Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 42 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

προσπ και η αδερφή σου ε?τι τύχη βρε παιδάκι μου...

Ναι, φέτος δεν μας θέλανε τα πιτσιρίκια!

σκεφτόμουν όμως ότι ο άντρας μου ξεκίνησε το νοέμβρη του 2009!!

αυτό μας έλειπε να στείλουν και για τα 2...

λείπει και η κουμπάρα μου αθήνα λίγες μέρες,αυτήν θα ρωτήσω,δουλεύει στη λογίστρια μου...

Ωωωωωωωωχ, δε σας βλέπω καλά!!!

Εγώ χθες δε μαγείρεψα τπτ!!! Τον έστειλα με αυγουλάκια βραστά (φρέσκα, απ' τη μάνα μου), τυρί, ψωμί κι αγγουράκι στον παιδικό! Μια χαρά θα είναι, δεν προλαβαίνω να του δώσω αυγό με τον παιδικό και του δίνω μόνο σαβ/ριακα. Ευκαιρία να φάει τώρα.

Για κάποιο λόγο ΔΕΝ τρώει αυτό το απόγευμα και καλύτερα μάλλον, γιατί είναι βαριά. Οπότε, σήμερα κολατσιό! Ούτε στο χωράφι να τον έστελνα, τέτοια παίρναμε στο χωράφι, συν ελιές! :mrgreen::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπ και η αδερφή σου ε?τι τύχη βρε παιδάκι μου...

ο πατέρας σου καλά?

δεν έκλεισα το 2009...γμτ...

έκλεισα ιούνιο 2010 στη εφορία..

σκεφτόμουν όμως ότι ο άντρας μου ξεκίνησε το νοέμβρη του 2009!!

αυτό μας έλειπε να στείλουν και για τα 2...

λείπει και η κουμπάρα μου αθήνα λίγες μέρες,αυτήν θα ρωτήσω,δουλεύει στη λογίστρια μου...

κοιτα για το 2009 μαλλον θα γινει αυτοπεραιωση αν δεν ειχε τζιρο ως ενα συγκεκριμενο ποσο (ρωτα λογιστη) αλλιως μπορει να του βγει κατι.. κανονικα ομως αφορα την τελευταια δεκαετια..μαλλον δεν θα την γλιτωσεις κοριτσακι..μαθε ομως.. αυτα γινονται για να μην γινουν ελεγχοι και καλα στα βιβλια και ας εχεις κλεισει. Πληρωνονται η εφ απαξ με εκπτωση 10% (που λεφτα θα μου πεις) η μπροστα το 20% και αλλες δυο δοσεις το υπολοιπο..

και εμας τελικα ειναι ενα 1000 δηλαδη 200 μπροστα και απο ενα 400αρι για αλλους δυο μηνες.. χαλια

Να περπατήσεις! Η βόλτα στην αγορά (έστω και για window shopping) είναι το καλύτερο περπάτημα! :mrgreen:

εδώ δεν έχει μαγαζιά...sprider,expert,mothercare,αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

τέτοια έχει..

και εμας τελικα ειναι ενα 1000 δηλαδη 200 μπροστα και απο ενα 400αρι για αλλους δυο μηνες.. χαλια

Έλεος γμτ, να μας αποτελειώσουν θέλουν όλους;!!! Απ' τους υπαλλήλους τα κόψανε, απ' τους ελεύθερους παίρνουν περαίωση (βρήκανε τώρα), από μας τους ιδιωτικούς μας μαμάνε με κατάργηση συλλογικών και βρήκαν ευκαιρία οι εργοδότες να μην πληρώνουν κιόλας.

Μας διαλύσανε πια και η διαφθορά, διαφθορά!

Αχ, είμαι ΠΟΛΥ θυμωμένη σήμερα!!! Πήρα τηλ στο λογιστήριο, αγρόν αγοράζουνε πάλι! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ναι, φέτος δεν μας θέλανε τα πιτσιρίκια!

Ωωωωωωωωχ, δε σας βλέπω καλά!!!

Εγώ χθες δε μαγείρεψα τπτ!!! Τον έστειλα με αυγουλάκια βραστά (φρέσκα, απ' τη μάνα μου), τυρί, ψωμί κι αγγουράκι στον παιδικό! Μια χαρά θα είναι, δεν προλαβαίνω να του δώσω αυγό με τον παιδικό και του δίνω μόνο σαβ/ριακα. Ευκαιρία να φάει τώρα.

Για κάποιο λόγο ΔΕΝ τρώει αυτό το απόγευμα και καλύτερα μάλλον, γιατί είναι βαριά. Οπότε, σήμερα κολατσιό! Ούτε στο χωράφι να τον έστελνα, τέτοια παίρναμε στο χωράφι, συν ελιές! :mrgreen::tongue:

πειναω και βαριεμαι να βγω να ψωνισω..:evil: δεν φερνω τωρα και τιποτε απο το σπιτι..βαριεμαι τα μπολακια συν οτι ερχομαι πια μονη στο γραφειο...

εντωμεταξυ εχθες ξεκινησα να πω στο μεγαλο αφεντικο οτι τωρα που διανυω την μετα θηλαστικη - εγκυμοσυνης περιοδο να βγουμε ενα μεσημερι ολοι μαζι να τα πιουμε αλλα εκεινη τη στιγμη ειπα να το αφησω να το πω αργοτερα και ΤΗΝ ΙΔΙΑ στιγμη μου τηλεφωνησε και μου πε αν θελω να βγουμε το βραδυ της Παρασκευης ζευγαρια να παμε σε ενα ρεμπεταδικο.. αλλα παει πολυ αργα και εμεις ακομη δεν εχουμε βγει νυχτα με τη μικρη και τα ξυπνηματα της.. θα αρχισουμε λεω με κανα σινεμα, κανενα φαγητο νωρις (Αν εχουμε λεφτα γιατι μονο σε σουβλατζιδικα μας βγαζει)

το κέρατο μου...

εδώ δεν έχουμε για τα δάνεια και θα βρω λεφτά για την εφορία...???

αν είχα κάνει περαίωση τότε που έκλεινα δεν θα είχα πρόβλημα,είχα αρνητικό φπα χιλιάδες ευρώ!!!οι λογιστές είναι για τα μπάζα!!

χθες έλεγε στο ράδιο αρβύλα ότι το κράτος μας είσάγει από τα σκόπια διαστημικά εξαρτήματα και φλούδες εσπεριδοειδών και πεπονιού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τρελαίνεσαι και πας με καραμπίνα στη βουλή!!!!!!!!!!!

το κέρατο μου...

εδώ δεν έχουμε για τα δάνεια και θα βρω λεφτά για την εφορία...???

αν είχα κάνει περαίωση τότε που έκλεινα δεν θα είχα πρόβλημα,είχα αρνητικό φπα χιλιάδες ευρώ!!!οι λογιστές είναι για τα μπάζα!!

Όντως καλέ, γιατί δεν κάνατε τότε να ξεμπέρδευες;;; Αχ, τι να πεις; Μην συγχίζεσαι τώρα, ανάσες, βαθιές ανάσες!

θα αρχισουμε λεω με κανα σινεμα, κανενα φαγητο νωρις (Αν εχουμε λεφτα γιατι μονο σε σουβλατζιδικα μας βγαζει)

Ν' αρχίσετε κορίτσι, να ξεσκάσετε, καλό θα σας κάνει.

Κι εγώ αυτό το μήνα, ΑΝ δεν αρρωστήσει ο μικρός και δεν αγγαρέψω πεθερικά, θα τους τον πάω ένα βράδυ να κοιμηθεί εκεί, να πάμε σινεμά με τον χάζμπαντ.

Θέλω να δω τον καινούριο Harry Potter!!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τελικα αυτο που εχω μεγαλη επιθυμια ειναι να κατσω ενα βραδυ να πινω.. το στερηθηκα τρελλα τοοοοοσο καιρο.. μου αξιζει νομιζω ενα βραδυ με καλη παρεουλα..η καλυτερα με παρεουλα που να αντεχει το μεθυσι μου μετα χαχα! Αν και συνηθως ειμαι τραγικα ευδιαθετη..

Διαφημίσεις

χθες έλεγε στο ράδιο αρβύλα ότι το κράτος μας είσάγει από τα σκόπια διαστημικά εξαρτήματα και φλούδες εσπεριδοειδών και πεπονιού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τρελαίνεσαι και πας με καραμπίνα στη βουλή!!!!!!!!!!!

Πολλοί θα τρελαθούν φέτος.

Το παρατηρείς και στο δρόμο, είτε στ' αυτοκίνητο, είτε στο πεζοδρόμιο ή στ' αστικά.

Είναι όλοι νευρικοί και - ακόμα πιο - μίζεροι. Ουφ, και να θες να 'σαι καλά, δεν σ' αφήνουν!

Θέλω να 'μαι στον κόσμο μου καλέ, πειράζω κανέναν; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όντως καλέ, γιατί δεν κάνατε τότε να ξεμπέρδευες;;; Αχ, τι να πεις; Μην συγχίζεσαι τώρα, ανάσες, βαθιές ανάσες!

Ν' αρχίσετε κορίτσι, να ξεσκάσετε, καλό θα σας κάνει.

Κι εγώ αυτό το μήνα, ΑΝ δεν αρρωστήσει ο μικρός και δεν αγγαρέψω πεθερικά, θα τους τον πάω ένα βράδυ να κοιμηθεί εκεί, να πάμε σινεμά με τον χάζμπαντ.

Θέλω να δω τον καινούριο Harry Potter!!!! :mrgreen:

ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ τον Harry Potter...με το ζορι εχω δει μερικες ταινιες..μα με το ζορι ομως..και απορω πως το χω παρει ετσι στραβα.. αντιθετα το Lord of the Ring (ιδιως το 3ο μου αρεσε και θεωρουσα οτι μακραν μετα το Jurrasic Park ειδα κατι τενοχλογικα αλλα και σεναριακα αξιεπαινο σε τυπο blockbaster)

ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ τον Harry Potter...με το ζορι εχω δει μερικες ταινιες..μα με το ζορι ομως..και απορω πως το χω παρει ετσι στραβα.. αντιθετα το Lord of the Ring (ιδιως το 3ο μου αρεσε και θεωρουσα οτι μακραν μετα το Jurrasic Park ειδα κατι τενοχλογικα αλλα και σεναριακα αξιεπαινο σε τυπο blockbaster)

Εγώ έχω και τα 2 ή 3 (δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή) βιβλία, τα 'χα πάρει στ' αγγλικά για να κάνω εξάσκηση (διαβάζω από καιρό σε καιρό) και ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!

Οι ταινίες χάνουν - κλασσικά - σε σχέση με τα βιβλία, αλλά μ' αρέσουν τα παιδιά που παίζουνε, ειδικά αυτός που παίζει τον Ρον, ο κοκκινομάλλης! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Aπ' τα Lord of the Rings μ' άρεσε κυρίως αυτό ...

10226.jpg!!!!!!!!

Αλλιώς, ειδικά τις σκηνές με τον Frodo που σερνόταν να πάει να κάψει το δαχτυλίδι, το βαριόμουν κάπως!

Α, κι αυτό κι αυτό ---> 91022__lotr_l.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...