Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα οι ασχετοι ειμαστε εμεις εδω.. εσεις στις πολεις σας καλα τα λετε.. αλλα μας κανει παντα εντυπωση το διαφορετικο αλλα δεν σημαινει οτι ρωταμε απο κακια η αλλο λογο.. πολλες φορες επειδη θελουμε να μαθουμε πως λειτουργειτε τοπικα..

έχω πέσει από τα γέλια!!!

το ένα άκρο η μαεστρία και το άλλο η προσπ!!!

άκου θα μας εξετάσουν κιόλας!!

εγώ κρατάω το χαρτάκι που έχει μέσα το εμβόλιο...χιχι

"τσίμπι" το τσίμπιμα του εμβολίου!!!

bye maestria!!!

Διαφημίσεις

εμενα κανει ο αντρας μου απο πολυ μικρος εχει αλλεργιες, ασθμα...

και ξεκινησα περσι ακι τον μικρο, τον πηρα τηλ και μου ειπε να παω να τον δει να μου δωσει κατι και για το υγρο και για την ψιλοφιμωση που εχει-ατιμα αγορια!

bgx2ye5lc.png

ο χάζμπαντ δεν ήθελε να φάει ψαρόσουπα...την σιχαίνεται...

του λέω δοκίμασε το ρύζι αν έβρασε,δεν ήθελε,δοκίμασε και μου λέει "περισσεύει να φάω κι εγώ?" πάλι καλά που είχα βάλει παραπάνω ρύζι,αλλά την είχα κάνει λουκουμάτη... 2 πιάτα έφαγα...

εμενα κανει ο αντρας μου απο πολυ μικρος εχει αλλεργιες, ασθμα...

και ξεκινησα περσι ακι τον μικρο, τον πηρα τηλ και μου ειπε να παω να τον δει να μου δωσει κατι και για το υγρο και για την ψιλοφιμωση που εχει-ατιμα αγορια!

μου φαίνεται πρέπει να το ψάξω λίγο...αν είναι να βοηθάει σε διάφορα θέματα!!

Διαφημίσεις

το βαισκοτερο ειναι οτι δεν χανεις κατι να δοκιμασεις...οσο λιγοτερη αντιβιωση πιουν τοσο καλυτερο...

απο τις φορες που εχει αρρωστησει ο μικρος, καποιες φορες τον εχει πιασει το φαρμακο, καποιες αλλες οχι...πρπει να κανει σωστη διαγνωση και ο γιατρος, να σου δωσει το σωστο φαρμακο

bgx2ye5lc.png

emena επαιρνε ολο τον πρωτο χρονο λογω ουρολοιμωξης, βαλε και φλιξοταιντ και το αλλο το αερολιν για βρογχικα 5 μηνων και το καλοκαιρι σταφυλοκοκκος, ισχτιρισα πια με τα παλιοφαρμακα

καλυτερα ανδεν εχει παριε τιποτα, οσο πιο παρθενος ο οργναιμος τοσο πιο ευκολο ειναι

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...