και η μικρη εξακολουθει να ξυπναει απο 1 εως 101 φορες για να γκρινιαξει, να μουρμουρισει, να παραμιλησει και δεν ξερω τι αλλο..

ενδοιαμεσα ειχα και την ιωση..

με λιγα λογια ολα μαζι..ταπαιξα... το Σαββαρο σας εγραψα τη κριση περασα..

το τι ακουσε η κουνιαδα ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.. στο τελος ζητησα και συγνωμη.. ημουν εκτος εαυτου.. μιλουσα και ετρεμα απο τα νευρα μου..

ενα βημα πριν το μουρλοκομειο.. οχι οτι αυτη εβαλε μυαλο αλλα λεμε τωρα.. τουλαχιστον μαζεψε την ουρα κατω απο τα σκελια..

εγώ της φοράω για 3-4 χρονών,και της είναι μακρυά τα μανίκια και τα μπατζάκια!!

τι λετε βρε γιγαντομανες??

εμενα ειναι 10 κιλα με το ζορι και αντε να χει φθασει 86-88 ποντους..

η μεση ειναι δακτυλιδι και της πεφτουν ολα τα παντελονια..της πηρα ζωνη εχθες το πρωι.. αλλιως μονο κολαν μπορει να φοραει..

μας βουλωσε και η αποχετευση εξω στην αυλη και ειμαστε χαλια.. κανα 100ρι ζημια αυτη..αντε να δουμε.. και δεν εχω φραγκο..

92 δεν ξέρω αν ειναι αλλά και για 86 δεν την κόβω... μα ειναι ψηλό το κορίτσι μου

Καλά καλέ, δεν το πρόσβαλε κανείς το κορίτσι σου! :tongue::tongue::tongue:

Ρε συ Τζες, αυτό το χαρτί που σου δίνει ο δικηγόρος, έχει ένα πίνακα με ΦΜΥ και λοιπές βλακείς, πως στο διάολο συμπληρώνεται; Γιατί ο κουμπάρος την τύφλα του δεν ήξερε!

εγώ της φοράω για 3-4 χρονών,και της είναι μακρυά τα μανίκια και τα μπατζάκια!!

Γιατί παιδάκι μου τόσο μεγάλα; Αν της φοράς κανονικά το νούμερό της αλλά με ελαστική μέση;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...