Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Ααα λέω και εγώ χαχα !! Εγώ πως μπορώ να τ καταλάβω μέχρι να μιλήσω με τον γιατρό ; Ή δεν μπορώ ; 

Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ 😂 αλλά στο μικροβιολογικό μου το είπαν πρώτα οπότε περίμενα και επιβεβαίωση του γιατρου

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ, έχει παιδότοπο στο εμπορικό στο ODEON, κι έχω πιει 100 φορές καφέ και δεν το 'χα προσέξει! Πάνω, στον όροφο! Πάμε εκεί; Είναι και κλειστά, μπορούν να τρέξουν και στην αυλή εκεί, θα 'ναι ασφαλή!

Μπορούμε ένα σαβ/ριακο, όποτε βολέψει. Σάββατο ή Κυριακή, βλέπουμε ρε!

(απ' το επόμενο φυσικά)

αααααααααα.. βολευει και εμενα.. να ρθω????:tongue:

Ρε συ, έχει παιδότοπο στο εμπορικό στο ODEON, κι έχω πιει 100 φορές καφέ και δεν το 'χα προσέξει! Πάνω, στον όροφο! Πάμε εκεί; Είναι και κλειστά, μπορούν να τρέξουν και στην αυλή εκεί, θα 'ναι ασφαλή!

Μπορούμε ένα σαβ/ριακο, όποτε βολέψει. Σάββατο ή Κυριακή, βλέπουμε ρε!

(απ' το επόμενο φυσικά)

και το επόμενο θα έχει εκλογές. Μια φορά θα είσαι γραμματέας? Οκ, βολεύει και το πάρκινγκ της βενιζέλου εκεί. Και στο εμπορικό έχει υπόγειο πάρκινγκ αλλά ούτε που ξέρω απο που είναι η είσοδος:mrgreen:

Θα το κανονίσουμε λοιπόν!

Διαφημίσεις

είμαι να σκάσω...έχω τρελά νεύρα,δεν το βλέπω να κατεβαίνω κέντρο γιατί θα τα πάρω...

περίμενα να έχει κάνα φράγκο ο άντρας μου για να πάρουμε τα παπούτσια του παιδιού...

έχω στον κουμπαρά 100Ε για να τα αυγατέψω(υποτίθεται)για τα γιάννενα (υποτίθεται)

αν πάρω τα παπούτσια με αυτά τα λεφτά τι θα μου μείνει για ρούχα του παιδιού?...γμτ αει στο καλό πια!!!!

σκ$%^&^

ξερει καμια σας για το υγρο στο αυτι που εχει ο μικρος? του εχει μεινει απο το κρυωμα που περασε και αργει να περασει λεει ο γιατρος

εγω δεν ξερω.. δεν εχει τυχει..

είμαι να σκάσω...έχω τρελά νεύρα,δεν το βλέπω να κατεβαίνω κέντρο γιατί θα τα πάρω...

περίμενα να έχει κάνα φράγκο ο άντρας μου για να πάρουμε τα παπούτσια του παιδιού...

έχω στον κουμπαρά 100Ε για να τα αυγατέψω(υποτίθεται)για τα γιάννενα (υποτίθεται)

αν πάρω τα παπούτσια με αυτά τα λεφτά τι θα μου μείνει για ρούχα του παιδιού?...γμτ αει στο καλό πια!!!!

σκ$%^&^

υπομονηηηη...και εγω για το σκυλι τσιμα τσιμα τα κανονιζω και κοβω απο αλλα..(καλα δεν συγκρινομαι με σενα τωρα αλλα παρηγορια στον αρρωστο)

Διαφημίσεις

ξερει καμια σας για το υγρο στο αυτι που εχει ο μικρος? του εχει μεινει απο το κρυωμα που περασε και αργει να περασει λεει ο γιατρος

νομίζω ότι θα περάσει με το καιρό,το ελέγχει ο γιατρός,κι εγώ δεν ξέρω πολλά, τα μικρά των κουμπάρων συνέχεια μαζεύουν υγρό γιατί αρρωσταίνουν...

θέλει πολύ καλό τράβηγμα οι μύξες και να είναι σηκωμένο το στρώμα για να μην πηγαίνει στα αυτιά...

και το επόμενο θα έχει εκλογές. Μια φορά θα είσαι γραμματέας? Οκ, βολεύει και το πάρκινγκ της βενιζέλου εκεί. Και στο εμπορικό έχει υπόγειο πάρκινγκ αλλά ούτε που ξέρω απο που είναι η είσοδος:mrgreen:

Θα το κανονίσουμε λοιπόν!

Ανεβαίνεις την Κ. Ντηλ και στρίβεις ανάποδα στην Β. Ηρακλείου, επιτρέπεται μόνο μέχρι το πάρκινγκ. Αλλά νομίζω ότι είναι ακριβό αυτό!

Αν έχει εκλογές το επόμενο θα πάω πάλι, λεφτάκια είναι αυτά! Αλλά δε χαθήκανε τα σαβ/ριακα, τώρα ΞΕΡΟΥΜΕ τουλάχιστον κάπου να πάμε! :mrgreen:

Κερκυραία υπομονήηηηηηηηηη!!! Πρέπει να της πάρεις σήμερα παπουτσάκια; Είναι τόσο επείγον; Περίμενε λιγάκι μπας και βρείτε φράγκα. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

υπομονηηηη...και εγω για το σκυλι τσιμα τσιμα τα κανονιζω και κοβω απο αλλα..(καλα δεν συγκρινομαι με σενα τωρα αλλα παρηγορια στον αρρωστο)

μην συγκριθείς,θα χάσεις στα σημεία!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...