Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Να σας πως κ εγώ πως κατέληξα σε εξωσωματικη.

Το 2024 έμεινα 3 φορές εγκυος, 3 αποβολές.

Ιανουάριος η 1η, στην 6η εβδομαδα,

Ιούνιος η 2η στην 8η εβδομαδα, ενώ ακούσαμε καρδιά ξαφνικα σταμάτησε και είχα αιμορραγία , αποβληθηκε τελεια μονο του. 

Η 3η και τελευταία τον Νοέμβριο , 9 εβδομάδων,  σταμάτησε η καρδιά και ήταν κ η μόνη αποβολη που χρειάστηκε να κάνω αποξεση, οπότε κάναμε καρυωτυπο εμβρυου κ ήταν τρισωμια στο χρωμόσωμα 9. Τυχαίο γεγονός είπαν.

Πήραμε την απόφαση για εξωσωματικη, κυρίως για τον προεμφυτευτικο έλεγχο.

Ένα σωρό εξετάσεις κ στον σύζυγο, ολα φυσιολογικα . Μονο θρομβοφιλια έχω και έκανα στις 2 τελευταίες εγκυμοσύνες αντιπηκτικες ενέσεις.

Είμαι 40 ετών με ορμονικές , αμη κτλ φυσιολογικές. Σπερματογραφημα και εξετασεις ο συζυγος εξαιρετικα.Παθολογικα και ανατομικα τελεια, ωοθηλακια τον προηγουμενο μηνα στον ελεγχο ειχα 10 μεγαλα, ενδομητριο μετα απο αποξεση τελειο.. Οπότε έχουμε καταλήξει με τους γιατρούς στην κακή ποιότητα ωαρίων, αλλά όχι με κακή Αμη, λογικά ήμουν άτυχη...

Οπότε είπαμε να προχωρήσουμε σίγουρα με προεμφυτευτικο με βλαστοκυστες εννοείται.

Πως σας ακούγεται αυτό? Γιατί δεν έχω ιδέα από εξωσωματικές. Η μάνα μου έχει 5 παιδιά , οι αδερφές μου από 2 παιδιά κ πότε δεν φανταζόμουν πως θα δυσκολευτώ τόσο για να έχω ψαχτεί για εξωσωματικη. Πάω λίγο στα τυφλά (ακολουθώντας τους οδηγους-γιατρους) και δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται.

Συγνώμη για το σεντόνι, δεν ξέρω με ποιον να τα συζητήσω γιατί εννοείται πως δεν το λέμε όλο αυτό πουθενά για να αποφύγουμε τα γιατί και πως...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα κουρεψα τον μιρκο-καλουτσικος βγηκε-εσεις τα πατε κομμωτηριο?μια φορα τον πηγα και μας ακουσε ολος ο νομος

Ο δικός μου είναι ΤΟΣΟ υπερκινητικός, που τον κάνω σαν κατσίκι, όλο ψαλιδιές. Ενώ αν καθόταν λίγο ήρεμος, πλέον του πήρα λίγο τον αέρα και θα του τα 'φτιαχνα καλά!

Λέω απ' τον καινούριο χρόνο να τον πάω σε κομμωτήριο ή κουρέα, μαζί με τον χάζμπαντ.

τον ίδιο με πόσες αγορές και πάνω τον δίνουν;;;; Ερωτα έχω μ'αυτόν

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Αχ, κι εγώ τον "έπαιρνα" χαλαρά αυτόν! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν ξανακουσω για κρεπες, μερεντες και τα τοιαυτα θα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ!!!

Λυπησου μας βρε προσπ..

Σιγα μην ξεκουραστω! Αυριο ειναι το μαγαλο δραμα γιατι θα κανω τα μαθηματα που θα χασω οταν φυγουμε!!! Απο το ΠΡΩΙ!! Αλλα χαλαλι!!

Η μικρη δεν εχει κοιμηθει ακομα για μεσημερι, το οποιο σημαινει οτι μας βλεπω παλι να κοιμομαστε κατα τις1!!

Καπνιζα παλια αλλα το εκοψα μαχαιρι!! Οταν το αρχισα το ειχα πει οτι θα το κοψω!!

yRf6p1.png

Ο δικός μου είναι ΤΟΣΟ υπερκινητικός, που τον κάνω σαν κατσίκι, όλο ψαλιδιές. Ενώ αν καθόταν λίγο ήρεμος, πλέον του πήρα λίγο τον αέρα και θα του τα 'φτιαχνα καλά!

Λέω απ' τον καινούριο χρόνο να τον πάω σε κομμωτήριο ή κουρέα, μαζί με τον χάζμπαντ.

:tongue:

Εγώ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΨΑΛΙΔΙ στα χέρια μου θα έχουμε θύματα, πάντως το γιο τον πάω σε κουρέα απο τους παλιούς και τον κουρευουν πολυ καλύτερα από κάτι χαζοκομμώτριες που μου τον έκαναν χάλια

Διαφημίσεις

Εγώ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΨΑΛΙΔΙ στα χέρια μου θα έχουμε θύματα, πάντως το γιο τον πάω σε κουρέα απο τους παλιούς και τον κουρευουν πολυ καλύτερα από κάτι χαζοκομμώτριες που μου τον έκαναν χάλια

Εκεί που πάει ο χάζμπαντ έχει ένα αυτοκινητάκι, σαν κάθισμα για παιδιά. Σκεφτόμαστε να πάνε μαζί, να δει τον χάζμπαντ που θα τον κουρέψει, μπας και κάτσει κι αυτός.

Θέλω μια φορά να τον δω καλοκουρεμένο γμτ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ πάλι δεν την εχω κουρέψει και ούτε σκοπεύω. το μαλλάκι της κάνει μπουκλάκια στην άκρη επομένως χάνει απο το μήκος. Η κομμώτριά μου λέει πως δεν δυναμώνουν με το κόψιμο. Είναι μύθος.

κατσε να κανω μια ερωτηση στο κενο..

elenada.. ποσο μηνων πηρατε το σκυλακι και απο ποτε το χεις εξω? Και το χεις εξω οοοολο το 24ωρο? Σε τι χωρο το στεγαζεις?

γεια σας!

το σκυλακι το πηραμε 40 ημερων,και το ειχαμε μεσα,μεχρι που βαρεθηκα να σφουγγαριζω τα τσισα και τα κακα,και το εβγαλα εξω,που εχει σπιτακι,δηλαδη 2,5 μηνων.

λες και το κανει επιτηδες,και μολις μπει μεσα κατουραει,ενω ειναι ολη μερα εξω!:evil:

κι ετσι βγαινουμε εμεις στην αυλη και παιζουμε,υποτιθεται, μαζι του,γιατι ολο μας δαγκωνει,χερια,ποδια,ρουχα,και γρατζουναει την μικρη,και της παιρνει οτι κραταει στα χερια της,απο φαγητο,μεχρι παιχνιδι.

τις προαλλες βεβαια που εβρεχε καρεκλοποδαρα,κι αστραφτε,φοβηθηκε,και γρατζουνουσε την πορτα.την λυπηθηκα και την εβαλα μεσα,και μετα την εκλεισα στο γραφειο που δεν ειχε χαλι,και τα εκανε μανταρα.

λοιπον,ονοματα,ευκολα για την μικρη σου,ντορα,λιζα,σισι,μινι,κλαρα,ήρα,ζηνα,αυτα ειναι τα πιο ευκολα.

πρωτοτυπα κι ευκολα να σ'ακουει ειναι λιγο δυσκολο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Πάω και εγώ να φάω τα μακαρονάκια μου.

Σήμερα η πεθερά έλεγε στην Γεωργίτσα για το καινούριο ξαδερφάκι (λες και θα παίζουν μαζί:rolleyes:) και της λέει θέλεις να έχετε και εσείς ένα νινί στο σπίτι? Και λέει ναι. Στο καπάκι σηκώνει το τηλ και κάνει πώς μου μιλάει και λέει μαμά πίτι νινί άλλο. και μετα με πήρε τηλ η πεθερά στη δουλειά να μου το πεί και live. έτσι όπως την κόβω μάλλον δεν έχει πρόβλημα με το μελλοντικό αδερφάκι της.

πού είστε όλες καλέ? Εγώ την έβαλα πάλι νωρίς για ύπνο. Δηλαδή μόνη της μου είπε νάνι. Σήμερα με εξέπληξε το εξής. Μαζί με το κουκλόσπιτο της πήρα ένα παζλ το οποίο αποτελείται απο 7 κομμάτια τα οποία είναι ζωάκια. Το παίξαμε και χθες και προχθές. Λίγο πριν κοιμηθεί μου το έφερε για να παίξουμε πάλι. Της είπα να μου δίνει ένα ένα τα ζωάκια, να μου λέει τί ζωάκι είναι (η επανάληψη εστί μήτηρ μαθήσεως) και μετά να μου λέει σε ποιά τρυπούλα μπαίνει και να το βάζω γιατί δυσκολευόταν μόνη της. Αν σας πώ πώς όσες φορές το κάναμε και παίρναμε τα ζωάκια με τυχαία σειρά και πάντα μου έδειχνε τη σωστή θέση θα το πιστέψετε? Εγώ την πρώτη φορά το απέδωσα σε σύμπτωση , αλλά και την δεύτερη και την τρίτη και την τέταρτη?Ε, δεν νομίζω. Το τρυφερό τους μυαλουδάκι είναι ξυράφι. Δεν πρέπει να το υποτιμάμε. Έχουν δυνατότητες πολύ περισσότερες απο όσες πιστεύουμε και θεωρώ πώς πρέπει να τα βοηθάμε να το ''ακονίζουν''.

hello!!!

βλέπω την ταινία που λέγαμε το πρωί...

έχεις δίκιο βίκυ...κι εμείς όλη μέρα τα ίδια λέμε,ανοίγουμε τα παραμύθια και λέμε τι βλέπουμε όλη μέρα...

της πήραμε το ζουζουνιβιβλίο με τους πηγκουίνους, δείχνει ένα αυγό που είναι μέσα το μωρό πηγκουινάκι, εγώ της λέω το παραμύθι κι αυτή εκεί 200 φορές μου είπε "αγό",έκει έχει κολλήσει...η επανάληψη κάνει καλό!!

και η έλλη τρελαίνεται με μωράκια και δεν ζηλεύει ποτέ...σήμερα είδα τις αδερφές γειτόνισσες η μία έχει 15 μηνών και η άλλη 8 μηνών κοριτσάκια,πήρα τη μικρή αγκαλιά...

η έλλη τίποτα,ούτε που την νοιάζει...

θέλει κι αυτή να τα παίρνει αγκαλιά τα μωράκια και να τα χαιδεύει...

σήμερα έφτιαξα ζακυνθινά παξιμάδια,προσεχώς στο μπλογκ!!

τώρα φτιάχνει ο χάζμπαντ κρέπες,να με αποζημιώσει για τα ρεβίθια που δεν μου αρέσουν...

η έλλη πάντως χλαπάκιασε και τα ρεβιθια!!!

το απόγευμα της άλλαζα πάνα και θυμήθηκε πάλι να μου πει να πάρουμε ένα νινί στο σπίτι. Της λέω θα το αγαπάς? Ναί λέει, θα το κάνεις αγκαλίτσα? Ναί ξανά, η μαμά να το κάνει αγκαλίτσα , ναι μαμά, θα του δίνεις να φάει απο το φαγητό σου? Ναι , Γιώγη ! Θα της δίνεις τα παιχνίδια σου? Η πιο κρίσιμη ερώτηση γιατί με τον Μάριο πόλεμος γίνεται αν αγγίξει κάτι, ενω στην αρχή δεν ήταν έτσι , και εκείνη τη στιγμή κρατούσε στο χεράκι της το αγαπημένο της τρενάκι της fisher prise, και απαντάει ναι και πάλι και απλώνει το χεράκι της να προσφέρει το τρενάκι και λέει ναι του τουφ (τρενο ) Τωρα βέβαια η θεωρία με την πράξη απέχει, όμως άλλα παιδάκια σε τέτοια ακούσματα γίνονται Τούρκοι. Και εμένα βαράει αναισθησία αν πάρω αγκαλιά την μικρή της φίλης μου. Μπορεί να έρθει να της δώσει την κουδουνίστρα που έπεσε κάτω και να ξαναφύγει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...