Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 42 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω δεν συμπαθβ καθολου τα πρωιναδικα και εχω χροοοοοοοοοοοοονια παψει να τα παρακολουθω πιστα οχι μονο λογω δουλειας αλλα και λογω ουσιας..

Ιδιως τα αλλα δυο σουργελα δεν τα πηγαινα απο τοτε που χαν εκπομπη τυπου Καλημερα Ελλαδα..

εχουν και φατσα και λεγειν παναθλια.. φλωροι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραία τα καταφέραν με τη περαίωση,κι αν δεν τα πληρώσω τι θα γίνει??

ατομική επιχείρηση,τίποτα δν έχω στο όνομα μου!!

εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα των μεγάλων που τρώνε λεφτά??

έλεγε προχθες η τηλεόραση ότι ΄΄ενας στους τρεις πληρώνει δεή...γιαυτό ανεβαίνουν τα τιμολόγια????

Έχουν ξαναθεσπίσει τη προσωποκράτηση για οφειλές χρημάτων. Και οι γυναικείες φυλακές ΕΧΟΥΝ χώρο, πρόσεχε! :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν τα μπορώ τα πρωινάδικα! Λίγο που είδα όταν έκατσα σπίτι με τον μικρό άρρωστο τη βαρέθηκα τη Σκορδά πάντως. Κι ο Λιάγκας γιατί έχει το βλέμμα του πάντα γύρω τριγύρω; Μοιάζει λες και θέλει να φύγει και τον κρατάνε με το ζόρι! :mrgreen:

έτσι ακριβώς φαίνεται...είναι πολλά τα λεφτά!!!!!:tongue::tongue:

ωραία τα καταφέραν με τη περαίωση,κι αν δεν τα πληρώσω τι θα γίνει??

ατομική επιχείρηση,τίποτα δν έχω στο όνομα μου!!

εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα των μεγάλων που τρώνε λεφτά??

έλεγε προχθες η τηλεόραση ότι ΄΄ενας στους τρεις πληρώνει δεή...γιαυτό ανεβαίνουν τα τιμολόγια????

Πλακα κανεις?? Απο τους μικρους πανε να τα παρουν για να τους κλεισουν ολους να καταληξει μονο ταξη φτωχων και ταξη πλουσιων (χειροτερα απο τη μεταπολεμικη περιοδο) και οσο για τη ΔΕΗ αυξησεις στα νοικοκυρια, εκπτωσεις στις επιχειρησεις..

βρε λεμε.. εχει και πιο κατω..

Διαφημίσεις

οσο για τη ΔΕΗ αυξησεις στα νοικοκυρια, εκπτωσεις στις επιχειρησεις..

Επειδή στη μεγάλη κατανάλωση έχουν ανταγωνισμό και άλλες εταιρίες, γι' αυτό κάνουν έκπτωση.

να μου φέρνετε τσιγάρα κορίτσια!!

Είναι ακριβά τα τσιγάρα κοπελιά! :tongue:

το κορίτσι μου έρχεται με αγκαλιάζει στο λαιμό...και λέει "ω πω πω" είναι ζουζούνα!!

Αχ, η κοριτσάρα!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν σας έχω πει ότι κάθε φορά για να την πάρει ο ύπνος χαιδεύει τα μαλλιά της...

έτσι έκανα κι εγώ μωρό...

και τρελαίνεται να χαιδεύει και τα δικά μου που είναι μακρυά!!

Διαφημίσεις

δεν σας έχω πει ότι κάθε φορά για να την πάρει ο ύπνος χαιδεύει τα μαλλιά της...

Aχ, κι εμένα μ' αρέσει να μου χαιδεύουν τα μαλλιά! Προσπαθώ να κάνω τον μικρό να το κάνει, αλλά βαριέται ο γάιδαρος!

Καλέ σου λέω, η δικιά σου είναι πολύ ζουζούνα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χα.. εμενα η δικια μου κοιμαται ΑΚΡΙΒΩΣ με τις ιδιες στασεις που παιρνει ο πατερας της..ποσο ιδιοι επιτελους..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...