Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ και τη μάνα μου νοικιάζω στη φάση που ειμαι .... και ειναι καλήηηηηηηηη

ΑααααααααααααααΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Εμένα μου 'κατσε καλά, γιατί είναι σε χωριό δίπλα απ' το χωριό μου. Οπότε θα φιλοξενήσουμε και τον κουμπάρο στο πατρικό και θα πάμε παρέα το πρωί.

Θα ψοφήσουμε, ΣΙΓΟΥΡΑ, αλλά ο κουμπάρος λέει ότι στις δημοτικές είναι πιο χαλαρή η κατάσταση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΑααααααααααααααΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Εμένα μου 'κατσε καλά, γιατί είναι σε χωριό δίπλα απ' το χωριό μου. Οπότε θα φιλοξενήσουμε και τον κουμπάρο στο πατρικό και θα πάμε παρέα το πρωί.

Θα ψοφήσουμε, ΣΙΓΟΥΡΑ, αλλά ο κουμπάρος λέει ότι στις δημοτικές είναι πιο χαλαρή η κατάσταση.

και επειδη ειστε και κολληταρια θα περασετε και μια χαρα.. που να εισαι τωρα με ενα τσουρμο περιεργους και ξενους..

και η jesgk θα τα παει μια χαρα.. της πανε τετοια πραγματα και ειναι επι των δημοσιων σχεσεων.. εγω στο τελος της ημερας δεν θα μιλιομουν με τους μισους!:rolleyes::tongue:

και επειδη ειστε και κολληταρια θα περασετε και μια χαρα.. που να εισαι τωρα με ενα τσουρμο περιεργους και ξενους..

Nαι, θα 'ναι ευκαιρία να τα πούμε κιόλας, γιατί έχουμε καιρό να τα πούμε τα δυο μας. Θα φχαριστηθούμε ο ένας τον άλλον, μέχρι βαρεμάρας!

Αυτό που έχω απορία είναι, τι κάνεις για να περάσει η ώρα όταν ΔΕΝ έρχεται κόσμος;

Να πάρω κάνα βιβλίο μαζί μου; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

και η jesgk θα τα παει μια χαρα.. της πανε τετοια πραγματα και ειναι επι των δημοσιων σχεσεων.. εγω στο τελος της ημερας δεν θα μιλιομουν με τους μισους!:rolleyes::tongue:

Με τη δικηγόρο που πάμε κάνουμε τρελό χαβαλέ.. τώρα με το συζυγό της δεν τον ξέρω καλά και ειναι αρκετά σοβαρός αλλά ελπίζω να έχουμε καλή εφορευτική να κάνουμε πλακίτσα

Nαι, θα 'ναι ευκαιρία να τα πούμε κιόλας, γιατί έχουμε καιρό να τα πούμε τα δυο μας. Θα φχαριστηθούμε ο ένας τον άλλον, μέχρι βαρεμάρας!

Αυτό που έχω απορία είναι, τι κάνεις για να περάσει η ώρα όταν ΔΕΝ έρχεται κόσμος;

Να πάρω κάνα βιβλίο μαζί μου; :confused:

στην αρχη απορησα με την ερωτηση αλλα μετα θυμηθηκα οτι δεν ειναι Αθηνα εκει..παρε και κανα πλεκτο να κανεις..

αχ αντε να σχολασω.. βαριεμαι...

ασχετο.. ποια καπνιζει απο εσας εδω μεσα?

Εγώ δεν έχω καπνίσει ποτέ, οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί δεν καπνίζουν... ειμαι αντικαπνίστρια...όχι φανατική ..(όπως με όλα τα πράγματα όπως έχετε καταλάβει) και το έπαθα επειδή οι γονείς μου κάπνιζαν συνέχεια χωρίς να με υπολογίζουν και το σιχάθηκα. Δεν πιάνω αναμμένο τσιγάρο που να καίγεται το σπίτι

Κάπνιζα 16 χρόνια και το 'κοψα έγγυος. Γιατί;

ερωτηση βαρεμαρας.. και εγω καπνιζα ως χομπυ αλλα το κοψα πριν 4,5 χρονια με την πρωτη εγκυμοσυνη.. εχω φαει κατι αναλαμπες για τρακες αλλα κρατησα αποσταση με πεισμα..

Διαφημίσεις

Εγώ δεν έχω καπνίσει ποτέ, οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί δεν καπνίζουν... ειμαι αντικαπνίστρια...όχι φανατική ..(όπως με όλα τα πράγματα όπως έχετε καταλάβει) και το έπαθα επειδή οι γονείς μου κάπνιζαν συνέχεια χωρίς να με υπολογίζουν και το σιχάθηκα. Δεν πιάνω αναμμένο τσιγάρο που να καίγεται το σπίτι

καλα.. και εγω σιχαινομαι.. ΙΔΙΩΣ να πιανω τασακια και αναμενο τσιγαρο αλλου.. και αν πρεπει το κραταω λες και το βγαλα απο τα σκατα..

ακομη και οταν καπνιζα..

και εγω ψυχολογικα απο τη μανα μου κουβαλαω που μεχρι σημερα εχει καπνισει μπουρια ολοκληρα!

πω πωωω.. με πηρε τηλ η μανα μου να που πει να παω απο το σπιτι της να δω κατι ρουχα που θελει να μου παρει.. υποφερωωωωωωω....(προφανως δεν συμφωνουμε στο γουστο τα τελευταια χρονια απο τοτε που περναει κλιμακτηριο)

στην αρχη απορησα με την ερωτηση αλλα μετα θυμηθηκα οτι δεν ειναι Αθηνα εκει..παρε και κανα πλεκτο να κανεις..

Καλέ σε χωριό ΣΕ λέω θα 'μαστε. ΧΩΡΙΟ 1000 - 2000 ατόμων το πολύ! :tongue:

ερωτηση βαρεμαρας.. και εγω καπνιζα ως χομπυ αλλα το κοψα πριν 4,5 χρονια με την πρωτη εγκυμοσυνη.. εχω φαει κατι αναλαμπες για τρακες αλλα κρατησα αποσταση με πεισμα..

Εγώ το 'κοψα μαχαίρι και ούτε που το περίμενα ότι θα μπορέσω. Εξεπλάγησαν ΟΛΟΙ, φίλοι και οικογένεια.

Αν είμαι με παρέα τώρα, ειδικά με κολλητές, θα στρίψω κανένα (στριφτά έκανα τελευταία) και θα το ανάψω, αλλά για την κίνηση - που λένε - γιατί αυτό μου λείπει κάπως. Δεν τραβάω καπνό πλέον μέσα, σιχαίνομαι τρελά τη γεύση!

Αφού απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου. :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλέ σε χωριό ΣΕ λέω θα 'μαστε. ΧΩΡΙΟ 1000 - 2000 ατόμων το πολύ! :tongue:

Εγώ το 'κοψα μαχαίρι και ούτε που το περίμενα ότι θα μπορέσω. Εξεπλάγησαν ΟΛΟΙ, φίλοι και οικογένεια.

Αν είμαι με παρέα τώρα, ειδικά με κολλητές, θα στρίψω κανένα (στριφτά έκανα τελευταία) και θα το ανάψω, αλλά για την κίνηση - που λένε - γιατί αυτό μου λείπει κάπως. Δεν τραβάω καπνό πλέον μέσα, σιχαίνομαι τρελά τη γεύση!

Αφού απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου. :confused:

μπραβο παιδι μου.. καλο κανεις.. κακο δεν κανεις..

ασχετο.. παλι.. ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ οταν βλεπω στο fcb να γραφουν στοιχακια απο ποιηματα και τραγουδια...ΠΟΣΟ δεν με αφορουσαν ποτε.. ΠΟΣΟ πεζη και ηλιθια τελικα ειμαι...:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...