Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα

Ηρθα στη δουλειά σήμερα, κι εγώ με μια φόρμα και τα αθλητικά μου έτοιμη για να κοιμηθώ.

Εχθές στις εκλογές πήγαν όλα καλά. Ημουν στην Αγ. Βαρβάρα και μπορώ να πω ότι ήταν άψογοι. Κάθε μια ώρα μας έφερναν καφέ, τοστ, κέϊκ, φαγητό το μεσημέρι, φρούτα!! Το τονίζω αφού έχει κάνει και σε άλλους δήμους και μας ειχαν στην πεινα... Πήγα 6:30 το πρωί και τελειωσα 00:30. Με τον δικηγόρο που πήγαμε πάω χρόνια (με την γυναικα του δλδ) και έχουμε συγκεκριμένο σύστημα καταμέτρησης, τα κάνουμε πρωτα ντάνες αλλά παράταξη και μετά πρώτα τα ψηφοδέλτια με τους ψήφους και στο τέλος αυτά χωρίς, αριθμεί ο δικηγόρος και περνάμε μετά στη κατάσταση. ... Δώσαμε πρώτη τα τηλεγραφήματα!~! Στο Δήμο βγήκε ο Δήμαρχος με τη μια, τώρα την επόμενη θα πάω για τις Περιφερειακές... Ολα καλά κατά τα άλλα

Εν τω μεταξύ για ένα έξτρα εισόδημα γράφτηκα στην a v o n , ελπίζω να καταφέρω να το κυνηγήσω να βγάζω και κάτι από εκεί.

Αυτά από εμένα, τα παιδια όταν με είδαν το πρωί φώναζαν από τη χαρά τους σαν να ειχαν να με δουν κανένα χρονο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα

Ηρθα στη δουλειά σήμερα, κι εγώ με μια φόρμα και τα αθλητικά μου έτοιμη για να κοιμηθώ.

Εχθές στις εκλογές πήγαν όλα καλά. Ημουν στην Αγ. Βαρβάρα και μπορώ να πω ότι ήταν άψογοι. Κάθε μια ώρα μας έφερναν καφέ, τοστ, κέϊκ, φαγητό το μεσημέρι, φρούτα!! Το τονίζω αφού έχει κάνει και σε άλλους δήμους και μας ειχαν στην πεινα... Πήγα 6:30 το πρωί και τελειωσα 00:30. Με τον δικηγόρο που πήγαμε πάω χρόνια (με την γυναικα του δλδ) και έχουμε συγκεκριμένο σύστημα καταμέτρησης, τα κάνουμε πρωτα ντάνες αλλά παράταξη και μετά πρώτα τα ψηφοδέλτια με τους ψήφους και στο τέλος αυτά χωρίς, αριθμεί ο δικηγόρος και περνάμε μετά στη κατάσταση. ... Δώσαμε πρώτη τα τηλεγραφήματα!~! Στο Δήμο βγήκε ο Δήμαρχος με τη μια, τώρα την επόμενη θα πάω για τις Περιφερειακές... Ολα καλά κατά τα άλλα

Εν τω μεταξύ για ένα έξτρα εισόδημα γράφτηκα στην autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin, ελπίζω να καταφέρω να το κυνηγήσω να βγάζω και κάτι από εκεί.

Αυτά από εμένα, τα παιδια όταν με είδαν το πρωί φώναζαν από τη χαρά τους σαν να ειχαν να με δουν κανένα χρονο!!

ΕΡΩΤΗΣΗ... για να κανεις αυτο που εκανες πως φθανεις να το κανεις? δηλαδη.. πρεπει να εισαι μελος καποιας παραταξης η συνδικαλισμου η απλα μεσω καποιας διαδικασιας η μεσω καποιου εμπλεκομενου με αυτα δηλωνεις την συμμετοχη σου? Γιατι για να λες οτι πας χρονια αρα δεν σε καλουν τυχαια..εχεις καποια προσβαση..

μια αλλη γνωστη μου που κανε την ιδια δουλεια με εσενα χθες μου πε οτι στο δικο τους τμημα το φαγητο ηταν ελαχιστο.. ενω σε εναν αλλο δημο που χε γνωστο το φαγητο ηταν πλουσιο..

εγω βαριομουν που τρεχα να ψηφισω.. ποσο να καθομουν και ολη μερα..χαχα!!

ΚΑΛΑ??? Ισχυει οτι στο τελος ολη την γραφικη υλη την παρατανε και παει στο ελεος του Θεου???

Εσυ παιρνεις? Η κοπελια μου πε οτι την αλλη εβδομαδα που θα παει για περιφερειακες οτι μεινει θα το μαζεψει..

και μετα λενε για πεταμενα χρηματα... α ρε... θελει ξυλο το σουβλι..

ΕΡΩΤΗΣΗ... για να κανεις αυτο που εκανες πως φθανεις να το κανεις? δηλαδη.. πρεπει να εισαι μελος καποιας παραταξης η συνδικαλισμου η απλα μεσω καποιας διαδικασιας η μεσω καποιου εμπλεκομενου με αυτα δηλωνεις την συμμετοχη σου? Γιατι για να λες οτι πας χρονια αρα δεν σε καλουν τυχαια..εχεις καποια προσβαση..

Η κόρη της σπιτονοικοκυράς της μητέρας μου (εδώ και 20χρ. μένει εκεί) ειναι δικηγόρος και από όταν τελείωσα το Λύκειο και έκατσαν κάποια στιγμή εκλογές με πήρε μαζί της γιατί ήθελε γραμματέα και δεν είχε. Εμεινε πολύ ικανοποιημένη από τον τροπο που δουλευω και έτσι σε κάθε εκλογές, ότι και να ειναι αυτές παίρνει μονο εμένα. Αυτή τη φορά πήγε ο άντρας της αφού η κοπέλα έχει γεννήσει πρόσφατα και ζήτησε να παω εγώ. Εχθές τελικά ήταν και μια άλλη κοπέλα αλλά για την επόμενη Κυριακή ειμαι πάλι εγώ αλλά μονη αυτή τη φορά. Το έχει πει ότι θα πηγαινουμε πάντα μαζί και να το έχω δεδομένο.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ??? Ισχυει οτι στο τελος ολη την γραφικη υλη την παρατανε και παει στο ελεος του Θεου???

Εσυ παιρνεις? Η κοπελια μου πε οτι την αλλη εβδομαδα που θα παει για περιφερειακες οτι μεινει θα το μαζεψει..

και μετα λενε για πεταμενα χρηματα... α ρε... θελει ξυλο το σουβλι..

Βλέπω σε άλλες αιθουσες τα παρατάνε όλα ως έχει, και τη γραφική ύλη αλλά και ότι να'ναι φαγητά ολα εκεί ... σαν τα ζώα.

Εμείς μαζεψαμε όλα τα ψηφοδέλτια που δεν χρησιμοποιήθηκαν και τους σκισμένους φακέλους από την καταμέτρηση για την ανακύκλωση ενώ τα λευκά που περίσσεψαν τα πήραμε για πρόχειρα.

Η αιθουσα φευγοντας ήταν καθαρή, λυπάμαι να σου πω τις καθαρίστριες την επόμενη μέρα γι'αυτό λειτουργούμε έτσι.

Εμειναν κόλλες αναφοράς, ταμπόν και στυλο και τα πήρε ο δικηγόρος για δική του χρήση και εγώ πήρα τα σελοτέϊπ -στύλο δεν πήρα γιατί γράφω μονο με Pilot Super Grip "M" Μπλε και ειχα φέρει από το σπίτι:rolleyes:-ειμαι παράξενη με το θέμα του στυλό και αν δεν έιχα σίγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΈΓΡΑΦΑ" παρανοϊκό;;; το ξέρω

Βλέπω σε άλλες αιθουσες τα παρατάνε όλα ως έχει, και τη γραφική ύλη αλλά και ότι να'ναι φαγητά ολα εκεί ... σαν τα ζώα.

Εμείς μαζεψαμε όλα τα ψηφοδέλτια που δεν χρησιμοποιήθηκαν και τους σκισμένους φακέλους από την καταμέτρηση για την ανακύκλωση ενώ τα λευκά που περίσσεψαν τα πήραμε για πρόχειρα.

Η αιθουσα φευγοντας ήταν καθαρή, λυπάμαι να σου πω τις καθαρίστριες την επόμενη μέρα γι'αυτό λειτουργούμε έτσι.

Εμειναν κόλλες αναφοράς, ταμπόν και στυλο και τα πήρε ο δικηγόρος για δική του χρήση και εγώ πήρα τα σελοτέϊπ -στύλο δεν πήρα γιατί γράφω μονο με Pilot Super Grip "M" Μπλε και ειχα φέρει από το σπίτι:rolleyes:-ειμαι παράξενη με το θέμα του στυλό και αν δεν έιχα σίγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΈΓΡΑΦΑ" παρανοϊκό;;; το ξέρω

οχι βρε.. γιατι ειναι παρανοικο?? Ξερω παρα πολλους ανθρωπους που γραφουν με συγκεκριμενα στυλο.. εγω δεν υπαγομαι σε αυτους αλλα ξεχωριζω ποια μου αρεσουν και ποια οχι..αλλα συρραπτικα κλπ θα επαιρνα ..δεν θα τα αφηνα εκει.. ουτε για τις καθαριστριες!!

ετσι πετανε τα λεφτα τους παντως.. που να δεις τι ειχε γινει το 2004 να σου λεω ιστοριες και να καραφλιαζεις.. ασυλληπτα νουμερα χρηματων πεταμενα στα σκουπιδια..

χρονια πολλα στους Μιχαληδες, Μιχαηλιες, Αγγελους, Αγγελικες!!

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΜΑΣ!! ELENADA!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

βαριέμαι τρελά σήμερα κι έχω δουλειές...

ευτυχώς όχι μαγείρεμα...

τα ξημερώματα 5.00 ήρθε μια καταιγίδα,κόντεψε να πάρει τη σκεπή,χαλάζι,βροχή,αέρα.

ξύπνησε η μικρή από τη φασαρία και ήταν ξύπνια μέχρι τις 7.00 κουκουλωμένη στο κρεβάτι της.

δεν έκανε γκρίνια,πάλι καλά.

πήγα κι εγώ χθες να ψηφίσω...έψαχνα πόση ώρα τους υποψήφιους...

την επόμενη κυριακή δεν ξέρω αν θα πάω,δεν μου αρέσουν οι υποψήφιοι...λαμόγια...

ίσως ρίξω λευκό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...