Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα η δικια μου χαιρεται οταν παμε στη γιατρο.. τωρα της εχω πει οτι θα της τσιμπησει το χερακι και θα της κανει ενα κουνελακι (μαντου) και περιμενει πως και πως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σαν πολύ να μου τη λές........

τα μωρα της θεσσαλονίκης το συνηθίζουν , μπορεί και της υπόλοιπης επαρχίας. Στην πρωτευουσιάνικη μωρουδιακή πώς το λένε το εμβόλιο??????

ΑΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα η δικια μου χαιρεται οταν παμε στη γιατρο.. τωρα της εχω πει οτι θα της τσιμπησει το χερακι και θα της κανει ενα κουνελακι (μαντου) και περιμενει πως και πως!!

Ο δικός μου πάει απευθείας σ' ένα τενεκεδένιο κουτάκι που 'χει ο παιδίατρος με καραμέλες (τις μαστιχωτές), γιατί πάντα του δίνει στο τέλος της εξέτασης!

Έχει μάθει και πάει να πάρει μόνος του! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σαν πολύ να μου τη λές........

τα μωρα της θεσσαλονίκης το συνηθίζουν , μπορεί και της υπόλοιπης επαρχίας. Στην πρωτευουσιάνικη μωρουδιακή πώς το λένε το εμβόλιο??????

καθολου δεν σου την λεω

το "αφου" μου αρεσει ετσι οπως το τοποθετειτε, το βρισκω πολυ χαριτωμενο, μου ειχε κολλησει κιεμενα μια περιοδο (η μανα μου ειναι απο πανω και παραθεριζαμε τα καλοκαιρια)

το μωρουδικαο εμβολιο δεν εχω ιδεα πως το λενε, εγω εμβολιο το λεω στον μικρο

φανταστηκα οτι ειναι κατι σαν το φουιτ ας πουμε...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Παρντόν; :confused:

Μωρουδίστικα το είπε βρε κοπελιά. Για πλάκα. :tongue:

αχουυυυυυ.. τζαζεψες κοπελια μου...

λες οτι δεν ξερεις τι εμβολια κανεις στο παιδι σου και οτι πρεπει να δεις το βιβλιαριο..

εγω ειμαι το ακρως αντιθετο..μεχρι και το αποκομμα απο το κουτι του εμβολιου φυλαω στο αρχειο μου!!!!

καθολου δεν σου την λεω

το "αφου" μου αρεσει ετσι οπως το τοποθετειτε, το βρισκω πολυ χαριτωμενο, μου ειχε κολλησει κιεμενα μια περιοδο (η μανα μου ειναι απο πανω και παραθεριζαμε τα καλοκαιρια)

το μωρουδικαο εμβολιο δεν εχω ιδεα πως το λενε, εγω εμβολιο το λεω στον μικρο

φανταστηκα οτι ειναι κατι σαν το φουιτ ας πουμε...

Υπάρχει συντακτικός όρος τοποθέτησης του αφού? Δεν είναι σημείο στίξης που μπαίνει στο τέλος της πρότασης ( θαυμαστικό, τελεία) ή στη μέση (κόμμα)

ποια η διαφορα απλώς πείνασα και πέισα απλώς?

λες οτι δεν ξερεις τι εμβολια κανεις στο παιδι σου και οτι πρεπει να δεις το βιβλιαριο..

εγω ειμαι το ακρως αντιθετο..μεχρι και το αποκομμα απο το κουτι του εμβολιου φυλαω στο αρχειο μου!!!!

Κρατάς αρχείο;! Το βιβλιάριο του παιδιού τι είναι δηλαδή; Πρέπει να τα ξέρουμε κι απ' έξω; Θα μας εξετάσει κανείς; :tongue:

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Αχιλέας ο δικός μου λέει τσιν το τσίμπημα, έτσι κατάλαβε τη λέξη τσίμπημα, όταν τον τσίμπησε μια μέλισσα το καλοκαίρι. Του 'λεγα εγώ η μέλισσα σε τσίμπησε, τον ρωτούσα "τι σου 'κανε η μέλισσα;" κι έλεγε "τσιν". :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τι εννοεις το αποκομμα προσπ?αυτο το κολλαει ο γιατρος στο βιβλιαριο

Ασε, μην την ψάχνεις, αυτή είναι ψείρας! :mrgreen: (σ' αγαπώ ούτως ή άλλως)

Υπάρχει συντακτικός όρος τοποθέτησης του αφού? Δεν είναι σημείο στίξης που μπαίνει στο τέλος της πρότασης ( θαυμαστικό, τελεία) ή στη μέση (κόμμα)

Ναι βρε παιδάκι μου! Ρε συ Βίκη, εμείς συνεννοούμαστε, έτσι δεν είναι; Γιατί μας τη λένε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

σωστα.. δεν το γραψα καλα.. οχι το αυτοκολλητο αποκομα αλλα μερος της ετικετας..

τι να κανω? ετσι ειμαι... :tongue: προσπαθω να χω αρχειο γενικα..ποτε δεν ξερεις.. μπορει να πεσει απροειδοποιητο διαγωνισμα..

μαρη viki.. εισαι πολυ σπουδαγμενη!! Πως τα γραψες ετσι?????

Παντως δεν στην ειπε η Axileas απλα εσεις χρησιμοποιειτε γενικα διαφορετικο τροπο εκφρασης σε σχεση με εμας και ρωτησε απο απλη περιεργεια.. που να σασταν και Κυπριες η Κρητικες.. αουτς!:mrgreen:

βρε βικυ φανταστηκα οτι ξερεις οτι χρησιμοποιουμε διαφορετικα καποιες λεξεις, εκφρασεις σε διαφορετικα μερη της ελλαδας, τωρα το ποιο ειναι σωστο ειναι αλλη κουβεντα που δεν με ενδιαφερει, εγω το μονο που ειπα ήταν οτι ειναι διαφορετικο...

bgx2ye5lc.png

μαρη viki.. εισαι πολυ σπουδαγμενη!! Πως τα γραψες ετσι?????

Είδες; Είδες; Τι βγάζει η Σαλλλλονίκη; :D

Παντως δεν στην ειπε η Axileas απλα εσεις χρησιμοποιειτε γενικα διαφορετικο τροπο εκφρασης σε σχεση με εμας και ρωτησε απο απλη περιεργεια.. που να σασταν και Κυπριες η Κρητικες.. αουτς!:mrgreen:

Ναι, ναι, το κοριτσάκι αυτό έχει πάντα απορίες! Εμένα μ' αρέσει να της τις λύνω! :mrgreen:

Αι Κνοου..!!!:mrgreen: :mrgreen:

Έτσι, έτσι, να γιου νόου! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...