Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 42 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πιάσαμε τις ταινίες σήμερα;;; Εμένα καθόλου δεν μου άρεσε το Lorf Of The Rings σε αντίθεση με τα Harry Potter που μου άρεσαν αρκετά. Σήμερα το βράδυ θέλω να δω το "Νύχτες στη Ροδάνθη", όταν το ανέφεραν στην ΤV είπε ότι του αρέσει πολύ ,το έχει δει, μου έκανε εντύπωση αφού δεν το συνηθίζει με τα ρομαντικά.. ίσως ψάχνει και αυτός μια δευτερη ευκαιρία σε έναν αποτυχημένο γάμο:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και οι 2 ταινίες δεν μου αρέσουν καθόλου...

δεν βλέπω επιστημονικής φαντασίας...

Α, δεν ξέρεις τι χάνεις!

Πω, είμαι ΧΑΛΙΑ σήμερα! Θέλω να φύγω απ' τη ζωή μου αυτή τη στιγμή, να τσιρίξω, να κλάψω, δεν ξέρω, είμαι ΧΑΛΙΑ!

Μια ζωή στα επαγγελματικά παιδεύομαι, ΜΙΑ ΖΩΗ! Μια ζωή αχαριστία, έλεος πια γμτ.

Δεν είμαι αχάριστη η ίδια, αλλά ώρες ώρες σου τη δίνει.

Ουφ, δε γκρινιάζω άλλο! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, δεν ξέρεις τι χάνεις!

Πω, είμαι ΧΑΛΙΑ σήμερα! Θέλω να φύγω απ' τη ζωή μου αυτή τη στιγμή, να τσιρίξω, να κλάψω, δεν ξέρω, είμαι ΧΑΛΙΑ!

Μια ζωή στα επαγγελματικά παιδεύομαι, ΜΙΑ ΖΩΗ! Μια ζωή αχαριστία, έλεος πια γμτ.

Δεν είμαι αχάριστη η ίδια, αλλά ώρες ώρες σου τη δίνει.

Ουφ, δε γκρινιάζω άλλο! :rolleyes:

ηρεμησε.. ολα θα πανε καλα..απλα θελει υπομονη..

ηρεμησε.. ολα θα πανε καλα..απλα θελει υπομονη..

Αχ, δεν είχα ποτέ υπομονή, αυτό είναι το αδύνατό μου σημείο. :rolleyes:

Τζες, την ταινία "Νύχτες στη Ροδάνθη" τη θεωρώ πολύ γλυκανάλατη ακόμα και για γυναίκες! :mrgreen: Αλλά αν είναι να κάνει καλό στο γάμο σας, κάτσε δες την βρε κορίτσι μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κορίτσι κουράγιο...όλοι έτσι είμαστε...

αν δεν έχεις διάθεση τα βλέπεις όλα μαύρα...

ποιος τα είπε αυτά για το "ροδάνθη"δεν κατάλαβα...κι εγώ θέλω να το δω αυτό....

άσχετο η σκορδά δεν λέει αν είναι έγκυος αλλά έχει συνέχεια θέματα με μωρά...

Διαφημίσεις

Μήπως το κάνει για να δημιουργείται τζερτζελέ;;; Παιχνίδια δημοσιότητας με φελούς που επιπλέουν! Πφφφ. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πιάσαμε τις ταινίες σήμερα;;; Εμένα καθόλου δεν μου άρεσε το Lorf Of The Rings σε αντίθεση με τα Harry Potter που μου άρεσαν αρκετά. Σήμερα το βράδυ θέλω να δω το "Νύχτες στη Ροδάνθη", όταν το ανέφεραν στην ΤV είπε ότι του αρέσει πολύ ,το έχει δει, μου έκανε εντύπωση αφού δεν το συνηθίζει με τα ρομαντικά.. ίσως ψάχνει και αυτός μια δευτερη ευκαιρία σε έναν αποτυχημένο γάμο:tongue:

μιλας για τον ανδρα σου τωρα??? Βρε μην φτυνεις δηλητηριο...τς τς..

εχουν αναλαμπες οι ανδρες καμια φορα..

εμενα βλεπει τα παντα.. απο την πιο μεγαλη βλακεια μεχρι τα σινεφιλ.. ειναι ομως κλασσικα του πολεμικου..αλλα και χαζορομαντικα θα δει..

εγω ενοικιασα Σερλοκ Χολμς και το Βερολινο και δεν εχω καταφερει να δω καμια αφου η μικρη παει για υπνο στις 22.00-22.30 και εγω μετα ειμαι για υπνο..

δεν εχω ουτε σιδερωσει και εχω 4 πλυντηρια

τωρα με το σκυλι να δειτε πλακα

θα ξυπναει απο νωρις, θα θελει φαει και να το βγαλουμε εξω για τσισα και κακα και δεν θα προλαβαινουμε τιποτε.. η μαλλον θα σταματησει ο ανδρας μου να μας φτιαχνει πρωινο..

γιατι χθες του πα..

εσυ εισαι υπευθυνος για τα ξενυχτια του σκυλου και τη πρωινη φροντιδα..

περαστικα του..

miamama μιλούσα τώρα με το αφεντικό μου για την περαίωση και μου είπε πώς τώρα για το 2006-2009 σε ανοιχτες και κλειστες επιχειρήσεις:(

προσπ καλό είναι το όνομα του σκύλου να είναι δυσύλαβο και να έχει ρ. Σου ανέφερα χθες το κάρμεν. Αλλά σίγουρα ότι αγαπας..

κορίτσι κουράγιο...όλοι έτσι είμαστε...

αν δεν έχεις διάθεση τα βλέπεις όλα μαύρα...

ποιος τα είπε αυτά για το "ροδάνθη"δεν κατάλαβα...κι εγώ θέλω να το δω αυτό....

ειναι μια καραβλαχαρα, νουμερατζα η Σκορδα αγαπες μου..

και περπατανε στην κλασσικη συνταγη.. γαμος με ημερομηνια ληξης στανταρακι..

Διαφημίσεις

ποιος ξέρει τι κάνουν...το θέμα είναι ότι τα άλλα 2 πρωινά πάτωσαν...

χεχε

εγώ αυτό ψιλοβλέπω...

τους έχω βαρεθεί τους άλλους!!

Δεν τα μπορώ τα πρωινάδικα! Λίγο που είδα όταν έκατσα σπίτι με τον μικρό άρρωστο τη βαρέθηκα τη Σκορδά πάντως. Κι ο Λιάγκας γιατί έχει το βλέμμα του πάντα γύρω τριγύρω; Μοιάζει λες και θέλει να φύγει και τον κρατάνε με το ζόρι! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

miamama μιλούσα τώρα με το αφεντικό μου για την περαίωση και μου είπε πώς τώρα για το 2006-2009 σε ανοιχτες και κλειστες επιχειρήσεις:(

προσπ καλό είναι το όνομα του σκύλου να είναι δυσύλαβο και να έχει ρ. Σου ανέφερα χθες το κάρμεν. Αλλά σίγουρα ότι αγαπας..

αχ το ξερω.. και το ΜεΡεντα εχει ρο αλλα δεν ειναι δισυλλαβο.. αλλα δεν θελω Περσα.. ακου Περσα.. ναι.. Πενσα.

Δεν τα μπορώ τα πρωινάδικα! Λίγο που είδα όταν έκατσα σπίτι με τον μικρό άρρωστο τη βαρέθηκα τη Σκορδά πάντως. Κι ο Λιάγκας γιατί έχει το βλέμμα του πάντα γύρω τριγύρω; Μοιάζει λες και θέλει να φύγει και τον κρατάνε με το ζόρι! :mrgreen:

ειναι παρλαπιπας αλλα παροτι Ηλεκτρολογος Μηχανικος για αυτα που κανει ειναι μια χαρα.. του κοβει του βλαχου...:tongue:

ωραία τα καταφέραν με τη περαίωση,κι αν δεν τα πληρώσω τι θα γίνει??

ατομική επιχείρηση,τίποτα δν έχω στο όνομα μου!!

εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα των μεγάλων που τρώνε λεφτά??

έλεγε προχθες η τηλεόραση ότι ΄΄ενας στους τρεις πληρώνει δεή...γιαυτό ανεβαίνουν τα τιμολόγια????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...