Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Ανδρέινα εχει ολες τις προδιαγραφες για μοντελακι..η δικια μου μοιαζει με αγορι..εντελως ομως!!! ιδια η μανα της!!
Τί λες μωρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΣΥΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΛΕΕΝ????

Διαφημίσεις

ασχετο,αλλα τωρα κοιτουσα για στολες αποκριατικες!

τι θα ντυσετε τα κουκλια σας?

Σνιφ!! σας ειχα ρωτησει και εγω τις προαλλες αλλα δεν μου απαντησατε...

εγω οτι ειδα στα Jumbo ηταν μαπα και απο ποιοτητα και απο θεματολογια..

κατι σιγουρα που να αντεχεται και αισθητικα και οταν το φοραει το παιδι να μη θελει να το βγαλει απο πανω του..ακομη δεν καταλαβαινουν τι ειναι αυτο..

παντως εγω κατι θα την ντυσω γιατι εχουμε παρτι να παμε..

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΣΥΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΛΕΕΝ????

εγω θα εβαζα οικογενεια του ταδε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

για να μην πω οτι εχω σκεφθει να βρω το ιδιο θεμα και για μενα ετσι ωστε μαμα και κορη να ειμαστε ασορτι..

jesgk..και παλι..οικογενεια Ταδε Τακιδη...(το οτι δεν εχει συζυγο δεν σημαινει οτι δεν εχει οικογενεια εφοσον υπαρχουν παιδια..)

οικογένεια το λένε...

αλλά τι καλεσμένους έχεις???

αναρωτιέμαι

χεχε

παναγίτσα μου!!!

κοιτούσα κι εγώ τζάμπο την δευτέρα,αλλά ήταν όλα χάλια!!

κάτι απλό για φέτος και του χρόνου κάτι καλό.

όλο τούλια είναι όμως!!

Διαφημίσεις

Σνιφ!! σας ειχα ρωτησει και εγω τις προαλλες αλλα δεν μου απαντησατε...

εγω οτι ειδα στα Jumbo ηταν μαπα και απο ποιοτητα και απο θεματολογια..

κατι σιγουρα που να αντεχεται και αισθητικα και οταν το φοραει το παιδι να μη θελει να το βγαλει απο πανω του..ακομη δεν καταλαβαινουν τι ειναι αυτο..

παντως εγω κατι θα την ντυσω γιατι εχουμε παρτι να παμε..

συμφωνω.τις στολες τις χοντρες δεν θα τις θελει με τιποτα,αρα αποκλειονται τα ζωακια.του τζαμπο κι εμενα δεν μου πολυαρεσουν,αλλα δεν θελω να την χρυσοπληρωσω και ψαχνω στο ιντερνετ.εγω περυσι την ειχα ντυσει minnie!φετος δεν ξερω,αλλα μου αρεσουν οι στολες με τις μπαλαρινε φουστιτσες,πολυ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

στις οικογενειες της υψηλης κοινωνιας οταν εστελναν προσκληση πχ Αξιοτιμη οικογενεια κου Ταδε ηταν δεδομενο οτι δεν ηταν καλεσμενη ολη η οικογενεια (δηλαδη αν εχει 5 μελη και τα 5) αλλα μονο 2.

Η πεθερα μου η συγχωρεμενη ηταν μοδιστρα και εραβε σε σπιτια πλουσιων και επωνυμων (προσκειμενους της τοτε βασιλικης οικογενειας) και στις δεξιωσεις η σε παρομοιες εκδηλωσεις γαμων , βαπτισεων κλπ αυτο ισχυε.. ηταν ρητος νομος..μονο 2 ανα οικογενεια.

συμφωνω.τις στολες τις χοντρες δεν θα τις θελει με τιποτα,αρα αποκλειονται τα ζωακια.του τζαμπο κι εμενα δεν μου πολυαρεσουν,αλλα δεν θελω να την χρυσοπληρωσω και ψαχνω στο ιντερνετ.εγω περυσι την ειχα ντυσει minnie!φετος δεν ξερω,αλλα μου αρεσουν οι στολες με τις μπαλαρινε φουστιτσες,πολυ!

περσι την λυπηθηκα να την ντυσω που ταν μια σταλια και λογω θηλασμου δεν εβγαινα σχεδον καθολου

φετος ουτε τις πολυεστερικες θελω..

ισως αυτοσχεδιασω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...