Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι τα 1-2-3 είναι πιο μεγάλα...ότι πρέπει για την ηλικία μας...

κι εγώ τη φάρμα αυτή θέλω με τα ζώα,τα τρακτέρ,τα καρότα κλπ...

την είδε κι ο άντρας,του άρεσε...

δεν τα θυμάμαι αυτά τα κουκλάκια...

τον sport billy σαν ιδέα...

Κατάλαβες ποια; αυτή που 'χει και άγρια ζώα και προβατάκια, κλπ! Τη μεγάλη!

Αν δεν κάνει 60-70? βεβαια!

Πάντως η παιδική χαρά είχε 12?. Καλά σχετικά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στις πρώτες σελίδες δεν λές?

έχει αγελαδίτσες...και τροχαλία για να ανεβάζει πράγματα στον επάνω όροφο...

στο σίτε που μας έδωσε η αχιλέας είχε τιμές...

Αν σκεφτείς ότι αυτό που πήραμε με περίπου 10 κομμάτια είχε 12?, το άλλο που θα 'χει 30-40 κομμάτια τουλάχιστον ... πόσο να 'χει; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

τι λετε μωρε? για παιχνιδια?? εχω πηξει στο παιχνιδι μεσα στο σπιτι.. ειδα και αυτο το κουκλοσπιτο που πηρε η viki και κανει 20 ευρω..μαλλον το κοβω για δωρο Πρωτοχρονιατικο

εγω την κοιμησα πριν 20 λεπτα και τωρα περιμενω να φαω και να πιω το κατι της μου..

ασχοληθηκα και με το σκυλακι..

μου εχει μεινει το μητρικο και καθομαι και πλενω τα μπολακια του σχολαστηκα και του ξεσκονιζω τα υφασματα που καθεται και το βγαζουμε στην αυλη 4-5 φορες για να ξεδινει.. εντωμεταξυ μαλλον με νομιζει μαμα του και αν τον αφησω πχ στον ανδρα μου κλαιει και με ψαχνει..

του βρηκα και ισορροπημενη ξηρα τροφη αλλα θα του δινω και ενα γευμα δικης μας τροφης..παλι καλα τρωει 3 φορες αλλα μικρες ποσοτητες ακομη γυρω στα 70ml.

Και μολις το βαλουμε στην αποθηκη ακουμε το κλαμα για κανα 20 λεπτο.. μετα συνηθιζει..

η μικρη εντωμεταξυ δεν το λεει Μερεντα..το λεει Καιτη.. της θειας της το ονομα..:tongue::twisted: .. η οποια θεια χαιρεται αλλα εγω δνε θελω να την ενθαρρυνουν.. σιγα μη το πουμε και Αγλαια..

τεσπα..

παω να φαω..αυριο εχω αγγουροδουλειες να κανω..περαστικα μας..

Διαφημίσεις

καλησπερα!

σημερα Ψ Ο Φ Η Σ Α απο τις δουλειες..

και μολις πριν μου θυμισε η μανα μου (εκει που ετοιμαζομουν να πεσω ΞΕΡΗ στον καναπε) οτι σε δυο ωρες παιζει ζωντανα ο αδελφος μου στο ωδειο και πρεπει να παω να τον δω.. με το ζορι εκανα μπανιο, σιδερωσα και περιμενω να ξυπνησει η μικρη και να παω να στεγνωσω μαλλι και να ετοιμαστω.. δεν ξερω αν θα παω με ταξι η με τον ανδρα μου..

εχθες στις 2 ξυπνησε το σκυλι και γαυγιζε για κανα μισαωρο αλλα εχουμε πει να μην κατεβαινουμε ωστε να συνηθισει και να σταματαει.. ο ανδρας μου ειχε αγχος να μη ξυπνησει η γειτονια (ενω αυτοι μας εχουν σεβαστει καλητερα μη χ..ω)

στο τελος σταματησε και ξανααρχισε στις 6 οπου εκει εστειλα τον ανδρα μου (με κατι μουτρα μεχρι κατω πηγε..:evil:) για να τη βγαλει εξω να κανει την αναγκη της και να την ταισει..δεν θελει να καταλαβει οτι το κουταβι ειναι σχεδον σαν τα ανθρωπινα μωρα..

εντωμεταξυ απο τις 3 παρα που σταματησε να γρυλλιζει ξυπνησε η μικρη και μεχρι τις 5 προσπαθουσε να ξανακοιμηθει αλλα ολο γκρινιαζε στον υπνο της..

αποτελεσμα 1 ωρα μονο υπνο μεχρι τις 6 και μετα ξανακοιμηθηκα απο τις 8 παρα μεχρι τις 9 παρα... μιλαμε για ξενυχτι..

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μεσα στην ημερα με επιασε κριση σε σημειο να τρεμω απο τα νευρα μου και η μικρη να με κοιταει σχεδον φοβισμενη,.. τα ακουσαν χονδρα θεια και μπαμπας.. δεν ξερω και εγω τι τους ειπα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ μαλλον..(ηταν καιρος μετα απο τοοοοοοοση κουραση, ξενυχτια, διαπληκτισμους, στο τελος η παλλινδρομηση...) στο τελος ζητησα και συγνωμη γιατι ειχα πραγματικα ξεφυγει..

ελπιζω να καταλαβε ο συζυγος οτι δεν ειναι το καλυτερο να μου φορτωνει το σκυλι που εκεινος στο κατω κατω προτεινε εξ αρχης να παρει..

παντως ειναι καλο σκυλακι και νοιωθω σα μαμα του..:mrgreen:

καλη Κυριακη και καλη ψηφο σε οσες πιστες των εκλογων και καλα κουραγια στις εμπλεκομενες με αυτα..

χθες πηγα στη συναυλια που επαιζε ο αδελφος μου και χθες ειδα με τα ματια μου τον χρονο να περναει απο πανω απο μενα, απο τους γονεις μου, απο τον ανδρα μου και απο τον ιδιο τον "μικρο"

ξαφνικα δεν ειδα τον αδελφο μου, τον μικρο, το νιανιαρο (που ναι 1.90!), το βρεφος που γνωρισα το 1993 σε ενα μαιευτηριο στον Χολαργο και τον κρατουσα με περηφανια στην αγκαλια μου.. αλλα εναν νεο 17 ετων με αμανικο μπλουζακι, τζιν παντελονι και πανινα παπουτσια να παιζει με απολυτη ηρεμια και αυτοσυγκεντρωση σε ενα μικρο πληθος ατομων επιδεικνυοντας πηγαια ενα παθος και ενα σεβασμο για αυτο που κανει..

ειδα εναν ανθρωπο που συγγενικα ειναι ο αδελφος μου αλλα οχι πια ο μικρος, το νιανιαρο κλπ κλπ..

ξαφνικα εγω ειμαι πια μεγαλη (σχεδον κατα 16 χρονια!), ο πατερας μου κοντος, ασπρισμενος και ασημαντος μπροστα του..θα λεγες οτι μεταξυ τους δεν εχουν καμια σχεση συγγενειας..η μανα μου απο την αλλη (μιας και ζουν μαζι και μιας και εκεινη ανεκαθεν ειναι ετσι) πιο αλεγκρο, πιο χυμα και δηθεν μεσα σε ολα..μεχρι και all star φορουσε!

Ενοιωσα υπερηφανια μεσα σε ολα αυτα τα εντυπωσιακα συναισθηματα και την αγαπη μου να ειναι ακομη πιο μεγαλη για τον μικρο..για το νιανιαρο, δεν παραλειπω να πω πως ενοισα και ενα χασμα γενεων για πρωτη φορα καθως εβλεπα τα συνομηλικα του και ενω ναι μεν ξερω πως ειναι αυτη η ηλικια (περασαμε απο αυτη αλλωστε) υπαρχουν σημεια που θα θελα να ταν διαφορετικα..αλλα μαλλον αυτη ειναι η κλασικη σταση οσων μεγαλωνουν και αφηνουν πισω τις αναμνησεις τους..και τις επιθυμιες τους.

Και βεβαια εννοειται οτι πειραζα μεχρι ελεους την μανα μου του τυπου¨"αντε και σου φεξε.. μεσα στα πιπινια σε εχει ο γιος σου.."κλπ κλπ

εβλεπα φιλους του που τους ηξερα απο το νηπιο και ηταν ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΙ και μερικοι καλα ανδρωμενοι..:mrgreen: (και οι παντρεμενες εχουν ψυχη..τα λεγα του ανδρα μου και τον τσιτωνα!Τεκνατζου!:lol::tongue:)

Κοριτσια μου και ισως περισσοτερο οι αγορομανες ειναι κατι που ενιοτε θα ζουμε βλεποντας τα παιδια μας να μεγαλωνουν..αλλα σε τετοιες ηλικιες..δεν θα πιστευουμε στα ματια μας και θα νοιωθουμε υπερηφανια και την αγαπη μας να ειναι τετραπερατη!

Ελπιζω, ευχομαι, θελω, να τα βλεπουμε παντα γερα και ικανοποιημενα το δυνατον για τις επιλογες τους..

καλο υπολοιπο και καλη μας δυναμη..

Συγκινητικη περιγραφη προσπ!Ειναι αληθεια,πως εχουμε να καμαρωσουμε πολλες φορες στο μελλον...σκεφτειτε μονο,πως θα νιωσουμε ,οταν με το καλο ,δουμε εγγονια...

Η Βαλερια κοντευει 4 μηνων...εχει αρχισει να απλωνει το χερακι της δειλα δειλα,να πιασει κατιτι(που λεει και ο υιος),κι οταν θηλαζει το κανει και ειναι τοσο γλυκια!!!

Τζες,αυτο με το ''ματζας'',ηταν αποθεωση!ακομα γελαω

Χριστινα,να την πας σε παιδοοδοντιατρο!ισως να υπαρχει καποιου ειδους καθαρισμος για παιδακια!παντως ,θορυβηθηκα ειναι η αληθεια,την οδοντοβουρτσα του την ειχα πεταξει γιατι μια μερα βουρτσιζε τα πατωματα,και δεν πηρα αλλη...κοινως ,εχω καιρο να του πλυνω τα δοντια!

Σημερα ,πηγα για ψηφο το μεσημερι,και εφυγα ....πανικος στο χωριο!!!!καλα ,ολοι μεσημεριατικα αποφασισαν να πανε?ηρθαν και τα πεθερικα ,και περασαμε τελεια,το 80% της επισκεψης,τσακωνονταν μεταξυ τους....

-καλα,εισαι σαλεμενος?

-ποιος ειναι σαλεμενος?

-εσυ δεν με ειπες σαλεμενο?

-εγωωω??δεν θυμαμαι....μα γιατι σε ειπα σαλεμενο?

εχεις σαλεψει μου φαινεται κλπ κλπ κλπ

το γελιο της αρκουδας....!

αντε και καλο ψοφο!!!:mrgreen:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα!!

περιμενουμε νεα απο τις ενεργα συμμετεχουσες των εκλογων.. εγω με τα χιλια ζορια τραβηχτικα ως εκει..ουτε καν ρωτησα σημερα ποιος βγηκε..

και πηγα με μια φορμα και μια παλια μπλουζα, ψιλολετσος (εντελως ομως) τσακ μπαμ.. ισα που εκνευριστηκα που απο οοοοολα τα τμηματα μονο το δικο μου ειχε 5 ατομα αναμονη..στα αλλα ησυχια..

και εβλεπα τις γιαγιαδες που πηγαιναν ντυμενες λες και θα εβλεπαν οπερα..

τεσπα..

αυτη η εβδομαδα που περασε ΗΤΑΝ η ΠΙΟ κουραστικη των τελευταιων 5 ετων.. κοντευα να πεσω κατω απο την κουραση και δεν υπηρχε λεπτο και περιθωριο να σταματησω..ειναι και το σκυλακι που θελει το χρονο του και εχει αναπροσαρμοστει το προγραμμα.. ειμαι και εγω σχολαστικη με τη καθαριοτητα του (αυτο πρεπει να το κοψω)..

παλι καλα που εχθες τη νυχτα το σκυλι εμεινε παλι ηρεμο και η κορη μου ξυπνησε δυο φορες για μια στιγμη μονο και δεν το ξενυχτησα..και παρολο που νυσταζα 6.30 ημουν με το ματι γαριδα και μη χασει το καμαρι μου..ενα τεταρτο μετα ορθια και εκεινη.. ΜΑ ΕΝΑ πραγμα να μη θελει να κοιμηθει παραπανω και πλεον κοιμαται 22.00-22.30 το πολυ.. πανε οι παλιες δοξες!

ουφ.. αντε να περασει και η σημερινη μερα.. λεω να σιδερωσω σημερα γιατι εχω αλλα 3 πλυντηρια συν ενα που ειχα αφησει γιατι δεν ειχα προλαβει..

α ναι.. εχθες ηθελε να μας δει και η νονα της αλλα προτιμησα να βγουμε εξω και πηγαμε απο περιεργεια στο KINDOM διπλα απο το allou.. σαφως πληρωνεις για οτι κανεις αλλα γενικα ηταν ψιλοκαλα.. εχει και ενα Slef service που πινεις η τρως κατι και τουαλετες με δυνατοτητα αλλαγης και βρεφων..(αν και διπλα στην εξωπορτα!) .. το κακο ειναι οτι για παιδια κατω των 3 ετων δεν εχει δραστηριοτητες γιατι και τα φουσκωτα ειναι για πολυ μεγαλυτερα παιδια ωστε να κατσει ο γονιος διπλα και να πιει ησυχα καφε..οτι περιμενα δηλαδη.. εμεις καναμε μονο αυτες τις βαρκες με τα παπακια που ειναι σα συγκρουομενα στο νερο..πλακα ειχε..

αυταααα... αντε.. σας εγραψα παλι ενα σεντονι ολοκληρο.. πρωτοτυπο...:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...