Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

Καλημέρα, ο ανδρολόγος τι σας είπε;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εμενα τις φτιαχνει ο ανδρας μου.. μονο εχθες πηρα απ εξω και ξενερωσα γιατι εκεινος κανει παχια ζυμη ενω εξω κανουν λεπτη για οικονομια χαχα!!

Εγω ειμαι λατρης της Μερεντας και δεν παταω σε μαγαζια που παιζουν με Νουτελα χρονια τωρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υπαρχει και ειδικη οικιακη συσκευη για κρεπες αλλα και τηγανι.. εμενα της κανει στο τηγανι με βουτυρο και τις πεταει και στον αερα που τρελλαινεται η πιτσιρικα

ψηφιζω μερεντα δαγκωτο! κιεγω παντα ρωταω στις κρπεες αν βαζουν μερεντα ή νουτελα για να ξερω αν θα φαω....

παντως η ζυμη μου αρεσει λεπτη να σου πω την αληθεια

Kι εμένα λεπτή. Και η μερέντα μ' αρέσει καλύτερα επίσης!

Αχ, γιατι το μελετάμε; Γιατί; Είμαι καλό κορίτσι σήμερα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια.

Μαεστρία μέσα για καφεδάκι , αλλά πότε?????

Προσπ, μου φαίνεται έψαχνες τον μπελά σου και τελικά τον βρήκες:tongue:

Ρε συ, έχει παιδότοπο στο εμπορικό στο ODEON, κι έχω πιει 100 φορές καφέ και δεν το 'χα προσέξει! Πάνω, στον όροφο! Πάμε εκεί; Είναι και κλειστά, μπορούν να τρέξουν και στην αυλή εκεί, θα 'ναι ασφαλή!

Μπορούμε ένα σαβ/ριακο, όποτε βολέψει. Σάββατο ή Κυριακή, βλέπουμε ρε!

(απ' το επόμενο φυσικά)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...