Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 minutes ago, little miracle said:

Εγω κοριτσι μου διαφωνω λιγο με αυτο που λες, η μεταφορα βλαστοκυστεων δεν αξιζει οταν εχεις πολλα εμβρυα, αξιζει γενικως. εκτος αν εχεις λεφτα να κανεις πιο «αβεβαιες» εμβρυομεταφορες σε τριων ημερων και δεν σε επηρεαζει αυτο. Καλως η κακως οταν ενα εμβρυο δεν φτασει 5 ημερων στο εργαστηριο, ξερεις οτι ειχε απειροελαχιστες πιθανοτητες να φτασει και στην μητρα. Οποτε στην ουσια εχεις γλιτωσει μια εμβρυομεταφορα με το οικονομικο και ψυχολογικο κοστος που αυτη συνεπαγεται. Δεν ειναι τυχαιο που πλεον ολη η ιατρικη κοινοτητα εχει στραφει στις βλαστοκυστες και μονο σε πειριπτωση επανειλημμενων αποτυχιων (καποιοι γιατροι) θα σκεφτουν και το ενδεχομενο τριων ημερων. Κι ο μονος αλλος λογος που θα επιλεγει ειναι η περιπτωση να μην φτανουν ποτε βλαστοκυστες. Και στην Αμερικη που λες παντως με βλαστοκυστες κινουνται. Εγω απορω και με ολα αυτα τα τριδυμα και τετραδυμα, που διαβαζω οτι ειναι απο μεταφορες βλαστοκυστεων (και συνηθως σε νεες γυναικες). Κι απορω υπο την εννοια οτι γιατι ρισκαρουν με κυησεις τοσο υψηλου κινδυνου; λες κι ειναι κατι σαν μοδα για να το παιζεις μετα η ινφλουενσερ του ινσταγκραμ με τα τετραδυμα. Πχ με αυτη τη λογικη και πρακτικη των Αμερικανων, διαφωνω καθετα.

Το έχω ακούσει και εγώ πάντως αυτό για τα τρίτης ημέρας. Έχω γνωστή στον κύκλο μου που τις έβαλαν  δύο 3 ημερών και πιάσανε και τα δύο. Αυτό που τις είχε πει είναι ότι πάντα στην μήτρα είναι καλύτερα. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κανετε?

εγω ,ειμαι με αντιβιωση και ............θηλαζω κιολας που να παρει!

κολλησα στρεπτοκοκο ,ο θεος ξερει απο που .μια φορα βγηκα κι εγω ,και μου βγηκε ξινο!δεν εχω διαβασει τιποτα ,παω να ενημερωθω :D

Περαστικά κορίτσι!!

Χτες ξεπατωθηκα κανονικα..Ολες οι κουρτινες κατω, ολα τα ντουλαπια..

Πονανε τα ποδια μου και η μικρη κοιμηθηκε στις 1!!!ΣΕΡΝΟΜΑΙ

Σήμερα αν δεν κάνω λάθος ειναι η μέρα που πάλι τρέχεις.. υπομονή έρχεται σκ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα..ΚΟριτσια και μενα τα ιδια επαθε ο μπαμπας μου! Συνταξιουχος απο το 2004..2000 ΕΥΡΩ το χαρτακι..Και ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ..Ημερομηνια πληρωμης 1.11 εως 4.11!!!! Και ηρθε ΧΤΕΣ..Δηλαδη 3.11:evil:

ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

να παει στην εφορια του αφου το ελεγξει γιατι μπορει να υπαρχουν λαθη.. στο 90% υπαρχουν λαθη.. μην παει να το πληρωσει τυφλοσουρτι..

αντιβιωση συμβατη με τον θηλασμο δεν συντρεχει κινδυνο..

μιλα με την Καθυ αν μπορει να βρει ενημερωση σχετικα με τον στρεπτοκοκο.. θα προσπαθησει σιγουρα να σε βοηθησει..

περαστικα.. και η Γιωτα της Ευας περασε στρεπτοκοκο αλλα στο νοσοκομειο..

Χτες ξεπατωθηκα κανονικα..Ολες οι κουρτινες κατω, ολα τα ντουλαπια..

Πονανε τα ποδια μου και η μικρη κοιμηθηκε στις 1!!!ΣΕΡΝΟΜΑΙ

εγω γελαω γιατι τα κανα οοολα αυτα τις προηγουμενες εβδομαδες και να μαστε παλι μεσα στη σκονη

δεν τελειωνουν ποτε οι ατιμες.. και το σπιτι παλι σαν βομβαρδισμενο.

Διαφημίσεις

τι κανετε?

εγω ,ειμαι με αντιβιωση και ............θηλαζω κιολας που να παρει!

κολλησα στρεπτοκοκο ,ο θεος ξερει απο που .μια φορα βγηκα κι εγω ,και μου βγηκε ξινο!δεν εχω διαβασει τιποτα ,παω να ενημερωθω :D

Περαστικά βρε κορίτσι!!!

Πρινσέσα καλή ξεκούραση, ΟΠΟΤΕ προλάβεις να ξεκουραστείς. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μολις εφαγα μια κρεπα σοκολατα μπανανα.. εκανα τη καρδια μου πετρα και βγηκα να την αγορασω...(κακα γεραματα!)

και επεσα πανω σε αυτον που κανει μια εκπομπη που γυρναει την Αθηνα και δειχνει ανα γειτονια διαφορα μαγειρεια.. και ετοιμαζοταν να κανει γυρισμα στη κρεπερι.. αν καθομουν 10 λεπτα παραπανω θα με ειχε πρωτο πλανο!!

αντιβιωση συμβατη με τον θηλασμο δεν συντρεχει κινδυνο..

Μη μιλάς για θηλασμό.. φουντωσα πάλι πρωι -πρωί από το ραδιοφωνο με μια που κοροϊδευε το δημόσιο θηλασμό και πόσο αηδία ειναι.... γκρρρρρ :evil:

το μαμωτο ειναι οτι στο τελος της κρεπας που ηταν μαζεμενη οοοοολη η ..Μερεντα (χαχα!) και ειχε χυλωσει το ζυμαρι το φαγα με μια μπουκια και δεν προλαβα να το μασησω καλα (δεν ειχα υπολογισει την ποσοτητα) και τωρα νοιωθω σαν μην την εφαγα ολη αφου δεν την μασησα απολαυστικα στο στομα μου...

σας τυραννησα καθολου?

Διαφημίσεις

μολις εφαγα μια κρεπα σοκολατα μπανανα.. εκανα τη καρδια μου πετρα και βγηκα να την αγορασω...(κακα γεραματα!)

και επεσα πανω σε αυτον που κανει μια εκπομπη που γυρναει την Αθηνα και δειχνει ανα γειτονια διαφορα μαγειρεια.. και ετοιμαζοταν να κανει γυρισμα στη κρεπερι.. αν καθομουν 10 λεπτα παραπανω θα με ειχε πρωτο πλανο!!

Ααααααααααααααααααχ, η αγαπημένη μου!!!!

Καλέ, γιατί δεν έκατσες 10 λεπτάκια κι εσύ!;;;!!!

Ρε Τζες, ο καθένας με τις απόψεις του, δεν είπαμε; Εμένα δε με χαλάει ο δημόσιος, το παιδί πρέπει να φάει, έχω πετύχει - Ισπανίδα, όχι ελληνίδα - στο τρένο μια κοπέλα που τάιζε το μωρό της και ήταν πολύ γλυκό. Το ταυτόχρονο που λένε να γίνει δεν καταλαβαίνω ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ θα γίνει. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το μαμωτο ειναι οτι στο τελος της κρεπας που ηταν μαζεμενη οοοοολη η ..Μερεντα (χαχα!) και ειχε χυλωσει το ζυμαρι το φαγα με μια μπουκια και δεν προλαβα να το μασησω καλα (δεν ειχα υπολογισει την ποσοτητα) και τωρα νοιωθω σαν μην την εφαγα ολη αφου δεν την μασησα απολαυστικα στο στομα μου...

σας τυραννησα καθολου?

Ααααααααααααααααχ, θα λιποθυμήσω! Προσπαθώ να κάνω διατροφή, λυπήσου μεεεεεεεεεεεε! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μη μιλάς για θηλασμό.. φουντωσα πάλι πρωι -πρωί από το ραδιοφωνο με μια που κοροϊδευε το δημόσιο θηλασμό και πόσο αηδία ειναι.... γκρρρρρ :evil:

επρεπε να τηλεφωνησεις και να της πεις να παει 6/11 στη 13.00 στο Συνταγμα να απαξιωσει εκει την αηδια του δημοσιου θηλασμου....

καλε εγω μια φορα θηλαζα τη μικρη στον Εθνικο κηπο και με κοιτουσαν καλα καλα.. και οσο πιο πολυ μου το καναν τοσο πιο απροκαλυπτα το κανα..

σιχαθηκε η κυρια που ποιος ξερει τι απωθημενα εχει οταν θα βγαζει τα ματια της και την ημερα το παιζει μυξοπαρθενα?? Αει απο δω κυρα μου..μεσημεριατικα.. ηρθε και η ωρα της κοκα κολα..

Ααααααααααααααααααχ, η αγαπημένη μου!!!!

Καλέ, γιατί δεν έκατσες 10 λεπτάκια κι εσύ!;;;!!!

Ρε Τζες, ο καθένας με τις απόψεις του, δεν είπαμε; Εμένα δε με χαλάει ο δημόσιος, το παιδί πρέπει να φάει, έχω πετύχει - Ισπανίδα, όχι ελληνίδα - στο τρένο μια κοπέλα που τάιζε το μωρό της και ήταν πολύ γλυκό. Το ταυτόχρονο που λένε να γίνει δεν καταλαβαίνω ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ θα γίνει. :roll:

αν μπεις στο parents στο τοπικ του δημοσιου θηλασμου θα διαβασεις ΤΑ ΚΟΥΛΑ σχετικα με σχολια που εχουν ειπωθει η αντιδρασεις στην θεα γυναικας να θηλαζει δημοσια..

εγω μαλιστα σε πολυ κυριλε καφε των Αθηνων δεν εγινα δεκτη μαζι με το καροτσι του παιδιου και για αντιποινα οταν καθησα να πιω καφε θηλασα ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ με το στηθος εξω και εκει δεν τολμησε κανεις να πει κουβεντα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...