Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin..!

εκατσε ανθρωπος εδω μεσα και σου διορθωσε το παραπανω???????

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ...αστειο.. :confused: :rolleyes::cool: αχ και μου μαστε ακομη..

ναι μου διορθωσε την a v o n γι'αυτό και το έγραψα έτσι για να μην το εντοπίζουν :cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι μου διορθωσε την a v o n γι'αυτό και το έγραψα έτσι για να μην το εντοπίζουν[/font] :cool:

ανεμπιλιβαμπλ..

αλλα οπως εχω πει και τη δουλεια του νεκροθαφτη καποιος πρεπει να την κανει.. και του σκουπιδιαρη, και του βοθρατζη...ολα ειναι για τους ανθρωπους.. :lol: :lol:

προς το παρον με απασχολει το μαλλι της κορης μου που ειναι σπαστο και πεταει απο παντου παναθλια..

Αν το αφήσεις να μακρύνει θα στρώσει. Σε αυτό το μήκος ΠΑΝΤΑ θα πετάει, όσες φορες και να το κόψεις. Εγώ της τα έπιανα, κοτσιδάκια, ουρίτσες ή με πιαστράκια (όταν πλέον δεν τα έβγαζε:rolleyes:)

Αν το αφήσεις να μακρύνει θα στρώσει. Σε αυτό το μήκος ΠΑΝΤΑ θα πετάει, όσες φορες και να το κόψεις. Εγώ της τα έπιανα, κοτσιδάκια, ουρίτσες ή με πιαστράκια (όταν πλέον δεν τα έβγαζε:rolleyes:)

Εμένα της φάνηκε η διαφορά ότι ειναι κουρεμένη, μπορεί να πετάνε αλλά πετάει το κούρεμα... εν τω μεταξύ ήταν πολύ προσεκτικός και θα πάω ξανά μου ειπε σε 4 μήνες.. έχει κι άλλα μαλλιά της κοιλιάς αλλά δεν θα έκοψε για να μπορούμε να τα πιάνουμε

γεια σας κοριτσια μου!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες,κι εσεις να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

προσπαθω να συμμαζεψω το σπιτι,αλλα απο πισω η μικρη το χαλαει,και λειπει η πεθερα μου για να την παω,να φτιαξω και κανενα μπουφε για το βραδυ.

παω να δω πως θα τα κανω.φιλακια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Παλι καλά που δεν χτύπησε δε λες;;; Το σιδερο όχι στα σκουπίδια εντάξει;;;; θυμησε μου σε ποια περιοχή μένεις στην Κρήτη;

ποτε στα σκουπιδια τζες,ειμαι κι εγω ανακυκλωση freak!τα παω στον κwτσοβολο,με την ελπιδα πως τα αξιοποιουν....

εγω απο 15 χρονων τους εβαζα χεννα,μετα τα βαρεθηκα κοκκινα και επι χρονια τα εβαφα μαυρα ή μαυρα -μπλε....τοτε ,θεωρουσα πως ημουν και πολυ κουκλα,τωρα ακουω μαυρο και ακαζου και φρικαρω....προτιμω πλεον τα πιο φυσικα χρωματα...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ποτε στα σκουπιδια τζες,ειμαι κι εγω ανακυκλωση freak!τα παω στον κwτσοβολο,με την ελπιδα πως τα αξιοποιουν....

εγω απο 15 χρονων τους εβαζα χεννα,μετα τα βαρεθηκα κοκκινα και επι χρονια τα εβαφα μαυρα ή μαυρα -μπλε....τοτε ,θεωρουσα πως ημουν και πολυ κουκλα,τωρα ακουω μαυρο και ακαζου και φρικαρω....προτιμω πλεον τα πιο φυσικα χρωματα...

Aπό Κρήτη παραλαμβάνει η Creta Eco οπότε ναι τα αξιοποιούν!!! Μπράβο ειμαι περήφανη για'σενα!!!

EΛΑ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ!! Χαχα!!

Εμενα η κομμωτρια (Αυτη που χα πριν τη τελευταια χασαπισα) ειχε παρει τα μαλλια της κοιλιας και μου χε πει μετα να τα αφησω να μακρυνουν.. αλλα νομιζω οτι πλεον εχει παραγινει το κακο..εχει και λιγο μαλλι η δικια μου..

elenada καλα κουραγια σημερα!

Aπό Κρήτη παραλαμβάνει η Creta Eco οπότε ναι τα αξιοποιούν!!! Μπράβο ειμαι περήφανη για'σενα!!!

Εγω θελω να βαλω στην αυλη 3 καδους μεγαλους για να συλλεγω πλαστικο, χαρτι, γυαλι και να τα στελνω ανακυκλωση 1 φορα την εβδομαδα αλλα οι καδοι ειναι πανακριβοι για την αγορα τους..

υπαρχουν δημοι που παρεχουν εργαλεια ανακυκλωσης δωρεαν στους δημοτες αλλα στον Δημο Αθηναιων δεν παιζει τετοιο σεναριο απο οτι ξερω..

καμια αλλη ιδεα jesgk?

Καλησπερα κοριτσακια..

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!! Να ειναι παντα γερη κι ευτυχισμενη!!

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!

Αχ κι εμενα το Σκ ηταν πολυ κουραστικο..Ολο μαθηματα ειχα παλι..Τουλαχιστον στρωσαμε επιτελους..

Με γυροφερνει κρυωμα και δεν θα το αντεξωωωω!! Ο λαιμος μου ειναι χαλια και πως να περασει αν μιλαω συνεχεια;;; Ευτυχως δεν ειχα σχολειο σημερα..Ειναι κ ο καιρος ετσι..Θελω να κοιμηθωωωωωωωωωωωωωωωω!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγω θελω να βαλω στην αυλη 3 καδους μεγαλους για να συλλεγω πλαστικο, χαρτι, γυαλι και να τα στελνω ανακυκλωση 1 φορα την εβδομαδα αλλα οι καδοι ειναι πανακριβοι για την αγορα τους..

υπαρχουν δημοι που παρεχουν εργαλεια ανακυκλωσης δωρεαν στους δημοτες αλλα στον Δημο Αθηναιων δεν παιζει τετοιο σεναριο απο οτι ξερω..

καμια αλλη ιδεα jesgk?

Μίλησα με ένα συνάδελφο που κάνει ανακύκλωση πλαστικό, χαρτί , γυαλί στο σπίτι και τα ρίχνει στους μπλε κάδους όταν γεμίζει. Εχει στο μπαλκόνι έναν καδο και τα συλλέγει εκει. Το αγόρασε από το Leroy Merlin περίπου 30? που δεν το θεωρώ απαγορευτικό σαν κόστος... τώρα αν μάθω κάτι άλλο θα σου πω.. πάντος παρότι το έχω ξαναναφέρει στο 2104001610 μπορείτε να καλείτε οι Αθηναίες και παραλαμβάνουμε δωρεάν ογκώδεις ηλεκτρικές συσκευές.

καμια αλλη ιδεα jesgk?

έχω δουλειές και δεν προλαβαίνω να γράψω...

προσπ εγώ έχω στο μπαλκόνι ένα κάδο μεγάλο που πετάω σκουπίδια και μια σακούλα του ικέα που πετάω της ανακύκλωσης πράγματα καθαρά, πλυμένα,δεν τα ξεχωρίζω,και μετά κατευθείαν άδειασμα στον κάδο ανακύκλωσης.

Επειδή βαριέμαι να ψάχνω θέλω από εσένα... ναι εσένα Miamamma λεω μην κάνεις την κινέζα... λατρεύω τις τηγανήτες αλλά με φέτα... πως να στο εξηγήσω... τις έτρωγα μικρή.. σαν τυροψωμο... να το πω... η μαμά μου λεει τη συνταγή ότι να'ναι και εκνευρίζομαι... ξέρεις να μου πεις εσύ

δεν μου αρεσει το συστημα με τη σακουλα... επειδη η προσβαση στη βεραντα της κουζινας δεν ειναι ευκολη και η πορτα ειναι ερμητικα κλειστη αναγκαστικα πρεπει να τα βαζω καπου που να μην εχουν προσβαση ευκολη οι γατες και τα τρωκτικα..

για μεσα στο σπιτι εχω βρει ενα κουβα 40 Lt με τρεις υποδοχες που κανει γυρω στα 36 ευρω

για 120 λιτρα και πανωφ που θελω εγω ειναι στα 56 ευρω. συν ΦΠΑ ολα αυτα και επι τρεις φορες..

πρεπει ομως να το βαλω σκοπο γιατι δεν καταφερνουμε να κανουμε ανακυκλωση με τιποτε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...