Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Να σας πως κ εγώ πως κατέληξα σε εξωσωματικη.

Το 2024 έμεινα 3 φορές εγκυος, 3 αποβολές.

Ιανουάριος η 1η, στην 6η εβδομαδα,

Ιούνιος η 2η στην 8η εβδομαδα, ενώ ακούσαμε καρδιά ξαφνικα σταμάτησε και είχα αιμορραγία , αποβληθηκε τελεια μονο του. 

Η 3η και τελευταία τον Νοέμβριο , 9 εβδομάδων,  σταμάτησε η καρδιά και ήταν κ η μόνη αποβολη που χρειάστηκε να κάνω αποξεση, οπότε κάναμε καρυωτυπο εμβρυου κ ήταν τρισωμια στο χρωμόσωμα 9. Τυχαίο γεγονός είπαν.

Πήραμε την απόφαση για εξωσωματικη, κυρίως για τον προεμφυτευτικο έλεγχο.

Ένα σωρό εξετάσεις κ στον σύζυγο, ολα φυσιολογικα . Μονο θρομβοφιλια έχω και έκανα στις 2 τελευταίες εγκυμοσύνες αντιπηκτικες ενέσεις.

Είμαι 40 ετών με ορμονικές , αμη κτλ φυσιολογικές. Σπερματογραφημα και εξετασεις ο συζυγος εξαιρετικα.Παθολογικα και ανατομικα τελεια, ωοθηλακια τον προηγουμενο μηνα στον ελεγχο ειχα 10 μεγαλα, ενδομητριο μετα απο αποξεση τελειο.. Οπότε έχουμε καταλήξει με τους γιατρούς στην κακή ποιότητα ωαρίων, αλλά όχι με κακή Αμη, λογικά ήμουν άτυχη...

Οπότε είπαμε να προχωρήσουμε σίγουρα με προεμφυτευτικο με βλαστοκυστες εννοείται.

Πως σας ακούγεται αυτό? Γιατί δεν έχω ιδέα από εξωσωματικές. Η μάνα μου έχει 5 παιδιά , οι αδερφές μου από 2 παιδιά κ πότε δεν φανταζόμουν πως θα δυσκολευτώ τόσο για να έχω ψαχτεί για εξωσωματικη. Πάω λίγο στα τυφλά (ακολουθώντας τους οδηγους-γιατρους) και δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται.

Συγνώμη για το σεντόνι, δεν ξέρω με ποιον να τα συζητήσω γιατί εννοείται πως δεν το λέμε όλο αυτό πουθενά για να αποφύγουμε τα γιατί και πως...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασχετο.. παλι.. ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ οταν βλεπω στο fcb να γραφουν στοιχακια απο ποιηματα και τραγουδια...ΠΟΣΟ δεν με αφορουσαν ποτε.. ΠΟΣΟ πεζη και ηλιθια τελικα ειμαι...:tongue:

Πόσο να ξεκολλήσεις;! :tongue::tongue::tongue:

Άσε τον κόσμο να εκφραστεί λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Ουφ, εγώ περιμένω να 'ρθει το φαγητό που παρήγγειλα. Πεινάω! (πρωτότυπο)

Άντε, 2 ωρίτσες ακόμα και πάω για καφεδάκι!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόσο να ξεκολλήσεις;! :tongue::tongue::tongue:

Άσε τον κόσμο να εκφραστεί λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Ουφ, εγώ περιμένω να 'ρθει το φαγητό που παρήγγειλα. Πεινάω! (πρωτότυπο)

Άντε, 2 ωρίτσες ακόμα και πάω για καφεδάκι!!!!

ειπα οτι βαριεμαι..δεν ρωτησα γιατι το κανουν??? χανεις το νοημα πανεπιστημονα μου..

τι υγιεινο συνδυασμο εκανες σημερα?

εγω εχω μια ταση να σχολιαζω τα παντα και εσυ εχεις μια ταση να την λες στον αλλο..

ΑΥΤΟ κτιζει υγιης σχεσεις..λογος και αντιλογος.. να μη βαριεσαι ποτε ομως! χαχα!!

εγω εχω μια ταση να σχολιαζω τα παντα και εσυ εχεις μια ταση να την λες στον αλλο..

Αληθές, την έχω αυτή την τάση. Τον χάζμπαντ να δεις πόσο του αρέσει, τα νεύρα του τσατάλια ώρες ώρες. :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Σήμερα ΔΕΝ έκανα υγιεινό συνδυασμό, είπα να το ρίξω έξω. :twisted:

Που είστε όλες καλέ; ΜΗ δουλεύετε, κάνει κακό στην υγεία!

μηπως παρηγγειλες κρεπα σοκολατα μπανανα???;)

axxxx βαχχχχ..... σε λίγο θα φάω και εγώ!!

εγω μετραω τα λεπτα ποτε θα παει η ωρα να σχολασω..κανονικα 16.00 αλλα στις 15.30 θα την κοπανησω..μπορω και νωριτερα αλλα ειπα να ειμαι επιεικης..

Διαφημίσεις

αχ αυτοι το πληρωνουν πιο ακριβα απο ολους

Ε, σιγά, γιατί αυτοί δεν έχουν ελατώματα;

Είμαι πνεύμα αντιλογίας εγώ γενικώς, το 'χα ανέκαθεν λόγω κυνικότητας και στις σπουδές το εξάσκησα, καθότι οι Κοινωνικοί επιστήμονες πρέπει ν' αμφισβητούν ούτως ή άλλως. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, σιγά, γιατί αυτοί δεν έχουν ελατώματα;

Είμαι πνεύμα αντιλογίας εγώ γενικώς, το 'χα ανέκαθεν λόγω κυνικότητας και στις σπουδές το εξάσκησα, καθότι οι Κοινωνικοί επιστήμονες πρέπει ν' αμφισβητούν ούτως ή άλλως. :tongue:

ωχ εφτιαξες μια δικαιολογια στα μετρα σου..

Υδροχοος ειπαμε? Κατι εκει στο fcb ελεγε..ο Υδροχοος ξερει.. τι ξερει δεν ξερω.. την τυφλα του?

γειασας!

ο γραμματεας παιρνει 100 ευρω, αλλα στις δημοτικες δικαιολογουνται δυο γαρμματεις λογω φορτου εργασιας, οποτε 200 με μια ψιλοκομπινιτσα!

μαεστρια πες μου οτι σου ειπε ο κολλητος σου οτι δεν εχει πολλη δουλεια στις δημοτικες! ειναι οι χειροτερες εκλογες!εγω πηγα μια φορα, λιποθυμησα και εκτοτε δεν ξαναεβαλα δημοτικες-εχει δυο καλπες και ειδικα φετος δεν παλευεται η κατασταση! ελπιζω να εχει λιγους εκλογεις το χωριο σου-ποσους εχετε στο τμημα σας?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...