Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα είχε ευαισθησία ο καημένος...

και φαντάσου από νεογέννητο την έσερνα κάθε πρωί 8.30-9.00 μαζί μου στη δουλειά,φλεβάρη μήνα,τρελό κρύο!!

ευτυχώς είμασταν τυχεροί!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

θα κάνω ομοιοπαθητική και δεν θα τρώω!!!:D

Αν πιάσει να μου πεις, να πάω κι εγώ! :mrgreen:

η έλλη ακόμα δεν έχει πάρει αντιβίωση...είναι ανθεκτικό το παχύδερμο μου!!!!

έχω ακούσει ότι βοηθάνε κόσμο!!

Ο δικός μου, με τόσες αρρώστιες, πήρε μόλις μια φορά αντιβίωση! Αλλά έχουμε τσακάλι παιδίατρο που δεν ευννοεί καθόλου τα φάρμακα και με τους ορούς, τον καλό καθαρισμό της μύτης κι άλλα "πρακτικά" τη γλιτώσαμε!

Θέλει να κάνει μόνος του αντισώματα, ειδικά φέτος.

Ήρθαμε σπίτι, ΔΕΝ πήγαμε για εμβόλιο, γιατί ο μικρός δεν κοιμήθηκε στον παιδικό και ξεράθηκε απ' τις 4,30 μέχρι τις 6 και χάσαμε το ραντεβού. Θα πάμε Δευτέρα.

Την πέσαμε κι εμείς, μετά ο χάζμπαντ πήγε hol, γιατί αλλάξαμε πακέτο και στο γυρισμό του πήρε και την Παιδική Χαρά της Playmobil!!!

Eίναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Βέβαια ο μικρός δεν ξέρει ακόμα να το παίζει τόσο καλά και περισσότερο ασχοληθήκαμε εμείς!!! :mrgreen:

Για τις γιορτές θα του πάρω και τα άγρια ζώα! Γουστάρω τρελά!

Ουφ, πριν λίγο έφαγα την τονοσαλάτα μου και τώρα κάθομαι κομμάτια απ' την κούραση κι ονειρεύομαι σοκολατίνες (η στερημένη, μην τρελαθούμε).

Καλό βραδάκι. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αλήθεια είναι τέλειο η παιδική χαρά?

αχ ζηλεύω,θα πρέπει να περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα...

κι εμείς σπίτι,πουθενά δεν πήγαμε,έχω τρελά νεύρα...

γενικά!!

παίξαμε με την μικρή,τώρα την βάλαμε για ύπνο...

αλήθεια είναι τέλειο η παιδική χαρά?

αχ ζηλεύω,θα πρέπει να περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα...

κι εμείς σπίτι,πουθενά δεν πήγαμε,έχω τρελά νεύρα...

γενικά!!

παίξαμε με την μικρή,τώρα την βάλαμε για ύπνο...

Μικρούλι είναι, τρία παιδάκια, δυο κορίτσια κι ένα αγοράκι, μια τσουλήθρα, ένα δεινοσαυράκι που είναι τραμπάλα (αυτό μ' άρεσε πολύ) κι έχει ένα κομμάτι που 'ναι σαν γκαζόν, πάνω "κουμπώνει" ένα παγκάκι κι ένα λουλούδι.

Το 'χω στήσει τώρα εδώ σ' ένα επιπλάκι και το χαζεύω! Σου λέω, εγώ με τον χάζμπαντ το παίξαμε περισσότερο! Είναι μικρά ακόμα, μη βιαστείς, απ' την καινούρια χρονιά.

Εγώ λέω να του πάρω ένα απο 'κείνα με τα πολλά κομμάτια (ζωάκια που του αρέσουνε) για τις γιορτές, που 'χει και γιορτή και γενέθλια καπάκι μετά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπες εδώ,έχει φανταστικά πράγματα...

με τον καιρό θα παίζουν,ίσως πρέπει να παίξουμε και λίγο μαζί τους να τους δείξουμε...

τώρα έχει κολλήσει με περιοδικά και βιβλία,τα ξεφυλλίζει και μας λέει τι βλέπει...

οι φάρμες είναι ωραίες....

Διαφημίσεις

http://playmobil-gr.customer.bisping.de/index.html

ξέχασα να βάλω το λινκ!!

Άσε κι εγώ έχω πάθει τρέλα!!!! Μ' αρέσουν!

Ναι ρε θα τα παίξει. Και τον πίνακα που γράφει, με τα ρινίσματα, όταν του το πήρα πριν καιρό δεν τον κοιτούσε καν και τώρα άρχισε να ζωγραφίζει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχ μικρή ήθελα και δεν μου είχαν πάρει ποτέ..και όπου έβρισκα αγοράκια με playmobil έπαιζα μαζί τους...

Ούτε εγώ είχα, που να τα βρίσκανε οι δικοί μου; Ούτε ξέρανε απ' αυτά!

Αλλά είχα κάτι κουκλάκια Sport Billy και Lilly, με την τσάντα και κάτι άλλα αξεσουάρ! (τους θυμάσαι;)

Αυτά θυμάμαι έπαιζα πολύ.

Μ' αρέσουν γενικώς οι μινιατούρες, γι' αυτό τρελαίνομαι με τα Playmobil. Θα του αρέσουν και τα Lego σίγουρα, για κατασκευές.

Λέω να του πάρω αυτό που 'χει πρώτα στα 1-2-3, με τα πολλά ζωάκια και το τρακτέρ!

Έχει πάθει τρέλα με το τρακτέρ, γιατί του λέμε ότι έχει ο πατέρας μου και οταν το βλέπει σε κάτι βιβλία με οχήματα που τυο πήρα λέει συνέχεια "Παππούς Παντελής"! Τρακτέρ δεν ξέρει να λέει, "παππούς παντελής" το λέει! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι τα 1-2-3 είναι πιο μεγάλα...ότι πρέπει για την ηλικία μας...

κι εγώ τη φάρμα αυτή θέλω με τα ζώα,τα τρακτέρ,τα καρότα κλπ...

την είδε κι ο άντρας,του άρεσε...

δεν τα θυμάμαι αυτά τα κουκλάκια...

τον sport billy σαν ιδέα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...