Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Να μην ανχωνεσε ότι απορία θες μπορείς να την ρωτήσεις. Δεν υπάρχει επίδραση στο σύστημα γενικότερα γι'αυτό να μην ανχωνεσε . Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει πάθει τίποτα . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ,καλώς σας βρήκα ,φοβάμαι για τα αποθέματα βασικά λόγω ηλικίας ότι αν θα πάρω την αγωγή αυτή και ξεκινήσουμε για να πάρει περισσότερα όπως είπε μήπως δεν μείνει τίποτα μετά για μια δεύτερη προσπάθεια 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως αν εχεις γυρω στα 400 ατομα-αυτο το ξερει ηδη ο δικος σου-ρωτα τον- δεν θα εχεις και πολλη ωρα να βαρεθεις-η κινηση ειναι συνεχης

μονο σε ενα χωριο μου ειχε τυχει να ερθοπυν ΟΛΟΙ μετα την εκκλησια και να εχει σχηματιστει τρελη ουρα

εχει και τα καλα του το χωριο-αν ειναι φιλοξενοι θα φατε καλα...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ?(θα πεσει πολυ γελιο)να μας τα πεις την τριτη-δευτερα εννοειται δεν θα πας γραφειο ετσι?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω την Κυριακη θα κανω βολτες...αν δεν βρεχει..

η βλακεια ειναι οτι ψηφιζω στο Περιστερι σε ενα σχολειο στου διαολου τη μανα ενω ο ανδρας μου και η αδελφη του σε ενα σχολειο ενα 15λεπτο με τα ποδια.. λογω διαφορετικου επιθετου...βλακεια τελειως..

ΓΙΑΤΙ να 'χω ξαναπάει δηλαδή; Είναι απαραίτητο; :tongue::shock:

απαραιτητο δεν ειναι, αλλα ξαναλεω αν ειναι οι πρωτες σου εκλογες οι δημοτικες και εχεις κανονικο τμημα 400 ατομων να εισαι προετοιμασμενη...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

παντως αν εχεις γυρω στα 400 ατομα-αυτο το ξερει ηδη ο δικος σου-ρωτα τον- δεν θα εχεις και πολλη ωρα να βαρεθεις-η κινηση ειναι συνεχης

μονο σε ενα χωριο μου ειχε τυχει να ερθοπυν ΟΛΟΙ μετα την εκκλησια και να εχει σχηματιστει τρελη ουρα

εχει και τα καλα του το χωριο-αν ειναι φιλοξενοι θα φατε καλα...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ?(θα πεσει πολυ γελιο)να μας τα πεις την τριτη-δευτερα εννοειται δεν θα πας γραφειο ετσι?

Φυσικά και θα πάω στο γραφείο! Γιατι να μην πάω; Μη κοιτάς που δεν πληρώνομαι. :rolleyes:

απαραιτητο δεν ειναι, αλλα ξαναλεω αν ειναι οι πρωτες σου εκλογες οι δημοτικες και εχεις κανονικο τμημα 400 ατομων να εισαι προετοιμασμενη...

ΟΚ, θενκιου για τις πληροφορίες. Εντάξει, μια μέρα είναι, θα πάρουμε και φράγκα να παρηγορηθούμε τουλάχιστον.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μας τα πεις την τριτη-δευτερα εννοειται δεν θα πας γραφειο ετσι?

KI ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΡΑΦΕΙΟ.. ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ :tongue:

Φυσικά και θα πάω στο γραφείο! Γιατι να μην πάω; Μη κοιτάς που δεν πληρώνομαι. :rolleyes:

ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΠΛΟΥΖΕΣ Κ ΚΟΛΑΝ

διοτι πουλακι μου θα τελειωσετε ξημερωματα δευτερας

ΕΚΤΟΣ αν εχετε πολυ λιγους εκλογεις-σε ποιο τμημα εισαι?να μαθουμε...

Ναι, καλά, σιγά μην κάτσω εγώ μέχρι το τέλος!!! Να τα βγάλει πέρα μόνος του, αυτός θα πάρει τα 800?! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

διοτι πουλακι μου θα τελειωσετε ξημερωματα δευτερας

ΕΚΤΟΣ αν εχετε πολυ λιγους εκλογεις-σε ποιο τμημα εισαι?να μαθουμε...

Αχ 2:30πμ. τελειωσα μια φορά και μετά δουλεια... αντοχή το πουρεϊντζερ

KI ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΡΑΦΕΙΟ.. ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ :tongue:

Ναι, ναι! Δε θα 'ρχουν (ΣΤΑΝΤΑΡ) και τ' αφεντικά Δευτέρα, θα 'χουν ξενυχτήσει στα κομματικά γραφεία, οπότε θα ρίξω ύπνους καλούς εδώ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, καλά, σιγά μην κάτσω εγώ μέχρι το τέλος!!! Να τα βγάλει πέρα μόνος του, αυτός θα πάρει τα 800?! :twisted:

Μαρή έχεις τρελαθεί τελειως... δεν πληρώνεσαι αν δεν κάτσεις μέχρι το τέλος.:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...