Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλησπέρα ενώ σας διαβάζω πολύ καιρό δεν έπαιρνα θάρρος να γράψω και να ρωτήσω καμιά φορά για τυχόν απορίες που έχω ,γιατί πέρα από τους γιατρούς πάντοτε πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία και η εμπειρία αυτών που έχουν βιώσει όλα αυτά από πρώτο χέρι.Για μένα η εξωσωματική είναι κάτι πολύ άγνωστο και μη επιθυμητό και ο λόγος που ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας είναι η ηλικία μου.Μου έχει δωθεί ένα πρωτόκολλο το οποίο περιλαμβάνει για 5 μέρες clomiphene 2 την ημέρα και μια  ένεση mediofert 150 από προχτές που μου τα είπαν έπαθα κατάθλιψη και μεγάλη φοβία γιατί φοβάμαι πως θα επιδράσουν αυτά στο σύστημα μου γενικά ,δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος συγχωρέστε με για την μεγάλη ανάρτηση.

Να μην ανχωνεσε ότι απορία θες μπορείς να την ρωτήσεις. Δεν υπάρχει επίδραση στο σύστημα γενικότερα γι'αυτό να μην ανχωνεσε . Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει πάθει τίποτα . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρή έχεις τρελαθεί τελειως... δεν πληρώνεσαι αν δεν κάτσεις μέχρι το τέλος.:cool:

Καλά, καλά, αν φτάσουμε ξημερώματα όχι μόνο θα με πληρώσει, θα μου δώσει και μερτικό απ' τα δικά του! Δεν είσαι καλά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αμάν...λίγο έλειψα και μπουρ μπουρ το στόμα δεν το κλείσατε!!!

πήγαμε τη βόλτα μας...

μέχρι τα sprider (έχουν φέρει σάκη ρουβά κολέξιον)και τα mothercare...

φάγαμε και τώρα πάμε για νανάκια!!

θα πάρετε και λεφτά στις εκλογές?

γιατί δεν με κάλεσαν?αχχ

μου αρέσει αυτή η εκπομπή του βασίλη....έπρεπε να κάτσεις να σε καμαρώσουμε στη τηλεόραση προσπ!!!

αμάν...λίγο έλειψα και μπουρ μπουρ το στόμα δεν το κλείσατε!!!

πήγαμε τη βόλτα μας...

μέχρι τα sprider (έχουν φέρει σάκη ρουβά κολέξιον)και τα mothercare...

φάγαμε και τώρα πάμε για νανάκια!!

θα πάρετε και λεφτά στις εκλογές?

γιατί δεν με κάλεσαν?αχχ

μου αρέσει αυτή η εκπομπή του βασίλη....έπρεπε να κάτσεις να σε καμαρώσουμε στη τηλεόραση προσπ!!!

Δεν παίρνουν λεφτά όσοι τους καλούν εφορευτική, εκείνοι πηγαίνουν τζάμπα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αλήθεια θα πάρει 800Ε?

αχχχ!!

Καλέ ο δικαστικός παίρνει τόσα, όχι εμείς! (μακάρι, αλλά που)

Ωραια τα ρουχα του κούκλου;;;;

Στη διαφήμιση σ' άρεσαν; Εμένα δεν μ' ενθουσίασαν. Δεν μ' αρέσουν και τα sprider γενικώς βέβαια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τα συνηθισμένα...τζην ξεσκισμένα και μπλουζάκια,καλές τιμές,το στύλ του ουσιαστικα...

έχω να ψωνίσω χρόνια από σπρίντερ,αλλά σήμερα που είδα είχε 2-3 κομμάτια καλά γυναικεία, και παιδικά για κάθε μέρα,και το σπίτι καλά...

Διαφημίσεις

Στη διαφήμιση σ' άρεσαν; Εμένα δεν μ' ενθουσίασαν. Δεν μ' αρέσουν και τα sprider γενικώς βέβαια.

Τα Sprider δεν μου αρέσουν... έλεγα μήπως... δεν κοίταξα καν τα ρουχα εγώ στη διαφήμιση

σημερα κουρεψα τον μιρκο-καλουτσικος βγηκε-εσεις τα πατε κομμωτηριο?μια φορα τον πηγα και μας ακουσε ολος ο νομος

Εγώ την κουρεψα την Παρασκευή που μας πέρασε 1η φορά, έκατσε, στην αρχή κοίταζε περιεργα αλλά μετά έλεγε "μαλλιά μου" και καμάρωνε!!!!

σημερα τον κουρεψα μονη μου και χαζογελαγε και μετα αρχισα τα τι ομορφος που εισαι και του αρεσε αλλα μεχρι τωρα δεινοπαθοιυσα για να τον κουρεψ και στο κομμωτηριο πηγαμε λιγο μετα τη βαπτιση και ηταν πολυ τραυματικη εμπειρια για ολους-και για τον κομμωτη!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...