Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

Καλημέρα, ο ανδρολόγος τι σας είπε;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θέλει πολύ καλό τράβηγμα οι μύξες και να είναι σηκωμένο το στρώμα για να μην πηγαίνει στα αυτιά...

Ναι, πρέπει να 'ναι καθαρό το σύστημα εκεί, μύτη, λαιμός, αυτάκια. Εμείς μετά την πρώτη μεγάλη ίωση τον είχαμε με ορό και την τρομπίτσα που βγάζεις τις μύξες ΣΥΝΕΧΕΙΑ όμως και γλιτώσαμε τις ωτίτιδες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κιεμεις καναμε ορο και τρομπιτσα που λεει και η μαεστρια, αλλα...

στο μεταξυ στρωμα σηκωμενο δεν παιζει, γιατι ο μιρκος δεν κοιμαται σε μια μονο μερια...

ενιγουει, θα παω και ομοιοπαθητικο την δευτερα, μου ειπε οτι εχει να μου δωσει κατι γιαυτο...

bgx2ye5lc.png

Εμάς έγινε η δουλειά, γλίτωσε την ωτίτιδα κι αυτή τη βδομάδα, ενώ είχε βήχα, μειώθηκε σιγά σιγά. Χθες το βράδυ δεν τον άκουσα να βήχει καθόλου.

Σήμερα έχουμε εμβόλιο τ' απόγευμα και είμαι ΤΟΣΟ κουρασμένη, αλλά τι να γίνει. Θα του πω να τον ακροαστεί κιόλας, αφού είχε τόσες μέρες βήχα. Για καλό και για κακό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κιεμεις ειχαμε βηχα σχεδον 2 εβδομαδες, δεν τον αντεχω τον βηχα γιατι καταλαβαινω οτι ξυπανει το παιδι δεν κοιμαται καλα και δεν κοιμαμαι κιεγω φυσικα

κιεμεις πηγαμε για εμβολιο ανεμοβλογιας προχθες εννοειται οτι τον ακροαστηεκε και ξαναειδε το αυτι και ειπε οτι ειναι λιγοτερο απο την προηγουμενη εβδομαδα, αλλα εχει ακομα...

στο μεταξυ της ανεμοβλογιας λεει μπορει να εμφανισει διαφορα μετα απο 1-3 εβδομαδες, το εχετε κανει?

bgx2ye5lc.png

Εμάς έγινε η δουλειά, γλίτωσε την ωτίτιδα κι αυτή τη βδομάδα, ενώ είχε βήχα, μειώθηκε σιγά σιγά. Χθες το βράδυ δεν τον άκουσα να βήχει καθόλου.

Σήμερα έχουμε εμβόλιο τ' απόγευμα και είμαι ΤΟΣΟ κουρασμένη, αλλά τι να γίνει. Θα του πω να τον ακροαστεί κιόλας, αφού είχε τόσες μέρες βήχα. Για καλό και για κακό!

ούτως 'η άλλως τον εξετάζει αφού. Εμείς σε κάθε εμβόλιο την ξεντύνουμε, και την ακροάζεται ο γιατρός, κοιτάει αυτιά, δόντια , λαιμά, μετράει περίμετρο κρανίου, ζυγίζει και μετά τζιμ!

Διαφημίσεις

ούτως 'η άλλως τον εξετάζει αφού. Εμείς σε κάθε εμβόλιο την ξεντύνουμε, και την ακροάζεται ο γιατρός, κοιτάει αυτιά, δόντια , λαιμά, μετράει περίμετρο κρανίου, ζυγίζει και μετά τζιμ!

Nαι, οκ. Μια φορά βασικά το κάναμε στα γρήγορα, γιατί τον είχε εξετάσει μια βδομάδα πριν.

Αχιλεας, αφού είδε ότι μειώνεται, τότε θα καθαρίσει ρε συ. Κι εμάς για μέρες του κάναμε με την τρομπίτσα και του τα καθαρίζαμε, είχε πολύ πράγμα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

στο μεταξυ της ανεμοβλογιας λεει μπορει να εμφανισει διαφορα μετα απο 1-3 εβδομαδες, το εχετε κανει?

εμείς το κάναμε τον Σεπτέμβριο. Εμένα μου είπε έχει λιγότερες πιθανότητες απο όλα όσα κάναμε μέχρι στιγμής σε θέματα παρενέργιας. Η δικιά μου γενικώς ποτέ δεν είχε παρενέργεια απο εμβόλιο.

Η δικιά μου γενικώς ποτέ δεν είχε παρενέργεια απο εμβόλιο.

Κι ο δικός μου.

Μόνο στα πρώτα που 'χε κάνει, πολύ νινί 3-5 μηνών, που του 'χαν φέρει υπνηλία κι έριχνε ΚΑΤΙ ΥΠΝΟΥΣ! Τέλεια ήταν, ξεκουραζόμουνα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αυτο το αφου στο τελος της προτασηςε με τρελαινει βικυ!

τζιμ λετε τυο εμβολιο στη θεσσαλονικη ή μονο εσυ?

σαν πολύ να μου τη λές........

τα μωρα της θεσσαλονίκης το συνηθίζουν , μπορεί και της υπόλοιπης επαρχίας. Στην πρωτευουσιάνικη μωρουδιακή πώς το λένε το εμβόλιο??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...