Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ, που 'ναι η πατριώτισα; Χθες έφαγα φλασιά, ΞΕΡΩ εδώ και καιρό παιδότοπο στο κέντρο και πολύ βολικό και δεν το 'χα συνειδητοποιήσει.

ΒΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ πάμε για καφέ κέντροοοοοοοοοοοοοοο;!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα girls!!

τι κάνετε σήμερα?έχετε δουλειά?

ήρθε και η παρασκευή!!

θα φτιάξω σε λίγο ψαρόσουπα για μένα και το παιδί,του άντρα δεν του αρέσει...

το απόγευμα θα πάμε στα μαγαζιά για παπούτσια της μικρής...

τις τελευταίες μέρες την βρίσκω το πρωί την έλλη κατουρημένη...

ή πίνει πολύ νερό ή το νούμερο 6 δεν μας κάνει πλέον...στη κοιλιά είναι πάντα τα τσίσα...

καλημέρα girls!!

τι κάνετε σήμερα?έχετε δουλειά?

Μη ρωτάς για μένα, εγώ και να 'χω ... απεργώ! :mrgreen:

τις τελευταίες μέρες την βρίσκω το πρωί την έλλη κατουρημένη...ή πίνει πολύ νερό ή το νούμερο 6 δεν μας κάνει πλέον...στη κοιλιά είναι πάντα τα τσίσα...

Εγώ συχνά πυκνά τον βρίσκω κατουρημένο, γιατί πίνει ΠΟΛΥ νερό γενικώς. Ξέρεις τι κάνουμε τώρα τελευταία; Του αλλάζουμε πάνω ενώ κοιμάται, πριν κοιμηθούμε εμείς και είναι στεγνός το πρωί!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα!μεις τραχανα ξινο σημερα με καροτο, πιπερια κρεμμυδι και λιγο πελτε

το 6 φοραει η μικρη μιαμαμα?

εγω τωρα πηρα το 4+, μεχρι τωρα το 4

κουακερ μαεστρια ε?θελω κιεγω να παρω

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

μαεστρια οταν τον αφησες τον τζωνυ με την κοπελα δεν σε ζητουσε?την τεταρτη θα κανω την πρωτη αποπειρα να τους αφησω μονους τοπυς και το εχω λιγο αγχος

Μπα, δε με ζήτησε. Είναι κι αναίσθητος ο δικός μου!

Θα γυρίσεις στο γραφείο κοριτσάκι;

μηπως εχει δοκιμασει καμια σας τις easy up?

Δεν έτυχε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

της βάζω τη πάνα γύρω στις 9.30,πίνει το γάλα και κοιμάται,το πρωί αν πάω 8.30-9 δεν είναι κατουρημένη,αν πάω μισή ώρα μετά τσίσα παντού...

το 6 φοράμε αχιλέας μου από πέρσυ τον χειμώνα,λόγω κοιλιάς!!

το 4 το φορούσαμε 6-8 μηνών!!!χεχε

λέτε να την αλλάζω πριν κοιμηθούμε?

δεν φτάνει που πολλές φορές κάνει κακά πριν κοιμηθεί και μετά τη παίρνει ο ύπνος με αυτά στο κώλο!!

σήμερα της έδωσα το γάλα 9,πάω 10.10 μέσα να δω τι κάνει ,την είχε ξαναπάρει ο ύπνος με τα κακά της,κοιμότσν του καλού καιρού...

κι εγώ της δίνω μερικά απογεύματα κουάκερ,τρελαίνεται...

αν τη ρωτήσεις τι τρως το πρωί?"γάλα"

το μεσημέρι?"αγό"

το απόγευμα?"κουκάκα"κουάκερ!!!!

Διαφημίσεις

μήπως πρέπει να πάμε στο 7 σκέφτομαι...

είμαι πολύ στεναχωρημένη με τα δόντια της έλλης...

ενώ πήγαμε σε οδοντογιατρό και μας είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για το χρώμα...της τα κάνουμε κάθε μέρα με οξυζενέ,αυτά συνεχίζουν να είναι μαύρα...

και χειροτέρεψαν τις τελευταίες μέρες που δεν μας αφήνει να της τα κάνουμε,την πονάνε τα ούλα εκεί που βγαίνουν τα δόντια...

φαίνονται πάρα πολύ και τα έχω πάρει...αυτά θα τα αλλάξει στο δημοτικό μέχρι τότε θα έχουν χαλάσει...

μήπως πρέπει να πάμε στο 7 σκέφτομαι...

είμαι πολύ στεναχωρημένη με τα δόντια της έλλης...

ενώ πήγαμε σε οδοντογιατρό και μας είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για το χρώμα...της τα κάνουμε κάθε μέρα με οξυζενέ,αυτά συνεχίζουν να είναι μαύρα...

και χειροτέρεψαν τις τελευταίες μέρες που δεν μας αφήνει να της τα κάνουμε,την πονάνε τα ούλα εκεί που βγαίνουν τα δόντια...

φαίνονται πάρα πολύ και τα έχω πάρει...αυτά θα τα αλλάξει στο δημοτικό μέχρι τότε θα έχουν χαλάσει...

Γιατί είναι μαύρα καλέ τα δόντια της;!!! :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα πλεον με τις καινουριες τις active fit δεν ειανι ποτε πολυ κατουρημενος, βεβαια δεν πινει και πολυ νερο, ουτε πολυ γαλα πλεον

πρεπει να γυρισω γραφειο, και για μενα για να μην φρικαρω τελειως και για τον αντρα μου να τον βοηθησω που εχει πηξει και την κοπελα θα την εχω 2 φορες την εβδομαδα μονο, και αλλη μια αν μπορει η μαμα μου να τον κραταει εχει καλως

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...