Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aνυπομονώ να πάει 4 να φύγω. .δεν θα μπορέσω να ξαπλώσω σπιτι αλλά καλύτερα από εδω θα ειναι σίγουρα. Θέλω να κανουμε κάτι επαναληπτικές ασκήσεις μαθηματικών με τον μικρό περίπου για καμμια ώρα και μετά να δουμε patty, νυστάζω πολύύύύ. H Maestria άφαντη σήμερα, έχει εκλογικό hangover

Aνυπομονώ να πάει 4 να φύγω. .δεν θα μπορέσω να ξαπλώσω σπιτι αλλά καλύτερα από εδω θα ειναι σίγουρα. Θέλω να κανουμε κάτι επαναληπτικές ασκήσεις μαθηματικών με τον μικρό περίπου για καμμια ώρα και μετά να δουμε patty, νυστάζω πολύύύύ. H Maestria άφαντη σήμερα, έχει εκλογικό hangover

σωστα.. και εγω στη δουλεια χαλαρωνω εν μερει αλλα στο σπιτι παρολη τη κουραση το διασκεδαζω..

κοντευει να βρεξει νομιζω..αντε να δουμε...πως θα την περασουμε με το σκυλι..πρεπει να φτιαξω ενα στεγαστρο να μην κατεβαινουν νερα στο υπογειο..κοστος 50 ευρω:rolleyes:

Διαφημίσεις

τι κάνετε κορίτσια?

σήμερα πιάστηκα με δουλειές και δεν πρόλαβα να μπω πολύ...

το απόγευμα είχα και την ανηψιά τη μικρή εδώ...και 2 ώρες..

μια γκρίνιαζε η δική μου μια η άλλη...

δεν είχαν όρεξη. λίγο έπαιξαν μαζί...

και εμεις σημερα κλεισμενοι μεσα... φυσαει πολυ και να δω ποτε και ποσο θ βρεξει.. το κοβω για αυριο..

με πηραν τηλεφωνο απο τη ΧΕΝ και μου παν οτι το μαθημα ραπτικης ξεκιναει την αλλη Δευτερα και ενω ειχα ρωτησει την προηγουμενη φορα και δεν μου χαν πει τιποτε σημερα στο τελος της κουβεντας μου ξεφουρνισε οτι ειναι 20 ευρω η ετησια συμμετοχη στη ΧΕΝ και 160 ευρω οι 30 ωρες διδασκαλιας!!!!

Δεν μπηκα στον κοπο να κανω συζητηση..απλα δεν θα παω και ας λενε οτ δηθεν μου κρατησαν θεση και με περιμενουν...(λετε να μου τα ζητησουν μετα??) .. δεν βγαινω και ας ειναι μικρο το κοστος..

οπως βλεπετε... ο τσαμπας πεθανε!!

Kαλημέρα,

εχθές ξάπλωσα από τις 10:00 δεν την πάλευα άλλο

ειναι 20 ευρω η ετησια συμμετοχη στη ΧΕΝ και 160 ευρω οι 30 ωρες διδασκαλιας!!!!

και ας ειναι μικρο το κοστος..

Με την ετήσια συμματοχή να συμφωνήσω αλλά με τα 160? δεν μου φαίνεται και τόσο οικονομικό

Καλημερα girls!

Σημερα το μενου εχει φακες κ μαλιστα λεω να φτιαξω μπολικες,για να εχουμε και για αυριο!!

Εχθες ηταν μια απο τις πιο τρελες μερες.Ημουν μονη με τα παιδια ΟΛΗ ΜΕΡΑ,δεν τα κρατησε ο αντρας μου ουτε 5 λεπτα.Κοιμηθηκα απο τις 22.00 κι εγω Τζες,δεν εισαι η μονη που εισαι χωμα!Μακαρι να πηγαινα κι εγω στη δουλεια ,γιατι ειλικρινα ο εγκεφαλος μπλοκαρει ,οταν δεν κανεις τιποτα αλλο απο το να προσεχεις μικρα παιδια!Η μικρη δε,εχει αρχισει και θελει κουβεντα τα βραδυα,ισως εχουν ξεκινησει και τα δοντια ,δεν ξερω τι εχει ,παντως ειναι στην τσιτα.

Σημερα ομως ,ο μικρος εφυγε με το μπαμπα του στα Χανια,κατοπιν δικης μου παροτρυνσης βεβαια...,και ουφ,αισθανομαι ενα βαρος να εφυγε απο πανω μου.Τυχερες οσες δουλευετε,το εχω ξαναπει.

Εξω εχει χαρα Θεου παντως,ο ηλιος ζεσταινει,τα πουλακια τιτιβιζουν,σαν ανοιξη ειναι εδω περα,τα εχει παιξει ο καιρος!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα!!

περιμενουμε νεα απο τις ενεργα συμμετεχουσες των εκλογων.. εγω με τα χιλια ζορια τραβηχτικα ως εκει..ουτε καν ρωτησα σημερα ποιος βγηκε..

Tελειώσαμε 3.45 γιατί ο Γρηγόρης δεν είχε ξανακάνει τοπικές και διπλές εκλογές και πηγαίναμε σιγά σιγά, μαθαίνοντας στη διαδικασία!

ΑΚΟΜΑ τον παίρνουν τηλέφωνο και του ζητάνε διάφορα! Σαλάτα τα κάναμε. :mrgreen: (αυτός δηλαδή, εγώ ήμουν άψογη!)

Ημουν στην Αγ. Βαρβάρα και μπορώ να πω ότι ήταν άψογοι. Κάθε μια ώρα μας έφερναν καφέ, τοστ, κέϊκ, φαγητό το μεσημέρι, φρούτα!! Το τονίζω αφού έχει κάνει και σε άλλους δήμους και μας ειχαν στην πεινα...

Όχι στην πείνα, αλλά δυο σακουλες φέρανε όλη μέρα, με νερά, χυμούς και σάντουιτς!

Τα μισά δε, που είχαμε αφήσει, τα τσακίσανε οι ηλίθιοι οι αντιπρόσωποι και στις 2 η ώρα που μετρούσαμε σταυρούς δεν είχαμε να πιούμε ένα χυμό να στανιάρουμε!!!

ΚΑΛΑ??? Ισχυει οτι στο τελος ολη την γραφικη υλη την παρατανε και παει στο ελεος του Θεου???

ΝΑΙ!

Σιγά μη μάζευα τπτ στις 3.45 το πρωί!!! 22 ώρες έκλεισα καλέ, έλεος! Ο κουμπάρος μου τελείωσε στις 1 το μεσημέρι της Δευτέρας! :shock:

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει (αυτή είναι Θεσσαλονικιά έκφραση)

Και δεν είναι και ψέματα!

H Maestria άφαντη σήμερα, έχει εκλογικό hangover

Με θυμήθηκε κι εμένα κάποιος! :rolleyes:

Τελειώσαμε ξημερώματα τη Δευτέρα, με γυρνάει ο κουμπάρος στο χωριό μου (δίπλα ήταν) κι ο Γιάννος με τον χάζμπαντ στο πόδι γιατί ο μικρός έκανε ΟΛΟ το βράδυ εμετό!!!! Όλα τα στρωσίδια της μάνας μου τα λερώσαμε!

Στις 5 κοιμηθήκαμε, στις 8 ξύπνησε ο μικρός, ευτυχώς τον ανέλαβε η μανούλα και κοιμήθηκα μέχρι τις 11 και λίγο το μεσημέρι, μαζί με τον μικρό.

Χθες το απόγευμα πήγαμε παιδίατρο, απευθείας γυρνώντας απ' το χωριό μου, κάναμε και το εμβόλιο, μας είπε ότι είναι ίωση που κάνει εμετούς, να μην τον πιέζουμε για φαγητό, ελαφριά να τρώει και να πίνει λίγο λίγο το νερό ή ότι άλλο υγρό.

Δηλαδή ... δεύτερη βδομάδα στον παιδικό ΔΕΝ έχει! :mrgreen:

Εγώ φυσικά είμαι γκολ, αλλά σήμερα άφησα τα πεθερίδια σπίτι με τον μικρό και ήρθα στη δουλειά να το κ***βαρέσω λίγο!

Αύριο θα κάτσει ο χάζμπαντ μαζί του, ε, φαντάζομαι Πέμπτη θα είναι καλά, να πάει στον παιδικό. Θα δούμε.

Αυτά girls, ΕΥΤΥΧΩΣ την άλλη Κυριακή δεν έχει καταμέτρηση σταυρών!!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Tελειώσαμε 3.45 γιατί ο Γρηγόρης δεν είχε ξανακάνει τοπικές και διπλές εκλογές και πηγαίναμε σιγά σιγά, μαθαίνοντας στη διαδικασία!

ΑΚΟΜΑ τον παίρνουν τηλέφωνο και του ζητάνε διάφορα! Σαλάτα τα κάναμε. :mrgreen: (αυτός δηλαδή, εγώ ήμουν άψογη!)

Καλημέρα!! Περαστικά!! Ειχες πάρει άδεια από τη δουλειά για τις εκλογές ;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

cristin.. καταλαβαινω ποσο θελεις να δουλευεις για να ξελαμπικαρεις ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.. υπαρχουν μερες που δεν την παλευεις οχι μονο στη δουλεια..οχι μονο στο σπιτι αλλα με τη ζωη σου ολοκληρη..

σημερα ειμαι ενα με το πατωμα...

ΠΟΥ ΝΑ σας ορκισθω? Τετοιο χαλι δεν ημουν οσο θηλαζα και ξενυχτουσα με τη μικρη..

πολυυυυυυυυυυυυ κουραση.. εχθες κοιμηθηκε παλι στις 22.00 και μεχρι να με παρει εμενα ο υπνος (οπου παλι ΔΕΝ σιδερωσα και εχω ενα βουνο να με περιμενει) πηγε 12.00 και στη 1.00 ξυπνησε κλαιγοντας η κορη μου και για μια ολοκληρα ωρα με ειχε πιπα κ##ο.. μου ρθε να την πεταξω απο το παραθυρο..να μη μπορω να βγαλω ακρη μαζι της.. καποια στιγμη ενοιωθα οτι απλα το εκανε επιτηδες..εκνευριστηκα και την παρατησα να κλαιει ενα πεντε λεπτα μεχρι που ελεγε ελα μαμα που εισαι εκατο φορες και μολις πηγα μου πε να ξαπλωσουμε μαζι και κουτσα στραβα αποκοιμηθηκε..

ειλικρινα δεν μου φταιει αλλα ειναι οι στιγμες που λες "ποσο επιτηδες το κανει τωρα??".. αλλο να χει κατι και αλλο να το κανει ετσι επειδη της ηρθε να γκρινιαζει.

και βεβαια ξυπνησα 6.30 με το ζορι.. μου χαν αφησει ενα νεροχυτη σκ@#$#$ και εφαγα μιση ωρα να πλενω (πραγμα το οποιο κανω μονο και μονο για να μην το αφησω για την κουνιαδα διοτι συνηθως τα βρισκω παλι εκει εις διπλουν)

και αυριο πρεπει να μαι για δουλεια απο τις 7.30..

απλα θελω να κοιμηθω 2 ωριτσες παραπανω..:-(

maestria δεν σε ζηλευω καθολου για το πως περασες..:lol:

σιγα με τα παραπονα.. αφου ξεραμε οτι εισαι σε αδεια..

περαστικα στον μικρουλη..στενοχωριεμαι να ακουω οτι κανουν εμετο..

εμεις σημερα θα παμε παιδιατρο να κανει mantoux (το περιμενει πως και πως γιατι της ειπα οτι θα της ζωγραφισει ενα κουνελακι η ενα ρολογακι!)

και σουπερ μαρκετ..λεω να προσπαθησω να σιδερωσω λιγακι πριν τη βαλω για υπνο..

εγω και απο τις 22.00 να κοιμηθω ενα και το αυτο μου ειναι πλεον..

αυτα..

παω να γκρινιαξω αλλου τωρα.. φιλια

καλημέρα από το νησί των ανέμων...τι μύκονο!!!

έχει απίστευτο αέρα πάλι...

κάθε βράδυ βρέχει και μπουμπουνίζει!!

και τώρα τα ίδια,ετοιμάζεται για μεγάλη μπόρα!!

σαν νύχτα είναι έξω...

μαεστρία τι κούραση κι αυτή...

πως είναι ο μικρός τώρα?ότι ίωση υπάρχει την μαζεύετε!!

περαστικά!!

προσπ παιδάκι μου γιατί τόσο κούραση?εγώ δεν θυμάμαι να ήμουν έτσι ούτε μετά τη γέννα που ξυπνούσα κάθε 4 ώρες...μην φρικάρεις ακόμα...

γιατί ξυπνάει η μικρή?την ενοχλούν τα δόντια?

εμείς βγάζουμε το 16ο αυτές τις μέρες,όλα καλά όμως.

πολύ ύπνος πέφτει στο σπίτι μας!!!9.30 ξυπνήσαμε οικογενειακώς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...