Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Δες πως θα πάει πρώτα κορίτσι μου με το prp ,σε πολλές γυναίκες κάνει θαύματα, ούτως ή άλλως λόγο ηλικίας το πρωτόκολλο θα είναι με λίγα φάρμακα δηλαδή θα πας για να πάρεις 2με 3 ... μην σε πιάνει άγχος ηλικίας πλέον όλα έχουν αλλάξει, από την στιγμή που υπάρχει θέληση όλα θα γίνουν αργά ή γρήγορα... 

Σε ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά λόγια όπως εξήγησα και πριν δεν είμαι στην ίδια θέση με όλες άσχετου ηλικίας ένα δώρο θα ήθελα να κάνω στον σύντροφο μου που αγαπώ πολυ και μπαίνω στην διαδικασία αυτή ,έχω ήδη τέσσερα υπέροχα παιδιά φυσιολογικά όλα γεννημένα και πιασμένα με τον αέρα που λένε να που έφτασε όμως η στιγμή η περιεργη ,θέληση έχω απλά και πολλές φοβίες 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πείτε ιδέες μόλις μου ζητησαν να γράψω μια συλληπητήρια επιστολή για την κόρη ενός μηχανουργού συνεργάτη της εταιρίας

Με συμπαθεια σας εκφραζουμε τα συλληπητηρια μας..

ή

Συμπασχουμε στην απωλεια σας..

τα συλληπητηρια μας..

ή Συλληπούμαστε για την απώλεια σας

έχουν αρχίσει και λένε ότι μου μοιάζει κιόλας!!

παρά να μοιάζει στις κουνιάδες...

και το έλεγα πριν γεννήσω να μοιάζει σε μένα και τον άντρα μου όχι στα σόια!!

ΟΧΙ εγω ελεγα το αναποδο και ετσι και εγινε..

αχ τι να γράψεις του ανθρώπου τώρα??

επιστολή ή κάτι μικρό?

δυσκολακι αλλα νομιζω οτι κατι συντομο και περιεκτικο ειναι καλυτερα απο κατι δακρυβρεχτο καθως ειναι και ιδιαζουσα περιπτωση μιας κια φορα τοσο σοβαρη απωλεια (ενος παιδιου)

Διαφημίσεις

αχ τι να γράψεις του ανθρώπου τώρα??

επιστολή ή κάτι μικρό?

Φαντάζομαι κάτι μικρό αφού ειναι επαγγελματική η επιστολη και δεν ξέρω καν αν την γνώριζαν προσωπικά, αν ειχε οικογένεια ή οχι

Φαντάζομαι κάτι μικρό αφού ειναι επαγγελματική η επιστολη και δεν ξέρω καν αν την γνώριζαν προσωπικά, αν ειχε οικογένεια ή οχι

δες τοτε κατι απο αυτα που σου γραψα παραπανω η κατι αλλο μεσω αναζητησης στο Google

Πέθανε η κόρη του;;;; :shock:

ναι 42 ετών νομίζω

Με συμπαθεια σας εκφραζουμε τα συλληπητηρια μας..

ή

Συμπασχουμε στην απωλεια σας..

τα συλληπητηρια μας..

ή Συλληπούμαστε για την απώλεια σας

Ευχαριστώ για τα tips

Ναι, έχει πολλά πρότυπα επιστολών αν κάνεις αναζήτηση.

Αχ, πάλι τ' @@ θα πάρουμε σήμερααααααααααααααααααα!

Θέλω λεφτάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! (επαναλαμβάνομαι, ΤΟ ΞΕΡΩ)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Σκεφτομουν οτι η μικρη μεχρι να παει 15-16 ετων καπου εκει το σκυλι θα ψοφησει... τσ τσ.. θα πρεπει να την προετοιμαζω δηλαδη και για αυτο..:tongue:

(για να δειτε ποοοοοοοοοοοοοοοοσο μακρυα βλεπω!! χαχα!)

Σκεφτομουν οτι η μικρη μεχρι να παει 15-16 ετων καπου εκει το σκυλι θα ψοφησει... τσ τσ.. θα πρεπει να την προετοιμαζω δηλαδη και για αυτο..:tongue:

Ναι, ναι, ξεκίνα την προετοιμασία από τώρα, για να προλάβεις! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μιαμαμα σου έχω δυσάρεστα. Μόλις ήρθε ο άντρας μου και λέει : πωπω μια ώρα με είχε κάτω ο κυρ Γιάννης (γείτονας) και μου τα έπριζε για την περαίωση που του ήρθε. τί περαίωση λέω καλέ, έχει επιχείρηση ο κυρ γιάννης? και μου λέει οχι, είχε, είναι συνταξιούχος εδώ και 7,5 χρόνια:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα..ΚΟριτσια και μενα τα ιδια επαθε ο μπαμπας μου! Συνταξιουχος απο το 2004..2000 ΕΥΡΩ το χαρτακι..Και ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ..Ημερομηνια πληρωμης 1.11 εως 4.11!!!! Και ηρθε ΧΤΕΣ..Δηλαδη 3.11:evil:

ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

yRf6p1.png

τι κανετε?

εγω ,ειμαι με αντιβιωση και ............θηλαζω κιολας που να παρει!

κολλησα στρεπτοκοκο ,ο θεος ξερει απο που .μια φορα βγηκα κι εγω ,και μου βγηκε ξινο!δεν εχω διαβασει τιποτα ,παω να ενημερωθω :D

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...