Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλώς τη πελαζί...

βραστό όπως το κάναμε όταν ήταν μωρό ε?

κι εγώ της το κάνω ακόμα.βράζω μοσχάρι,καρότο,κολυκύθι, και της τα βάζω στο πιάτο κομματάκια με λάδι και λεμόνι ή βάζω ντομάτα και κριθαράκι σαν σούπα ένα πράγμα να γίνει,τρώω κι εγώ μετά!!

Όχι καλέ! Φαγητό βραστό, έτσι λέγεται, "βραστό"! Δεν το κάνετε; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω πάλι στο βραστό βάζω καρότο και πατατα και μετα το αυγοκόβω.

Εγώ με λίγη σάλτσα το 'κανα. Ταιριάζει αυγολέμονο, αλήθεια;

Εγώ βάζω πατάτα, καρότο, μοσχαράκι και το ζωμό του (τα 'χα κατάψυξη), λίγο μπρόκολο (το χυλώνει τέλεια), σάλτσα, αλάτι πιπέρι κι έβαλα και κουάκερ αυτή τη φορά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ με λίγη σάλτσα το 'κανα. Ταιριάζει αυγολέμονο, αλήθεια;

Εγώ βάζω πατάτα, καρότο, μοσχαράκι και το ζωμό του (τα 'χα κατάψυξη), λίγο μπρόκολο (το χυλώνει τέλεια), σάλτσα, αλάτι πιπέρι κι έβαλα και κουάκερ αυτή τη φορά.

εννοείται πως βάζω και μοσχάρι. βραστό κάνω όχι χορτόσουπα:tongue: πλάκα κάνεις? τέλειο γίνεται με το αυγολέμονο. Εμένα μου αρέσει να το καταλαβαίνω το λεμονάκι. Δηλαδή βάζω 1μιση μπορεί και δυο, ανάλογα το μέγεθος.

εγώ πάλι πρωτή φορά ακούω βραστό με σάλτσα.

Και όταν κάνω αυγολέμονο χτυπάω πρώτα το ασπράδι μέχρι να αφρίσει και μετά ρίχνω τον κρόκο. Γίνεται καλύτερη η υφή του και αυτό φαίνεται και στο φαγητό.

εννοείται πως βάζω και μοσχάρι. βραστό κάνω όχι χορτόσουπα:tongue: πλάκα κάνεις? τέλειο γίνεται με το αυγολέμονο. Εμένα μου αρέσει να το καταλαβαίνω το λεμονάκι. Δηλαδή βάζω 1μιση μπορεί και δυο, ανάλογα το μέγεθος.

εγώ πάλι πρωτή φορά ακούω βραστό με σάλτσα.

Και όταν κάνω αυγολέμονο χτυπάω πρώτα το ασπράδι μέχρι να αφρίσει και μετά ρίχνω τον κρόκο. Γίνεται καλύτερη η υφή του και αυτό φαίνεται και στο φαγητό.

Η μάνα μου έτσι το 'κανε το βραστό, με σάλτσα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Η μάνα μου έτσι το 'κανε το βραστό, με σάλτσα.

καλά λένε όσο ζεις μαθαίνεις. Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ να βάλω σάλτσα ούτε το'χα ματαδεί. Κάθε νοικοκυρά έχει τα δικά της!

Διαφημίσεις

καλά λένε όσο ζεις μαθαίνεις. Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ να βάλω σάλτσα ούτε το'χα ματαδεί. Κάθε νοικοκυρά έχει τα δικά της!

Ε, ναι ρε, ότι βλέπουμε απ' τη μάνα μας κάνουμε! :mrgreen:

Αχ, καλά που το θυμήθηκα, θέλω ν' αντιγράψω τη συνταγή απ' τα μπισκότα που 'κανες. Κάτσε να πάω να τα βρω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τη πατάτα τη ξέχασα...

εμείς βραστό χωρίς ντομάτα δεν κάνουμε ποτέ...

εμείς αυγοκόβουμε μόνο τα γιουβαρλάκια και το αυγολέμονο...

το οποίο είναι μοσχάρι ή κότα βραστά,πολύ ρύζι,παχύρευστο με πολλά αυγά!!!

τη πατάτα τη ξέχασα...

εμείς βραστό χωρίς ντομάτα δεν κάνουμε ποτέ...

εμείς αυγοκόβουμε μόνο τα γιουβαρλάκια και το αυγολέμονο...

το οποίο είναι μοσχάρι ή κότα βραστά,πολύ ρύζι,παχύρευστο με πολλά αυγά!!!

εγω αυγοκόβω κοτόσουπα, γιουβαρλάκια βραστό και κολοκυθάκια γεμιστά. Με ένα αυγό.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα Σαλονικιά

Γεια σου Αθηναία. :tongue:

Τι κάνεις; Σήμερα ξύπνησα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ευτυχώς χθες την έπεσα νωρίς. Γύρισα από βόλτα, μαγείρεψα και νάνι! Αλλιώς δεν την πάλευα σήμερα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σου Αθηναία. :tongue:

Τι κάνεις; Σήμερα ξύπνησα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ευτυχώς χθες την έπεσα νωρίς. Γύρισα από βόλτα, μαγείρεψα και νάνι! Αλλιώς δεν την πάλευα σήμερα.

Κάλα λεω... να βγάλω το πρόγραμμα των οδηγών της Δευτέρας και της Τρίτης και να χαλαρώσω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...