Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πάλι δεν ασχολούμαι με την ανακύκλωση:rolleyes:

Μας ήρθε περαίωση 5000 ευρώ για τρία χρόνια. Καλά είναι....

Δηλαδή δεν τη λάβαμε ακόμα, μπήκε ο λογιστής στο ιντερνετ και το είδε αλλά όπου να'ναι θα έρθει το ραβασάκι, αλλά και να μην έρθει πρέπει να πληρωθεί. Αν δεν το κάνουμε δώσεις έχουμε έκπτωση 400 ευρώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εάν είναι καθαρά δεν μαζεύει τίποτα η ανακύκλωση,κι εγώ στην αρχή μέχρι να πάρω τον μεγάλο τον κάδο,είχα δει γατιά και ποντίκια να ανεβαίνουν και φρίκαρα...και σκισμένες σακούλες.

θέλει κοντά στη κουζίνα,εγώ εκεί τα έχω,βγαίνω από την κουζίνα κατευθείαν στον κάδο και στην ανακύκλωση.

Εγώ πάλι δεν ασχολούμαι με την ανακύκλωση:rolleyes:

Μας ήρθε περαίωση 5000 ευρώ για τρία χρόνια. Καλά είναι....

Δηλαδή δεν τη λάβαμε ακόμα, μπήκε ο λογιστής στο ιντερνετ και το είδε αλλά όπου να'ναι θα έρθει το ραβασάκι, αλλά και να μην έρθει πρέπει να πληρωθεί. Αν δεν το κάνουμε δώσεις έχουμε έκπτωση 400 ευρώ.

στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση λένε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να πληρωθεί η περαίωση,ο καθένας λέει τα δικά του...

:confused::confused:

Επειδή βαριέμαι να ψάχνω θέλω από εσένα... ναι εσένα Miamamma λεω μην κάνεις την κινέζα... λατρεύω τις τηγανήτες αλλά με φέτα... πως να στο εξηγήσω... τις έτρωγα μικρή.. σαν τυροψωμο... να το πω... η μαμά μου λεει τη συνταγή ότι να'ναι και εκνευρίζομαι... ξέρεις να μου πεις εσύ

δεν ξέρω ποια ακριβώς λες...δεν θυμάμαι να έχω φάει...

μήπως αυτά?

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropsoma.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/paneikolo-tiropsomo-apo-ti-xalkidiki.html

στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση λένε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να πληρωθεί η περαίωση,ο καθένας λέει τα δικά του...

:confused::confused:

ναι, κοινώς μην την πληρώνεις και έρχομαι για έλεγχο! εκεί να δεις κουφέτο.......!

Διαφημίσεις

μπα λέγανε ότι το κάνουν επίτηδες να μαζέψουν λεφτά,κι ότι κάποιοι θα τρέξουν και θα πληρώσουν,σε όσους πιάσει το κόλπο...σιγά μην κάνουν τόσους ελέγχους,κι αν θα πάνε θα πάνε στις μεγάλες επιχειρήσεις...εμένα στο μαγαζί 3 1/2 χρόνια δεν ήρθε κανείς ούτε για απόδειξη να δουν αν κόβω...στη λαική στη μάνα μου συνέχεια πάνε...

να δω που θα με βρούν με κλειστή επιχείρηση...χεχε

οι λογιστές λένε τα δικά τους...ούτε αυτούς τους πιστεύω...μεγάλοι απατεώνες...

μπα λέγανε ότι το κάνουν επίτηδες να μαζέψουν λεφτά,κι ότι κάποιοι θα τρέξουν και θα πληρώσουν,σε όσους πιάσει το κόλπο...σιγά μην κάνουν τόσους ελέγχους,κι αν θα πάνε θα πάνε στις μεγάλες επιχειρήσεις...εμένα στο μαγαζί 3 1/2 χρόνια δεν ήρθε κανείς ούτε για απόδειξη να δουν αν κόβω...στη λαική στη μάνα μου συνέχεια πάνε...

εσύ που έχεις κλείσει είσαι άλλη περίπτωση.

Δεν ξέρω αν έχει κυρώσεις ή πρόστιμα ή τόκους.

Μια ανοιχτή επιχείρηση δεν νομίζω να το ρισκάρει να μην πληρώσει όμως...

εάν είναι καθαρά δεν μαζεύει τίποτα η ανακύκλωση,κι εγώ στην αρχή μέχρι να πάρω τον μεγάλο τον κάδο,είχα δει γατιά και ποντίκια να ανεβαίνουν και φρίκαρα...και σκισμένες σακούλες.

θέλει κοντά στη κουζίνα,εγώ εκεί τα έχω,βγαίνω από την κουζίνα κατευθείαν στον κάδο και στην ανακύκλωση.

εγω για να βγω απο τη κουζινα στη βεραντα πρεπει να ξεκλειδωνω δεκα ωρες γιατι ειναι ασφαλειας.. και ετσι μαλλον βολευει ενα μεσα στη κουζινα μικρο και στο τελος της ημερας εξω..

ναι πρεπει να ξεπλενονται πριν τα βαλουμε στον καδο.. μεσα στο σπιτι εχω εναν μονο καδο γενικης χρησης και δεν εχω σημειο να βαλω περιποιημενα εστω και σακο για την ανακυκλωση..και οσες φορες η κουνιαδα βαζει απλα μια σακουλα την βλεπω να σερνεται στο πατωμα η πανω στο καπακι του κουβα..:mad:

ναι, κοινώς μην την πληρώνεις και έρχομαι για έλεγχο! εκεί να δεις κουφέτο.......!

πρωτα απο ολα τα σημειωματα εκκαθαριστικα που πηγαν ειχαν συγκεκριμενη προθεσμια για υποβολη ενστασης οπου εμεις καναμε γιατι υπηρχε λαθος και ετσι η που θα πληρωσουμε το 20% μεσα στο Νοεμβρη η τον αλλο μηνα..(δηλαδη περιμενουμε την οριστικη)

ακουγονται διαφορα αλλα εχει ακουστει οτι οσοι εχουν κλεισει και τους ερθει περαιωση δεν πρεπει να πληρωσουν αλλα δυστυχως δεν ειναι τιποτε βεβαιο..

πρωτα απο ολα για να κλεισεις τα βιβλια σου πρεπει να χει γινει συμφωνια με την εφορια.. αρα ειναι απαραδεκτο να πληρωνεις περαιωσηγια κατι που συμφωνημενα εχει ληξη! Και αυτη η περιπτωση σας εχει θορυβησει αρκετους ομοιοπαθης..

viki τα 5000 ποιος τα οφειλει? η επιχειρηση που εργαζεσαι?

Διαφημίσεις

εγώ που δεν έχω πάρει χαρτί ακόμα λέτε να είμαι τυχερή??

δεν μου φτάνουν όσα έχω...η περαίωση με μάρανε!!

μόλις δείχνει στη νετ την άφυτο χαλικιδικής!!

αχ τι ωραία που είχαμε περάσει εκεί το 2006...(άσχετο)

εγώ που δεν έχω πάρει χαρτί ακόμα λέτε να είμαι τυχερή??

δεν μου φτάνουν όσα έχω...η περαίωση με μάρανε!!

μόλις δείχνει στη νετ την άφυτο χαλικιδικής!!

αχ τι ωραία που είχαμε περάσει εκεί το 2006...(άσχετο)

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει (αυτή είναι Θεσσαλονικιά έκφραση)

εκανα ενα προυπολογισμο και μολις διαπιστωσα οτι εχω ξεμεινει απο χρηματα..:(

το μεγαλυτερο μερος θα παει σε λογαριασμους και τα υπολοιπα στην παιδιατρο της μικρης και στον υπερηχο του αυχενα (για τα γρομπαλακια που χει).. οτι μεινει ειναι πενταδεκαρες για να κινουμαι..

ελπιζω ο συζυγος να βγαζει τιποτε για να καλυπτουμε τα αναγκαια καθημερινα..

προχθες εδωσα 140 ευρω στο σουπερ και δεν πηρα απορρυπαντικα και μοσχαρι..και τα περισσοτερα ηταν προιοντα των σουπερ μαρκετ και λιγοτερο επωνυμα.. δηλαδη αν επαιρνα επωνυμα τι θα πληρωνα?

Και ακομη ειναι 8/11 μισος μηνας και βαλε μεχρι τον Δεκεμβρη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...