Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 minutes ago, Blu24 said:

Δυστυχώς δεν το ξέρω τον συγκεκριμένο γιατρό !! Εγώ είμαι με τον μαστρομηνα !! Ποιο είναι το θέμα που σας οδήγησε στην εξωσωματική ; Πάντως εφόσον έχετε κάνει τόσες ετ χωρίς αποτέλεσμα μήπως θα ήταν καλύτερο να προχωρήστε ‘αν’ (χτύπα ξύλο ) ξανά χρειαστεί με προεμφυτευτικό ώστε να είστε σίγουροι και για τα έμβρυα ; 

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες..

βαραω τσιτες σημερα αλλα ειμαι κατα βαθος μια χαρουμενη χαζομαμα παιδιου και σκυλου!!

Μερεντα λοιπον.. εννοειται οτι το δικο μου θα περνουσε..

πηγαμε και κτηνιατρο εχθες, το καναμε και μπανιο αλλα τελικα το αφησα στο υπογειο μεσα σε ενα ξυλινο κουτι σπιτακι που εφτιαξε ο ανδρας μου και του εβαλα ενα μαξιλαρι για σκυλους και βαμβακερα ρουχα, και τροφη..

το μονο κακο ηταν πως οταν εκανα το σκυλακι μπανιο το βαλαμε σε μια λεκανη στην τουαλετα και αφου το μπανιαρισαμε (συμμετειχε και η μικρη) μετα πηγα να κανω μπανιο τη μικρη στη μπανιερα και μου κανε ολοκληρη φασαρια (καμια ωρα χτυπιοταν σαν το χταποδι) επειδη τελικα ηθελε εγω να την κανω μπανιο και οχι ο πατερας της αλλα οχι μεσα στη μπανιερα..ηθελε στην λεκανη του σκυλου και με το δικο του σαμπουαν..

ΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΛΙΑ..απιστευτη.. στο τελος την αφησα γυμνη στο κρεβατι να χτυπιεται μεχρι να της περασει..

μετα της εξηγουσα οτι εκεινη την αγαπαμε και οτι οι ανθρωποι κανουν μπανιο στη μπανιερα και οτι το σκυλακι πρεπει να το αγαπαμε και αυτο και να του φερομαστε σαν παιδακι μας και οτι εκεινη θα ειναι η μαμα του πλεον κλπ κλπ

βεβαια το σκυλακι εκλαιγε τη νυχτα εκει κατω μονο αλλα του βαλα ενα ραδιοφωνακι που επαιζε μουσικη ολη νυχτα και ηρεμουσε και κοιμοταν..

βρε Miamama φοβερο αυτο με τα δοντια της κορης σου.. κακη παστα ε?

εμενα το στομα της μικρης πλεον μυριζει ωρες ωρες αλλα ειναι καθαρα μεσα τα δοντια ομως πρωι και βραδυ μετα το γαλα της τα πλενουμε..

δυστυχως ακομη δεν καταλαβαινει να φτυνει και δεν μπορω να της βαλω οδοντοπαστα εστω και λιγο..υπομονη..

καληεμρα προσπ!νομιζω οτι η οδοντοκρεμα δεν εχει και πολλη σημασια τωρα, εξαλλου το τριψιμο με την οδοντοβουρτσα ειναι που βοηθαει περισσοτερο αποτι ξερω

αντε καλες βολτες με την μερεντα!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

εγω με τον ανδρα μου τα πηρα εχθες γιατι τοσα χρονια μου κοκορευοταν για τα σκυλια που χε ο πατερας του λογω οτι κυνηγουσε (βεβαια ειχα καταλαβει οτι περα απο το να παιζει μαζι του δεν ασχολουταν στο θεμα φροντιδας αλλα δεν το παραδεχοταν) και εχθες το βραδυ μετα απο ενα γεγονος με το σκυλι (μετα το μπανιο το αφησαμε μεσα στο κουτι του στο χωλ για να περασει τη νυχτα αλλα εκεινο σκαρφαλωνε και εβγαινε και οταν βγηκε με τη μια κατουρησε στο χαλι) και οταν του πα οτι την ψιλιαστηκα οτι για εκει πηγαινε το θεμα μου βαλε χερι του τυπου

"αφου ξερεις απο κουταβια γιατι δεν το προλαβες??" και οτι εκεινος δεν ειχε ποτε κουταβια και δεν ξερει απο αυτα κλπ κλπ συν οτι για θεματα - προβληματα που του χα θιξει τρεις μερες πριν θυμηθηκε εχθες να προβληματιστει..

αφου του τα χωσα απλα του δωσα καποιες λυσεις και εκανα τη καρδια μου πετρα και εστειλα το σκυλι κατω στο υπογειο (ο κτηνιατρος μου πε οτι ειναι και καλυτερα απο τωρα που ναι 45 ημερων γιατι θα μαθει πιο ευκολα να ζει μονο τα βραδυα αλλα και στην αυλη αρκει να ασχολουμαστε και μαζι του και να του χαριζουμε αγκαλιες απλοχερα..)..

περιττο να πω οτι απο την αγωνια μου τοσο για το πως θα τα πηγαινε το σκυλι οσο και για το ποσες φορες θα ξυπναγε η κορη μου πηγε 4 για να κοιμηθω!

Και στις 6 ξυπνησα για να συμμαζεψω το σπιτι και ξυπνησα τον ανδρα μου και πλεον αντι για να μας φτιαχνει πρωινο θα ασχολειται με το σκυλι.. το βγαλε εξω στην αυλη, το ταισε, επαιξε μαζι του κλπ..

ψοφια εγω εντωμεταξυ

βρε Miamama φοβερο αυτο με τα δοντια της κορης σου.. κακη παστα ε?

εμενα το στομα της μικρης πλεον μυριζει ωρες ωρες αλλα ειναι καθαρα μεσα τα δοντια ομως πρωι και βραδυ μετα το γαλα της τα πλενουμε..

δυστυχως ακομη δεν καταλαβαινει να φτυνει και δεν μπορω να της βαλω οδοντοπαστα εστω και λιγο..υπομονη..

merci axileas.. πιστευω οτι θα βοηθησει σε ενα βαθμο τη μικρη να συνηθισει τη..μοιρασια της αγαπης και της φροντιδας μας..

περιττο να πω οτι απο την αγωνια μου τοσο για το πως θα τα πηγαινε το σκυλι οσο και για το ποσες φορες θα ξυπναγε η κορη μου πηγε 4 για να κοιμηθω!

A, ωραία, βρήκες κι άλλους λόγους για ν' αγωνιάς και να μην κοιμάσαι εσύ! :mrgreen:

Να χαίρεστε τη Μερέντα! (ΤΕΛΕΙΟ τ' όνομα!!!)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το οξυζενέ μας είπε δεν έχει ανάγκη...

το τρίψιμο βοηθάει όταν κάθεται καλή όμως,μετά από 1 λεπτό βαριέται...

είμαι να σκάσω,το θεωρώ βρωμιά να είναι έτσι το παιδί,όπως δεν μπορώ να βλέπω μαύρα νύχια,πως γίνονται μαύρα δεν έχω καταλάβει...

εγώ απλά της τα κοβώ,ποτέ δεν είμαι βρώμικα όμως.

αχ ωραία περνάτε προσπ με το σκυλί...

θέλει φροντίδα ρε γμτ,καλά χρυσά...

είναι ευθύνη,ούτε ταξίδι δεν μπορείς να πας,τάισε,βγάλε βόλτα,κάνε εμβόλια...

σαν κούκλα θα το έχει η μικρή όμως,θα περνάει καλά...

ωραίο το μερέντα!!και το νουτέλα καλό!!!!χιχι

Αχ, πάψε κι έχω καιρό να φάω!!!

Αν κάνω εγώ διατροφή και χάσω τπτ, να με φτύσετε ομαδικώς! 2-3 μέρες είμαι καλό κορίτσι, μετά με πιάνουν τα ψυχολογικά μου και το μαμάω!

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, πότε θα περάσει και η ρημάδα η Παρασκευή!

Α, καλά, πάλι σήμερα φράγκο δε θα πάρω! Κάτι, κάποιος, από κάπου περιμένουνε πάλι για λεφτά! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

το οξυζενέ μας είπε δεν έχει ανάγκη...

το τρίψιμο βοηθάει όταν κάθεται καλή όμως,μετά από 1 λεπτό βαριέται...

είμαι να σκάσω,το θεωρώ βρωμιά να είναι έτσι το παιδί,όπως δεν μπορώ να βλέπω μαύρα νύχια,πως γίνονται μαύρα δεν έχω καταλάβει...

εγώ απλά της τα κοβώ,ποτέ δεν είμαι βρώμικα όμως.

αχ ωραία περνάτε προσπ με το σκυλί...

θέλει φροντίδα ρε γμτ,καλά χρυσά...

είναι ευθύνη,ούτε ταξίδι δεν μπορείς να πας,τάισε,βγάλε βόλτα,κάνε εμβόλια...

σαν κούκλα θα το έχει η μικρή όμως,θα περνάει καλά...

:mrgreen: ολοι αυτο ανταπαντουν.. Νουτελα!!

Για τα ταξιδια δεν μας νοιαζει γιατι πλεον δεν προβλεπεται να πηγαινουμε ολοι μαζι (δηλαδη και με τη θεια μαζι) ταξιδια οπως γινοταν εστω και σπανια καποτε συνεπως παντα υπαρχει καποιος να το κραταει.. εχω και τη μανα μου που θα μπορει μαλλον αν χρειαστει.

ελπιζω οτι οντως θα ειναι καλο για τη μικρη..

το θεμα βολτας ειναι μια κατασταση σχετικη καθως εχουμε και την αυλη συνεπως δεν ξερω ποσο αγχος θα χουμε αν μια μερα δεν την βγαλουμε εξω.. προσωρινα απαγορευονται οι εξωτερικες βολτες μεχρι να εμβολιαστει.

άσε μην μιλάς για λεφτά...

μόνο σε σούπερ μάρκετ ξοδεύουμε πλέον...

δεν υπάρχει φράγκο...

με 7Ε στην τσέπη του είναι σήμερα ο άντρας μου...ακόμα περιμένει να πληρωθεί από πελάτες!!!

χθες το βραδύ φάγαμε αλμυρές κρέπες και μετά γλυκές!!

Κι εσύ της υγιεινής διατροφής βλέπω! :tongue:

Πως τις κάνεις τις κρέπες; Και σταματήστε να μιλάτε για κρέπες! Θα μου γυρίσει το μάτι και θα πάω να πάρω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...