Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλο, δεν χαίρεσαι?

πάντα τους ανάβω ένα κεράκι στην εκκλησία μπας και τους φωτίσει η παναγίτσα και βάλουν μυαλό. Καλά να είναι......

ναι το πρώτο της.

Βράζουν τα μακαρονάκια και η σάλτσα. τσακ μπαμ έτοιμα.

πάντα τους ανάβω ένα κεράκι στην εκκλησία μπας και τους φωτίσει η παναγίτσα και βάλουν μυαλό. Καλά να είναι......

ναι το πρώτο της.

Βράζουν τα μακαρονάκια και η σάλτσα. τσακ μπαμ έτοιμα.

Με το καλό να 'ρθει το μωρό.

Δε μιλάτε, ε; Άσχημο αυτό γμτ, σε τρώει κάτι τέτοιο συνέχεια. Εύχομαι να τα βρείτε γρήγορα!

Τα παιδιά βοηθάνε πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις. Η πεθερά δε μιλούσε καιρό με την αδελφή της και τώρα βγάζουνε παρέα τον Γιάννη βόλτα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ καταλαβαίνω όπως εμείς δεν μιλάμε με τον αδερφό του άντρα μου και την γυναίκα του την βλαμένη...τα πεθερικά θέλουν να μας τα φτιάξουν,αλλά κι αυτοί...

το ξεκίνησαν...

και αν ήταν στο χέρι μου ούτε με την κουνιάδα θα μιλούσα που είναι εδώ λόγω του θέματος που έκανε στα γενέθλια του παιδιού μου...

μην μου κάνεις κάτι...έχεις τελειώσει για μένα!!

Διαφημίσεις

Με το καλό να 'ρθει το μωρό.

Δε μιλάτε, ε; Άσχημο αυτό γμτ, σε τρώει κάτι τέτοιο συνέχεια. Εύχομαι να τα βρείτε γρήγορα!

Τα παιδιά βοηθάνε πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις. Η πεθερά δε μιλούσε καιρό με την αδελφή της και τώρα βγάζουνε παρέα τον Γιάννη βόλτα. :tongue:

μακάρι να καταλάβουν οτι σε αυτες τις περιπτώσεις χρειάζονται και γονεις και αδερφια. μονοι τους θα το γεννήσουν, μόνοι τους θα το μεγαλώσουν. ίσως το καταλάβουν όταν εγκλωβιστούν στο σπίτι και δεν ξέρουν τί θα πει έξω γιατί δεν θα έχουν κανέναν να αφήσουν το μωρό ενώ θα μπορούσν να έχουν μεγάλη βοήθεια , τη μαμά μου, την πεθερά μου, εμένα, την κουνιάδα μου. Το παιδί δεν θα ξέρει ούτε γιαγιά ούτε παππού ούτε θεία ούτε θείο ούτε ξαδέρφια, αν τους αρέσει με γειά τους με χαρά τους....

μιαμαμα σου έχω δυσάρεστα. Μόλις ήρθε ο άντρας μου και λέει : πωπω μια ώρα με είχε κάτω ο κυρ Γιάννης (γείτονας) και μου τα έπριζε για την περαίωση που του ήρθε. τί περαίωση λέω καλέ, έχει επιχείρηση ο κυρ γιάννης? και μου λέει οχι, είχε, είναι συνταξιούχος εδώ και 7,5 χρόνια:rolleyes::rolleyes:

μιαμαμα σου έχω δυσάρεστα. Μόλις ήρθε ο άντρας μου και λέει : πωπω μια ώρα με είχε κάτω ο κυρ Γιάννης (γείτονας) και μου τα έπριζε για την περαίωση που του ήρθε. τί περαίωση λέω καλέ, έχει επιχείρηση ο κυρ γιάννης? και μου λέει οχι, είχε, είναι συνταξιούχος εδώ και 7,5 χρόνια:rolleyes::rolleyes:

Ωχ, να την αποτελειώσεις θέλεις κι εσύ;! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ωχ, να την αποτελειώσεις θέλεις κι εσύ;! :rolleyes:

οχι, να το ψάξει για να ξέρει τί μέλει γενέσται. μπορεί να της έρθει ύριο ένα ζαρτί με ημερομηνία λήξης την ερχόμενη βδομάδα. Μπορεί όμως και να μην την αφορά.

μακάρι να καταλάβουν οτι σε αυτες τις περιπτώσεις χρειάζονται και γονεις και αδερφια. μονοι τους θα το γεννήσουν, μόνοι τους θα το μεγαλώσουν. ίσως το καταλάβουν όταν εγκλωβιστούν στο σπίτι και δεν ξέρουν τί θα πει έξω γιατί δεν θα έχουν κανέναν να αφήσουν το μωρό ενώ θα μπορούσν να έχουν μεγάλη βοήθεια , τη μαμά μου, την πεθερά μου, εμένα, την κουνιάδα μου. Το παιδί δεν θα ξέρει ούτε γιαγιά ούτε παππού ούτε θεία ούτε θείο ούτε ξαδέρφια, αν τους αρέσει με γειά τους με χαρά τους....

με κανέναν δεν μιλάνε?

κι εγώ που μιλάω με τους δικούς μας πάλι βοήθεια δεν έχω...(άσχετο)

οχι, να το ψάξει για να ξέρει τί μέλει γενέσται. μπορεί να της έρθει ύριο ένα ζαρτί με ημερομηνία λήξης την ερχόμενη βδομάδα. Μπορεί όμως και να μην την αφορά.

αχχχχ:confused: πρέπει να πάρω τηλ τη λογίστρια...

γμτ με τους μα$%%^ που έχουμε μπλέξει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...