Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Ίσως να ευθύνεται η αντίσταση στις παλινδρομες άρα τώρα που είναι ρυθμισμένοι έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου !!! Πολύ καλή επιτυχία με χορταστική χορταστική χοριακη ❤️

• Ευχή 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σήμερα έφτιαξα ζακυνθινά παξιμάδια,προσεχώς στο μπλογκ!!

τώρα φτιάχνει ο χάζμπαντ κρέπες,να με αποζημιώσει για τα ρεβίθια που δεν μου αρέσουν...

η έλλη πάντως χλαπάκιασε και τα ρεβιθια!!!

πετυχαν αυτή τη φορά? Στη χύτρα τα έκανες πάλι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πετυχαν αυτή τη φορά? Στη χύτρα τα έκανες πάλι?

όχι στη χύτρα,έβραζαν πόση ώρα στη κατσαρόλα,την επόμενη φορά στη χύτρα όπως πάντα,τελικά μάλλον έφταιγαν τα κρεμμύδια,δεν ήταν καλά...και μάυρισαν τα ρεβίθια!!2 φορές το έχω πάθει...

είναι πολύ ζουζουνάκια!!

σήμερα έφτιαξα ζακυνθινά παξιμάδια,προσεχώς στο μπλογκ!!

τώρα φτιάχνει ο χάζμπαντ κρέπες,να με αποζημιώσει για τα ρεβίθια που δεν μου αρέσουν...

η έλλη πάντως χλαπάκιασε και τα ρεβιθια!!!

Αμάν καλέ με τις κρέπες σήμερα!

Εγώ γύρισα πτώμα απ' το κέντρο, οι αδελφές μου οργιάσανε, γυρίσαμε ένα σωρό μαγαζιά. Αυτές είναι χρόνια μαμάδες και δεν προλαβαίνουν να κατέβουν κέντρο (Εγώ έχω τρέλα με κέντρο) και του δώσαμε και κατάλαβε. Με ψόφησαν όμως, 8+ χωριστήκαμε.

Τώρα φτιάχνω μοσχαράκι βραστό, με πατάτες, καρότα, μπρόκολο και λίγο βρώμη μέσα, ελπίζω να το φάει αύριο ο μικρός.

Είμαι ΠΤΩΜΑ! Αύριο με τ' αθλητικά μου θα πάω στο γραφείο. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αμάν καλέ με τις κρέπες σήμερα!

Εγώ γύρισα πτώμα απ' το κέντρο, οι αδελφές μου οργιάσανε, γυρίσαμε ένα σωρό μαγαζιά. Αυτές είναι χρόνια μαμάδες και δεν προλαβαίνουν να κατέβουν κέντρο (Εγώ έχω τρέλα με κέντρο) και του δώσαμε και κατάλαβε. Με ψόφησαν όμως, 8+ χωριστήκαμε.

Τώρα φτιάχνω μοσχαράκι βραστό, με πατάτες, καρότα, μπρόκολο και λίγο βρώμη μέσα, ελπίζω να το φάει αύριο ο μικρός.

Είμαι ΠΤΩΜΑ! Αύριο με τ' αθλητικά μου θα πάω στο γραφείο. :mrgreen:

μια χαρά είναι και τα αθλητικά. και εγώ ανάλογα τα κέφια μου, άλλοτε αθλητικό ντύσιμο, άλλοτε τακούνι, άλλοτε μπότα χαμηλή,όπως μου την βαρέσει.

δεν τα τρώει όλα τα φαγητά?

έχει σε κάτι προτίμηση?

η δική μου τρώει και πέτρες.που λέει ο λόγος,...

μόνο το ρύζι στεγνό έχω καταλάβει ότι δεν της πολυαρέσει...

εμένα ξερεις τί κάνει το παλιομαϊμούνι? το κοιτάει, όταν πας να της το βάλεις στο στόμα τραβιέται πίσω, βγάζει την γλώσσα της , την ακουμπάει στο κουτάλι και αν της αρεσει το χλαπακιάζει.

μια χαρά είναι και τα αθλητικά. και εγώ ανάλογα τα κέφια μου, άλλοτε αθλητικό ντύσιμο, άλλοτε τακούνι, άλλοτε μπότα χαμηλή,όπως μου την βαρέσει.

Αχ, θέλω να πάρω κάτι πλατφόρμες, ταιριάζουν με κάτι παντελόνια που πήρα και είδα δυο ζευγάρια σήμερα, το ένα 99, το άλλο 95?.

Άτιμο πράγμα να 'χεις ακριβό γούστο γμτ! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, θέλω να πάρω κάτι πλατφόρμες, ταιριάζουν με κάτι παντελόνια που πήρα και είδα δυο ζευγάρια σήμερα, το ένα 99, το άλλο 95?.

Άτιμο πράγμα να 'χεις ακριβό γούστο γμτ! :evil:

το ακριβό είναι και φτηνό όμως;) απο το να πάρεις 2 ζευγάρια πλαστικούρα γιατι το πρώτο δεν σου έβγαλε όλη τη σεζόν πέρνεις ένα καλό και το έχεις 2 χρονια και το αλλάζεις επειδή το βαρέθηκες.

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια !!!

Μαεστρια για πες για το μοσχαρακι του μικρου κανεις τιποτα ιδιαιτερο η ειναι κατι απλο γιατι το δικο μου το μικρακι δεν τσακιζει πετρες οπως η γλυκιτατη Ελλη , ειναι γουρμενδιαρης ο δικος μου γι'αυτο σε ρωτω!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

το ακριβό είναι και φτηνό όμως;) απο το να πάρεις 2 ζευγάρια πλαστικούρα γιατι το πρώτο δεν σου έβγαλε όλη τη σεζόν πέρνεις ένα καλό και το έχεις 2 χρονια και το αλλάζεις επειδή το βαρέθηκες.

Καλά, αυτό μην το λες. Πήρα πέρσι τα GEOX, μπαλαρίνες, με χτυπήσανε, με διαλύσανε και φέτος δεν με χτυπάνε μεν, από μπροστά έχει ξεφλουδίσει το δέρμα δε!

Οπότε ... άνθρακες ο θησαυρός! Τα φοβάμαι ΚΑΙ τ' ακριβά πλέον. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλησπερα κοριτσια !!!

Μαεστρια για πες για το μοσχαρακι του μικρου κανεις τιποτα ιδιαιτερο η ειναι κατι απλο γιατι το δικο μου το μικρακι δεν τσακιζει πετρες οπως η γλυκιτατη Ελλη , ειναι γουρμενδιαρης ο δικος μου γι'αυτο σε ρωτω!!!

Τι ιδιαίτερο εννοείς κοριτσάκι;

Δεν του κάνει χώρια φαγητό εδώ και καιρό, μοσχαράκι βραστό έκανα για όλους.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλώς τη πελαζί...

βραστό όπως το κάναμε όταν ήταν μωρό ε?

κι εγώ της το κάνω ακόμα.βράζω μοσχάρι,καρότο,κολυκύθι, και της τα βάζω στο πιάτο κομματάκια με λάδι και λεμόνι ή βάζω ντομάτα και κριθαράκι σαν σούπα ένα πράγμα να γίνει,τρώω κι εγώ μετά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...