Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Ίσως να ευθύνεται η αντίσταση στις παλινδρομες άρα τώρα που είναι ρυθμισμένοι έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου !!! Πολύ καλή επιτυχία με χορταστική χορταστική χοριακη ❤️

• Ευχή 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μήπως πρέπει να πάμε στο 7 σκέφτομαι...

είμαι πολύ στεναχωρημένη με τα δόντια της έλλης...

ενώ πήγαμε σε οδοντογιατρό και μας είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για το χρώμα...της τα κάνουμε κάθε μέρα με οξυζενέ,αυτά συνεχίζουν να είναι μαύρα...

και χειροτέρεψαν τις τελευταίες μέρες που δεν μας αφήνει να της τα κάνουμε,την πονάνε τα ούλα εκεί που βγαίνουν τα δόντια...

φαίνονται πάρα πολύ και τα έχω πάρει...αυτά θα τα αλλάξει στο δημοτικό μέχρι τότε θα έχουν χαλάσει...

ναι καλε γιατι? τι συενβη?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν σας είχα πει?

από τις τροφές,δεν μαζεύουν βρώμα,αλλά είναι σαν χρωματισμένα,μια μεμβράνη μαύρη φαντάσου το ...

με το νύχι αν της το κάνω δεν φεύγει εύκολα...

αν με αφήσει...

πρεπει να γυρισω γραφειο, και για μενα για να μην φρικαρω τελειως και για τον αντρα μου να τον βοηθησω που εχει πηξει και την κοπελα θα την εχω 2 φορες την εβδομαδα μονο, και αλλη μια αν μπορει η μαμα μου να τον κραταει εχει καλως

Ε, μια χαρά είναι έτσι. Και θ' αλλάζεις τον αέρα σου και θα 'χεις χρόνο με το παιδί. Νομίζω ότι ημιαπασχόληση είναι ιδανική λύση για τις μωρομαμάδες. Όσες μπορούν να το κάνουν δηλαδή.

Μια χαρά θα τα πάει ρε! Που τη βρήκες τη γυναίκα; Συστημένη;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλα γιατι ομως?εχει καποια ευαισθησια?

εμςι με την κοπελα ειμαστε σε φαση προσαρμογης, δηλαδη ειμαστε ολ τουγκεδερ σπιτι, απλα εγω φροντιζω να εξαφανιζομαι για να συνηθιζει αλλα ολο μαμα και μαμα ειναι ρε γμτ

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

δεν σας είχα πει?

από τις τροφές,δεν μαζεύουν βρώμα,αλλά είναι σαν χρωματισμένα,μια μεμβράνη μαύρη φαντάσου το ...

με το νύχι αν της το κάνω δεν φεύγει εύκολα...

αν με αφήσει...

Δεν το θυμάμαι! Γιατί γίνεται αυτό; Μήπως με γαζούλα και νερό αν της τα καθαρίζεις πρωί βράδυ;

Ο οδοντίατρος λέει ότι είναι συνηθισμένο δηλαδή αυτό;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πρώτη φορά θα τον αφήσεις τον μικρό?
Ε, μια χαρά είναι έτσι. Και θ' αλλάζεις τον αέρα σου και θα 'χεις χρόνο με το παιδί. Νομίζω ότι ημιαπασχόληση είναι ιδανική λύση για τις μωρομαμάδες. Όσες μπορούν να το κάνουν δηλαδή.

Μια χαρά θα τα πάει ρε! Που τη βρήκες τη γυναίκα; Συστημένη;

ναι, πρωτη φορα, εκτος απο τις γιαγιαδες δηλαδη τοσο καιρο, οι οποιες ειναι εκτος ομως τωρα, η μια για λογους υγειας, η αλλη επειδη σε λιγο γενναει η αδερφη μου διδυμα...

η κοπελα ειναι η κοπελα ενος κολλητου μας φιλου που εμεινε χωρις δουλεια και μενει διπλα μας! την εμπιστευομαι απολυτα δηλαδη, ευτυχως ...

bgx2ye5lc.png

είναι η πάστα του δοντιού τέτοια και χρωματίζεται από τις τροφές,αλλά βρε παιδιά είναι χάλια,δεν μπορώ να τα βλέπω,έχω κόλλημα με τα λευκά δόντια...

Ε, ξεκόλλα παιδάκι μου!

Πάρε παιδική οδοντόκρεμα, να βάζεις στη γάζα (μου 'χε πει ο παιδίατρος για τη γάζα) και να της τα πλένεις!

είναι καλό που είναι γνωστή η κοπέλα...

δεν νομίζω να σε ζητάει,θα τον απασχολήσει και θα είναι μια χαρά...

Κι εγώ αυτό πιστεύω axileas, μια χαρά θα τα πάνε. Μην κοιτάς που σε ζητάει. Αν φύγεις, σε ζητήσει και δει ότι δεν έρχεσαι, θα στραφεί στην κοπέλα, θα τον απασχολήσει αυτή και θα 'ναι μια χαρά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εμένα κακάκια δεν κάνει κατά τη διάρκεια της νύχτας, το πρωί την αλλάζω κάτα τις 6 ή αν ξυπνήσω μέσα στη νύχτα και κάνω το φάντασμα θα την αλλάξω... δεν μπορώ να την αφήνω με τα τσίσα γιατί κρυώνει η κοιλίτσα της

Εχθές το πρωί έβαλα το χεράκι μου στην πλατη της και μου λέει: ματζάς... χαχα τέλειο;;;; Ηθελε μασάζ το καλομαθημένο μου

είναι η πάστα του δοντιού τέτοια και χρωματίζεται από τις τροφές,αλλά βρε παιδιά είναι χάλια,δεν μπορώ να τα βλέπω,έχω κόλλημα με τα λευκά δόντια...

ρώτα μήπως υπάρχει κάποια μέθοδος να της καλύψει με καποιο υγρό τα δόντια αν και ειναι μικρή, εγώ τα Χριστούγεννα θα του κάνω επικαλύψεις που ειναι σαν ενα διαφανές μανό για να μην χαλάσουν για 5 χρονια τα μονιμα δόντια και μετά ξανα επανάληψη

άκου ματζάς!!!!!

χαχαχα

υπάρχει τέτοιο πράγμα?

λέω να πάω σε παιδοοδοντίατρο,γιατί εμείς πήγαμε σε απλό οδοντογιατρό...

δεν καθαρίζει ούτε με το νύχι,με τη γάζα θα καθαρίσει?

δεν της βάζω οδοντόκρεμα συχνά,το οξυζενέ υποτίθεται τα ασπρίζει...

τι να πω...ήταν ανάγκη να είναι έτσι τα δόντια του παιδιού,ελπίζω να μην είναι και τα επόμενα έτσι και φρικάρω...

Εχθές το πρωί έβαλα το χεράκι μου στην πλατη της και μου λέει: ματζάς... χαχα τέλειο;;;; Ηθελε μασάζ το καλομαθημένο μου

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! ΘΕΑ!

λέω να πάω σε παιδοοδοντίατρο,γιατί εμείς πήγαμε σε απλό οδοντογιατρό...

Ναι, να πας! Οι αδελφές μου σε παιδοδοντίατρο τα πηγαίνουν απ' την αρχή, όχι σε απλό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Καλο μου κοριτσακι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...