Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 42 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με κανέναν δεν μιλάνε?

κι εγώ που μιλάω με τους δικούς μας πάλι βοήθεια δεν έχω...(άσχετο)

με κανέναν, τυχαίο? Δεν νομίζω.....

Εσένα γιατί δεν σε βοηθάει η μαμά σου? Να κρατήσει λίγο το παιδί να ξεσκάσετε και εσείς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχχ:confused: πρέπει να πάρω τηλ τη λογίστρια...

γμτ με τους μα$%%^ που έχουμε μπλέξει...

και δεν παίρνεις μην σου'ρθει νταμπλάς όπως την πεθερά μου! ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει.

με κανέναν, τυχαίο? Δεν νομίζω.....

Εσένα γιατί δεν σε βοηθάει η μαμά σου? Να κρατήσει λίγο το παιδί να ξεσκάσετε και εσείς!

δεν θέλει να βοηθήσει,δεν το έχει κρατήσει ποτέ,ούτε μισή ώρα,σπίτι δεν έρχεται να το δει,περιμένει εμείς να πάμε...

και δεν πάμε και πολύ συχνά...

δεν έχει παίξει ποτέ μαζί του...

ξέρεις τι σημαίνει σε όλη την εγκυμοσύνη απούσα και αφού γέννησα τα ίδια?ήρθε 2 μέρες στο νοσοκομείο και τέρμα!!

άσε μεγάλη πίκρα...

να μην έχεις έναν άνθρωπο για τίποτα...δεν είμαι και άνθρωπος που ζητάω βοήθεια...

τότε μάλλον η αδερφή σου έχει το πρόβλημα...:(

έτσι και ο κουνιάδος με κανέναν δεν μιλούσε,και τώρα τα τυπικά με τις 2 αδερφές, με τον άντρα μου τίποτα,δεν εμαφανίστηκε στη βάφτιση της έλλης,δώρο δεν έχει πάρει από όταν γέννησα,το παιδί δεν το έχει δει...

και τα πεθερικά τα έχουν από κοντά λόγω συμφέροντος!!

ελεναδίτσα πως γίνεται να μην έχεις όρεξη να φας?

πες μας κι εμάς το κόλπο!!

το πρωί τι ώρα ξυπνάει η αντζελίνα?μήπως ξυπνάει αργά?δεν είναι κουρασμένη?

γιατί δεν λες όχι για την ώρα βρε προσπ για το σκυλάκι,ένα σωρό εμβόλια θέλει, και λεφτά!!

τζες η ώρα του διαβάσματος έ?

ταρζάν η μικρή!!

εμείς σπίτι κοιμηθήκαμε,ξεκουραστήκαμε, η μέση λίγο καλύτερα...

η έλλη κοιμόταν από τις 15.10 εώς 18.00 παρά...

θα σου πω,αλλα δεν θα σ'αρεσει το¨κολπο¨.τσιγαρα και καφες.κοβουν την ορεξη.επισης αγχος και την μικρη να μου τρωει το φαγητο ή να μη με αφηνει να φαω.μ'αυτα και μ'αυτα τα εχασα τα κιλα χωρις να το καταλαβω.μπορει ολη μερα να ειμαι με ενα τοστ,δεν με νοιαζει.

η μικρη κοιμαται στις 10 το βραδυ,ξυπναει στις 9 το πρωι με ενδιαμεσα ξυπνηματα 2-3 φορες για γαλα,και το μεσημερι δεν νυσταζει.αν δεν παμε βολτα,μεσα στο σπιτι δεν κουραζεται οτι και να κανω.επισης δεν τρωει πολυ φαγητο.

με την μεση σου καλυτερα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

θα σου πω,αλλα δεν θα σ'αρεσει το¨κολπο¨.τσιγαρα και καφες.κοβουν την ορεξη.επισης αγχος και την μικρη να μου τρωει το φαγητο ή να μη με αφηνει να φαω.μ'αυτα και μ'αυτα τα εχασα τα κιλα χωρις να το καταλαβω.μπορει ολη μερα να ειμαι με ενα τοστ,δεν με νοιαζει.

η μικρη κοιμαται στις 10 το βραδυ,ξυπναει στις 9 το πρωι με ενδιαμεσα ξυπνηματα 2-3 φορες για γαλα,και το μεσημερι δεν νυσταζει.αν δεν παμε βολτα,μεσα στο σπιτι δεν κουραζεται οτι και να κανω.επισης δεν τρωει πολυ φαγητο.

με την μεση σου καλυτερα?

εμένα μου έμειναν τα κιλά:(:(μάλλον κάνω καλή ζωή:tongue:

δεν θέλει να βοηθήσει,δεν το έχει κρατήσει ποτέ,ούτε μισή ώρα,σπίτι δεν έρχεται να το δει,περιμένει εμείς να πάμε...

και δεν πάμε και πολύ συχνά...

δεν έχει παίξει ποτέ μαζί του...

ξέρεις τι σημαίνει σε όλη την εγκυμοσύνη απούσα και αφού γέννησα τα ίδια?ήρθε 2 μέρες στο νοσοκομείο και τέρμα!!

άσε μεγάλη πίκρα...

να μην έχεις έναν άνθρωπο για τίποτα...δεν είμαι και άνθρωπος που ζητάω βοήθεια...

τότε μάλλον η αδερφή σου έχει το πρόβλημα...:(

έτσι και ο κουνιάδος με κανέναν δεν μιλούσε,και τώρα τα τυπικά με τις 2 αδερφές, με τον άντρα μου τίποτα,δεν εμαφανίστηκε στη βάφτιση της έλλης,δώρο δεν έχει πάρει από όταν γέννησα,το παιδί δεν το έχει δει...

και τα πεθερικά τα έχουν από κοντά λόγω συμφέροντος!!

αχ,βρε μιαμαμα,τα ειπαμε τις προαλλες,ανεστητοι οι γονεις μας!

κι εγω σημερα την πηγα και την ειδε πρωτη φορα ο πατερας μου.

καλα ηταν,χαρηκα πιο πολυ για την μικρη που τον γνωρισε.

βικη με το καλο να ερθει με το ανηψακι,και να το γνωρισετε,ευκαιρια να ερθετε πιο κοντα.

αχ,βρε μιαμαμα,τα ειπαμε τις προαλλες,ανεστητοι οι γονεις μας!

κι εγω σημερα την πηγα και την ειδε πρωτη φορα ο πατερας μου.

καλα ηταν,χαρηκα πιο πολυ για την μικρη που τον γνωρισε.

βικη με το καλο να ερθει με το ανηψακι,και να το γνωρισετε,ευκαιρια να ερθετε πιο κοντα.

πρώτη φορά??????καλιο αργά παρά ποτέ....

ελεναδίτσα λίγο καλύτερα είμαι...

α πα τίποτα από τα 2 δεν μπορώ να κάνω...

και άγχος με την μικρή δεν έχω...

οπότε καλά μου κιλάκια μου κατσικωθήκατε...

ούτε την αδερφή μου έχει βοηθήσει πολύ,λίγο με την 1η ανηψιά επειδή έμεναν στο ίδιο σπίτι ένα διάστημα...από τότε τίποτα...

και πως του φάνηκε?το 1ο εγγόνι είναι?

Διαφημίσεις

ελεναδίτσα λίγο καλύτερα είμαι...

α πα τίποτα από τα 2 δεν μπορώ να κάνω...

και άγχος με την μικρή δεν έχω...

οπότε καλά μου κιλάκια μου κατσικωθήκατε...

ούτε την αδερφή μου έχει βοηθήσει πολύ,λίγο με την 1η ανηψιά επειδή έμεναν στο ίδιο σπίτι ένα διάστημα...από τότε τίποτα...

και πως του φάνηκε?το 1ο εγγόνι είναι?

ναι δεν το συζηταμε,καλυτερα τα κιλακια.κι εμενα δεν μ'αρεσει το πολυ αδυνατο ουτε σε αντρες ουτε σε γυναικες.

καλυτερα κιλακια και υγεια,το μετανιωσα που το ξαναρχισα το τσιγαρο,ειχα γευσεις,μυριζα καλα,τωρα τιποτα.ολα ανοστα μου φαινονται.

το πρωτο εγγονακι ειναι κι η μικρη τον αγαπησε αμεσως,οπως αγαπαει ολο τον κοσμο,και τον ειδα που ασχολιοταν πολυ με την μικρη και μου αρεσε.παραλιγο να σκοτωθουμε βεβαια παλι,αλλα με την μικρη το σωσαμε.

εγω δεν θελω ακομα πολλα-πολλα.μακρια κι αγαπημενοι.

γιατί βρε ελενάδα αγχώνεσαι τόσο πολύ με το παιδί?

δεν τρώει?τρώει γλυκά?γιατί η ζάχαρη φέρνει υπερένταση...

οχι παιδι μου,δεν τρωει γλυκα,σοκολατες,μονο καννενα μπισκοτο και κανενα γιαουρτακι γλυκο.

εγω ειμαι αγχωτικη γενικα,και με το παιδι,αλλα πιο πολυ για τα οικονομικα μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...