Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Να μην ανχωνεσε ότι απορία θες μπορείς να την ρωτήσεις. Δεν υπάρχει επίδραση στο σύστημα γενικότερα γι'αυτό να μην ανχωνεσε . Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει πάθει τίποτα . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ,καλώς σας βρήκα ,φοβάμαι για τα αποθέματα βασικά λόγω ηλικίας ότι αν θα πάρω την αγωγή αυτή και ξεκινήσουμε για να πάρει περισσότερα όπως είπε μήπως δεν μείνει τίποτα μετά για μια δεύτερη προσπάθεια 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα ψοφήσουμε, ΣΙΓΟΥΡΑ, αλλά ο κουμπάρος λέει ότι στις δημοτικές είναι πιο χαλαρή η κατάσταση.

Eχει ξαναπάει;;;;;... γιατί οι τωρινές εκλογές ειναι διπλές.. δημοτικές & περιφερειακές και ειναι διπλό αγγουρι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειασας!

ο γραμματεας παιρνει 100 ευρω, αλλα στις δημοτικες δικαιολογουνται δυο γαρμματεις λογω φορτου εργασιας, οποτε 200 με μια ψιλοκομπινιτσα!Εγώ θα ειμαι μονο... η κομπίνα πια ειναι μήπως και την κάνουμε;;;;

μαεστρια πες μου οτι σου ειπε ο κολλητος σου οτι δεν εχει πολλη δουλεια στις δημοτικες! ειναι οι χειροτερες εκλογες!εγω πηγα μια φορα, λιποθυμησα και εκτοτε δεν ξαναεβαλα δημοτικες-εχει δυο καλπες και ειδικα φετος δεν παλευεται η κατασταση! ελπιζω να εχει λιγους εκλογεις το χωριο σου-ποσους εχετε στο τμημα σας?

θα συμφωνήσω... μάλλον δεν έχει ξαναπάει

Διαφημίσεις

Κατι εκει στο fcb ελεγε..ο Υδροχοος ξερει.. τι ξερει δεν ξερω.. την τυφλα του?

Δεν έχω ιδέα και δεν ασχολούμαι και με ζώδια ιδιαίτερα.

γειασας!

ο γραμματεας παιρνει 100 ευρω, αλλα στις δημοτικες δικαιολογουνται δυο γαρμματεις λογω φορτου εργασιας, οποτε 200 με μια ψιλοκομπινιτσα!

μαεστρια πες μου οτι σου ειπε ο κολλητος σου οτι δεν εχει πολλη δουλεια στις δημοτικες! ειναι οι χειροτερες εκλογες!εγω πηγα μια φορα, λιποθυμησα και εκτοτε δεν ξαναεβαλα δημοτικες-εχει δυο καλπες και ειδικα φετος δεν παλευεται η κατασταση! ελπιζω να εχει λιγους εκλογεις το χωριο σου-ποσους εχετε στο τμημα σας?

θα συμφωνήσω... μάλλον δεν έχει ξαναπάει

Μάλλον, το βλήμα και θα με ψοφήσει!!!!

Αλλά ευτυχώς είμαστε σε χωριό, πόσος κόσμος να 'ναι πια;;; Αχ, θα κάνω κούρα το Σάββατο να 'χω δυνάμεις! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαλλον το αγγουρι θα ναι στις μεγαλες πολεις..

στα 1000 ατομα θα χει δουλεια το πρωι νωρις, κατα τις 12.00 και πριν κλεισει η καλπη χαχα!!

Ε, ναι, τι στο καλό; Ένα κ***χώρι είναι, παραδίπλα απ' το δικό μου.

Ο κουμπάρος σε δυο βουλευτικές ήταν στην Αθήνα - τότε δούλευε εκεί - και μαμήθηκε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χωριο ξεχωριο πρεπι να ειναι ΠΟΛΥ χωριο για να εχεις λιγους-πλεον εχουν κανει ετσι τα τμηματα που να εχουν ολα 400 περιπου-καλα δεν εχεις ξαναπαει?θα ψοφησετε να μου το θυμηθεις

ο 2ος γραμαμτεας ειναι μονο για αθηνα -θεσσαλονικη νομιζω, μην μας δειρουν κιολας-ρωτηστε τους αντιπροσωπους σας

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Ουφ, έφαγα, έσκασα και ησύχασα.

Το πιο ωραίο και αστείο (κι ενδιαφέρον) θα ήταν να ήμασταν στο χωριό μου με τον κουμπάρο!!! Εκεί να δεις πως θα περνούσε η ώρα, θα τους θάβαμε όλους! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χωριο ξεχωριο πρεπι να ειναι ΠΟΛΥ χωριο για να εχεις λιγους-πλεον εχουν κανει ετσι τα τμηματα που να εχουν ολα 400 περιπου-καλα δεν εχεις ξαναπαει?θα ψοφησετε να μου το θυμηθεις

ο 2ος γραμαμτεας ειναι μονο για αθηνα -θεσσαλονικη νομιζω, μην μας δειρουν κιολας-ρωτηστε τους αντιπροσωπους σας

ΓΙΑΤΙ να 'χω ξαναπάει δηλαδή; Είναι απαραίτητο; :tongue::shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ουφ, έφαγα, έσκασα και ησύχασα.

Το πιο ωραίο και αστείο (κι ενδιαφέρον) θα ήταν να ήμασταν στο χωριό μου με τον κουμπάρο!!! Εκεί να δεις πως θα περνούσε η ώρα, θα τους θάβαμε όλους! ;)

χαααααααααααααααχα... τζαμι θα ταν!!

Ας ελπίσουμε ότι θα 'χει αποχή πολύ και όσοι ΔΕΝ μένουν στο χωριό, δεν θα μπουν στον κόπο να 'ρθουν να ψηφίσουνε.

Πωωωωωωω, τώρα το επακόλουθο του φαγητού, ΝΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Άντε, μια ωρίτσα ακόμα κι έφυγα για βόλτα και καφέ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...