-
Από την διαχείριση / Admin news
-
4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:
Πήγαμε στο ίδιο κέντρο που είχαμε πάει κ το καλοκαίρι δλδ στον Λυμπερ…λο.
τον Ιούλιο νορμαλ dfi κ λίγο αυξημένο στρες συν ecoli.
Τώρα διπλάσια σχεδόν dfi και στρες χωρίς μικρόβιο. Ενώ δε πήρε αντιβίωση. Καμμία λογική γενικά.
Τωρα που δε του βρήκε μικρόβιο δεν έχουμε κάτι να θεραπεύσουμε !
Γενικά τα μικρόβια στον άνδρα είναι όπως και στην γυναίκα. Φυσική μικροχλωριδα εκτός από τα σοβαρά πχ χλαμύδια. Τώρα ένα ecoli μπορεί να πάει και αν έρχεται όλη του τη ζωή και δεν είναι ικανό για τόσο σοβαρά προβλήματα στο σπερμα! Θα σας πει ο ανδρολόγος αν έχει νόημα στην παρούσα φάση να κάνετε κάτι αλλά σε γενικές γραμμές αφού υπάρχουν σπερματοζωάρια που γονιμοποιούν δεν θα ασχοληθούν ιδιαίτερα. Θα ήταν πρόβλημα αν είχατε κάνει εμβρυομεταφορες και είχες αποβολές πολλές.
1 ώρα πρίν, Sofiiii είπε:Μπερδεύτηκα λίγο με τα μηνύματα συγνώμη θα απαντήσω προς όλες σε ένα είμαι 46 οδευω 47 οι εξετάσεις για να μηναθομαιναι σας ζαλίζω με ένα ένα δείκτη έχουν όλες νούμερα λες και είμαι 32 εκτός από την ΑΜΗ φυσικά που είναι πάτος 0,14 οπότε δεν έχω και πολλές ελπίδες μόνο θέληση για αυτό το λόγο την τρίτη μπήκα και έκανα prp ωοθηκών ,δική μου απόφαση και ιδέα φυσικά και το πιστεύω πολύ ότι μπορεί να δουλέψει απλά με έχει πιάσει το άγχος ότι φτάνω στο τέρμα δεν ξέρω αν τα εξηγώ σωστά μπορεί να μην είναι και έτσι μπορεί εγώ να το σκέφτομαι έτσι απλά...
Κατάλαβα ,καλό αυτό θετικό ευχαριστώ πολύ
Όταν πήρα τα φάρμακα ήταν μια ηλιόλουστη μέρα κι εγώ έβλεπα μαυρίλα. Το είχα πάρει πολύ στραβά. Οταν έκανα την πρώτη ένεση είπα στον εαυτό μου «σκάσε και κολύμπα». Έκτοτε δεν το ξανασκέφτηκα. Μια μέρα κάθε φορά και μετά την έβαζα σ ένα κουτάκι και την διέγραφα. Κάθε μα κάθε βήμα, ένεση, επίπονη εξέταση, φάρμακο κλπ το έχω αντιμετωπίσει εκείνη τη στιγμή και μετά το βάζω στο κουτάκι του και δεν το ξανασκέφτομαι. Δεν τελειώνουν έτσι τα αποθέματα των ωαρίων δεν είναι μια σακούλα πορτοκάλια πήραμε 2 έμειναν 5. Μην ανησυχείς ότι στην επόμενη διέγερση μπορεί να μην έχεις να δώσεις, όσο οι ορμόνες σου συνεργάζονται θα δίνεις ωάρια. Λίγα λόγο της AMH αλλά θα δίνεις. Μην αφήνεις μια ιατρική θεραπεία να σου κατατρώει την ψυχή σου. Συνέχισε την καθημερινότητα σου και κάνε μια παύση μερικά δευτερόλεπτα για την αγωγή σου. Γιατί αυτό είναι μια αγωγή που προσπαθεί να θεραπεύσει την υπογονιμότητα. Εντωμεταξύ να έχεις και υπόψιν πως τα φάρμακα που παίρνουμε δρουν και λίγο θεραπευτικά στις ωοθήκες μας και τις ξυπνάνε γι αυτό υπάρχουν περιστατικά που κοπέλες έμειναν έγκυες μετά από τέτοια φάρμακα αλλά φυσικά. Επισης να ξανά πούμε πως το prp ωοθηκών θέλει 2-3 κύκλους για να δώσει αποτελέσματα να το έχεις υπόψιν αυτό.
4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:Καλησπέρα κοριτσι μου!!οντως σοκαριστικο και περιεργο.. πηγατε στο ιδιο διαγνωστικο; Μηπως εγινε καποιο λαθος σκέφτομαι...
Ναι εχω σκοπο να σας πω μολις εχω ολοκληρωμενη απαντηση απο ολους.. προς το παρον μου ειπαν οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και οτι οντως δεν εχει επηρεασει αυτο.. μαλλον προβιοτικα θα παρω μονο.. θα σε ενημερωσω...
Ναι ρε γμτ τυχαιο γεγονος 2 φορες; Δεν ξερω αν θα ηθελα να ηταν ο λογος το μικροβιωμα και να εκαιγα υγιη εμβρυα ή 4 εμβρυα μεχρι στιγμης να εχουν βγει παθολογικά.. ειλικρινα δεν ξερω.. τουλαχιστον μεχρι στιγμής οτι μπορουσα το εχω κανει..
Αυτό το τυχαίο γεγονός κάθε φορά που το ακούω μου γυρνάνε τα λαμπάκια. Είναι σαν να σου λένε «δεν ξέρω ας το πούμε τύχη». Εσύ πας με τις καλύτερες προοπτικές, έχεις κάνει ότι περνάει από το χέρι σου και απλά ελπίζεις. 🤞
-
Cafe Ιανουάριος 2009
-
Θέματα
-
- 9.868 απαντήσεις
- 1.060.595 εμφανίσεις
-
- 969 απαντήσεις
- 488.697 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 137.680 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.193.045 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.400 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.868 απαντήσεις
- 1.060.575 εμφανίσεις
-
- 1.965 απαντήσεις
- 87.571 εμφανίσεις
-
- 1.081 απαντήσεις
- 116.177 εμφανίσεις
-
- 1.901 απαντήσεις
- 249.077 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 69
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.034 απαντήσεις
- 66.758 εμφανίσεις
-
- 969 απαντήσεις
- 488.691 εμφανίσεις
-
- 28.320 απαντήσεις
- 3.563.896 εμφανίσεις
-
- 593 απαντήσεις
- 187.925 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 155 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 11.309 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα