Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ δε εχεις ονομαστικη εορτη καθοτι λατινικο -καθολικο..σωστα? Το Φραγκισκη το γιορταζουμε παντως..

Οχι δεν έχω... θεωρειται επειδή η ρίζα του ονοματος εινα από το jesus θα μπορουσα να αυτογιορτάζω τα Χριστούγενννα.... σιγά μην το κάνω τωρα στα γεράματα

jeskg Που κουρεψες τη μικρη? Δεν εχω κομμωτηριο που να κανει παιδικο και εδω στον Κολωνο δεν ξερω καμια..

Εγώ πάω στη Νίκαια σε ένα που λέγεται Alexis και με κουρευει ο ίδιος αλλά τα παιδικά τα κάνει ένα παιδί ο Θεοδόσης που δεν μου γέμιζε καθόλου το μάτι όταν τον είδα αλλά τελικά έκανα επίστευτο κουρεμα για την ηλικία του παιδιού. Φωτο δεν σας έβαλα αλλά της πάνε τέλεια

μεγιές το κούρεμα τζες,δεν θυμάμαι αν σου είπα...

εγώ ακόμα να πάω,μάλλον με βλέπω για αρχές δεκέμβρη,και η ρίζα έχει φτάσει πάτωμα...

Ευχαριστώ!! Μας πήγε συνολικά 43?, 30? το κουρεμά μου και 13? της μικρής, ξέρω οτι ειναι ακριβώς αλλά παω μια φορά στο 6μηνο, νομίζω το δικαιουμαι

εγώ δίνω 16Ε τις βαφές,τις αγοράζω μόνη και για κούρεμα,βάψιμο,ίσιωμα, 35Ε

δεν είναι και λίγα,αλλά ξέρω και ακριβότερα.

την μικρή θα την πάω αργότερα,είναι σγουρό και δεν φαίνεται να χρειάζεται για την ώρα...

Διαφημίσεις

Kαλημερα!

Τζες,καλη καριερα στην autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin..!Η μαμα μου ειναι καθαριστρια μεσα στο ΓΕΣ,και μου ελεγε για μια συναδελφο της που εβγαζε διπλο μισθο ,απο τις κρεμες που πουλουσε!Ολη μερα με τη σφουγγαριστρα φσ φσ,αλλα το βραδυ μια κρεμα νυχτος ,την πασαλειβανε ολες!!!χιχιχι

Τελικα κι εγω καταφερα να ψηφισω μιση ωρα πριν κλεισουν οι καλπες ,και ευτυχως ,δεν περιμενα και πολυ...

Ο μικρος ,καταφερε και επιασε το σιδερο που ειχα σε ενα ραφι,και το πεταξε κατω,με αποτελεσμα να μην δουλευει πια:mad::mad::mad:Εχω και 8 πλυντηρια να περιμενουν...αντε να δω ποτε θα αξιωθω να αγορασω αλλο!Προς το παρον ,καλο τεντωμα πριν το απλωμα ,και ολα καλα!!σιγα μην σκασω!

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

να τα εκατοστησεις !

μιαμαμα,ασε ...μην τα συζητας με τις βαφες,ευτυχως που ακομα δεν εχουμε ασπρες τριχες να λες...:rolleyes:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Εγω ανεκαθεν δεν παω συχνα σε κομμωτηρια.. μονο για κανα κουρεματακι μια φορα στο 6μηνο και αν..συνηθως τηρω το 6μηνο λογω ψαλιδας..

μια φορα εχω κανει φορμα και μου καηκε το μαλλι (ηταν βαρυ το φαρμακο) και για καμια διετια το εβαφα ενα ακαζου βουργουνδιας το οποιο και καταργησανε επειδη δεν ειχε ζητηση (ηταν ενα τοσο πιο κοκκινο απο το καστανο μου μαλλι..τιποτε το ιδιαιτερο).. και απο το 2001 δεν εχω ξαναβαψει τα μαλλια μου.. αν θα το κανω θα ναι αφου κανω δευτερο παιδι..και μαλλον καστανο παλι..

Διαφημίσεις

Kαλημερα!

Τζες,καλη καριερα στην a v o n Eiδες μου το διορθωσαν οι διαχειριστες

Η μαμα μου ειναι καθαριστρια μεσα στο ΓΕΣ,και μου ελεγε για μια συναδελφο της που εβγαζε διπλο μισθο ,απο τις κρεμες που πουλουσε!Ολη μερα με τη σφουγγαριστρα φσ φσ,αλλα το βραδυ μια κρεμα νυχτος ,την πασαλειβανε ολες!!!χιχιχιΜακάρι να τα πάω καλά αν και ντρέπομαι λίγο γιατί δεν θέλω να νιώθουν άβολα σαν να τους υποχρεώνω

Ο μικρος ,καταφερε και επιασε το σιδερο που ειχα σε ενα ραφι,και το πεταξε κατω,με αποτελεσμα να μην δουλευει πια:mad::mad::mad:

..:rolleyes:

Παλι καλά που δεν χτύπησε δε λες;;; Το σιδερο όχι στα σκουπίδια εντάξει;;;; θυμησε μου σε ποια περιοχή μένεις στην Κρήτη;

Εγω ανεκαθεν δεν παω συχνα σε κομμωτηρια.. μονο για κανα κουρεματακι μια φορα στο 6μηνο και αν..συνηθως τηρω το 6μηνο λογω ψαλιδας..

Πρέπει να αναθεωρήσεις συμφορουμίτισσα.... ποια κομμώτρια σε ειχε κορεψει στη Βάφτιση της Ανναςςς. και δεν πιστεύω να θες να ξαναπας;;;

Πρέπει να αναθεωρήσεις συμφορουμίτισσα.... ποια κομμώτρια σε ειχε κορεψει στη Βάφτιση της Ανναςςς. και δεν πιστεύω να θες να ξαναπας;;;

χμ.. ναι το ξερω.. αυτη με ειχε χτενισει αρκετα καλα στη βαπτιση της μικρης και τοτε στη βαπτιση της Αννας ειχα παει να με κουρεψει για πρωτη φορα.. δεν εμεινα ευχαριστημενη αλλα να ξερεις οτι γενικα ειμαι δυσκολη με το θεμα μαλλια..

δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος και τροπος να τα κουρεψουν και να ειναι καλα..

τωρα τα χω παρατησει στη μοιρα τους για να μακρυνουν.. θελω να κουρεψω τις ακρες αλλα με το φιλαρισμα θα την ξαναπατησω.. συνεπως υπομενω μεχρι να πανε σε ενα ικανοποιητικο μακρος..

προς το παρον με απασχολει το μαλλι της κορης μου που ειναι σπαστο και πεταει απο παντου παναθλια..

τωρα τα χω παρατησει στη μοιρα τους για να μακρυνουν.. θελω να κουρεψω τις ακρες αλλα με το φιλαρισμα θα την ξαναπατησω.. συνεπως υπομενω μεχρι να πανε σε ενα ικανοποιητικο μακρος..

προς το παρον με απασχολει το μαλλι της κορης μου που ειναι σπαστο και πεταει απο παντου παναθλια..

Κοίτα εγω έχω μια περίεργη θεωρία για τα μαλλιά... δλδ... θέλω το μαλλί μου να μην θέλει πολύ φορμάρισμα και να ειναι ευπρεπες... σπάνια κρατουν πάνω από 2 μέρες αφού ειναι λιπαρά και λαδώνουν .... και μου αρέσουν τα μακρυά αλλά θεωρώ ότι πρεπει να ειναι και σε καλή κατάσταση... και ο Αλέξης ειναι ο μονος που εμπιστευομαι , αν θες να πας σε αυτόν να περάσω μια μέρα να σε πάω, ειναι λιγομίλητος και κανει ακριβώς οτι του ζητήσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...