Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον εγω της λεω οτι ειναι ομορφη, εξυπνη και τα τοιαυτα αλλα με μετρο..

καταλαβαινω απολυτα τι μου λες jesgk σχετικα με το θεμα της αυτοπεποιθησης.

elenada ακομη δεν το χουμε παρει.. ο ανδρας μου δειχνει να χει ενδοιασμους, εγω δεν συμφωνω με το μερος που θα το βαζουμε τη νυχτα γιατι το μονο διαθεσιμο ειναι ο προθαλαμος του υπογειου που εχει υγρασια. Την ημερα θα ναι στην αυλη και μεγαλωνοντας θα παει το σπιτακι εξωτερικα σε καποια απο τος βεραντες..

εκατσε και εφτιαξε ενα ξυλινο κουτι σα σπιτακι και στο οποιο θα βαλουμε μεσα υφασματα για να ειναι ανετα και καπως ζεστα αλλα δεν μου αρεσει η ιδεα του υπογειου.

Μεσα στο σπιτι δεν παιζει να μπει με τιποτε και το πλυσταριο εξω που ναι πιο καλο σε θεμα υγρασιας εχει ντουλαπες με ενα καρο ρουχα και λευκα ειδη της κυρα κουνιαδας που τα φυλαει δεν ξερω και εγω για ποσο..συνεπως δεν θα θελει να μπαινει εκει για να μη μυρισουν σκυλιλα..

ειναι θεμα..

βασικα εμενα προς το παρον με απασχολει το ξενυχτι σε περιπτωση που τις νυχτες θα γαυγιζει..απο τη μια η μικρη απο την αλλη ο σκυλος..:?.. τι να πω.. παντα κατι θα υπαρχει να μας προβληματιζει..μακαρι να ταν καλοκαιρι..θα ταν καλυτερα..

το θεμα ειναι οτι ειπε πως θα το παρουμε και τωρα δεν θελει να αθετησει το λογο του, εγω απο την αλλη οπως και να χει δεν προκειται να το δωσω η να το διωξω..δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος...

και το προβλημα ειναι οτι εκεινος σχεδον περιμενει εμενα να επιμεινω να μη το παρουμε και εγω απο την μια θελω και απο την αλλη δεν θελω..

θα δουμε..ασε που τους εχω ικανους ηδη να το χουν δωσει και αλλου..

εμενα η μικρη δυο απογευματα κοιμαται στις 5 και ξυπναει στις 7.. αιντεεεε καλες 12 να κοιμηθει ρε γμτ μου!

και ειμαι πτωμα.. επεσα να κοιμηθω και κοπαναγαν εξω..δεν μπορουσα..

αυτα..

παω να γκρινιαξω αλλου..ουφ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, έχω αφήσει το μικρό να γραψει μια εργασια και θα τον ελεγξω σε λίγο.. η μικρή ειναι στο καρεκλακι της "τιμωρία" αφού ανεβαίνει στο γραφείο που γραφει ο μεγάλος και πετά τα βιβλία.

Εγώ κατοικίδια όπως ειπα δεν θέλω αφου μένω σε διαμέρισμα. Παρόλα αυτά πιστεύω πως κατάλληλη ηλικια για να πάρεις σκυλάκι ειναι όταν τα παιδιά θα μπορουν να αναλαμβάνουν τα ίδια κάποιες από τις ευθύνες που θέλει ένα ζώο για να τα βοηθήσει στο να ειναι υπευθυνα και πως δεν ειναι τα ζωα παιχνίδι αλλά συντροφοι.

Ασχετο εχω φαει 300γρ gorgonzola από το πρωί, μα να μου αρέσει τοοσοοο αυτό το τυρί

ελεναδίτσα πως γίνεται να μην έχεις όρεξη να φας?

πες μας κι εμάς το κόλπο!!

το πρωί τι ώρα ξυπνάει η αντζελίνα?μήπως ξυπνάει αργά?δεν είναι κουρασμένη?

γιατί δεν λες όχι για την ώρα βρε προσπ για το σκυλάκι,ένα σωρό εμβόλια θέλει, και λεφτά!!

τζες η ώρα του διαβάσματος έ?

ταρζάν η μικρή!!

εμείς σπίτι κοιμηθήκαμε,ξεκουραστήκαμε, η μέση λίγο καλύτερα...

η έλλη κοιμόταν από τις 15.10 εώς 18.00 παρά...

εγω ουτε για πλακα δεν το χω.. το λεω καποιες φορες οταν πχ ντυνεται με ενα νεο ρουχο η οταν στολιζεται αλλα αποφευγω τα ¨

"εισαι η ομορφοτερη" "εισαι η καλυτερη"

προτιμω επιβραβευσης διαφορετικες.. φοβαμαι μαλλον να μην το παραπιστεψει μεγαλωνοντας..

εγώ πάντα την πενεύω τύπου: τί όμορφο κορίτσι είσαι, ή το κορίτσι μου το όμορφο κλπ...

Eμένα παλι τα πάει τοσο καλά με τη μόδα που προτιμώ να μου ψωνίζει

και ο δικός μου πάντα είναι παρών στις αγόρες μουοτι και να πάρω. Ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα,τσαντα, ρούχα για την μικρή, πιάτα, ποτήρια, κουτάλια, σεντόνια, κουρτίνες, χαλιά, για όλα έχει άποψη αλλά και γούστο

ολα αυτα τα παραπανω θα γραφα.. με καλυψες..

εγω επισης εκνευριζομαι με την εγκαταλειψη της προσπαθειας απο την πρωτη μερα κιολας.. βεβαια και εκει αλλοι φταινε.. (ειπαμε ειμαι η σκυλα της υποθεσης..γαααααβ!)

κοίτα, και κάθε μωρό είναι διαφορετικό. Εμένα πχ άνοιγε το στόμα της και ούρλιαζε , δεν μπορούσε με τίποτα να πιάσει ρόγα, έπαιζε ρόλο και η διαμόρφωση της θυλής μου. Στην κλινική μου σύστησαν να πάρω θηλες σιλικόνης αλλά πάλι τζίφος αφού δεν ρουφούσε. Η κουνιάδα μου λέει πως ο μαριος απο την πρώτη μέρα αρπαξε στηθος και δεν το άφηνε. Αλλα και αυτη δεν ειχε γαλα πανω απο 3 μηνες. της κόπηκε.

Διαφημίσεις

κοιμήθηκε. Προτοφανές! πτώμα ήταν. Σήμερα δεν είχε σχολείο ο Μπάιος και παίζανε όλη μέρα μέχρι που λάλησε η πεθερα γιατί της κάναν το σπίτι λαμπόγυαλο και έδιωξε τον Μάριο για να ησυχάσει:mrgreen:Μετα το λαμπόγυαλο μετακομίζει σπίτι μου. :tongue: χθες και σήμερα παίξανε όμορα με το κουκλόσπιτο στο παιδικό και μετα χορέψανε με το cd της πάτυς που έφερε ο Μάριος και έτσι δεν τα κάνανε λίμπα.

Ρε γμτ δεν μαγείρεψα ακόμα. Μάλλον θα κάνω καμιά μακαρονάδα με σάλτσα να φεύγει και αυτο απο το κεφάλι μου:rolleyes:

πολύ καλή δουλειά τζέσσικα μπράβο.

Εγώ πιστεύω πώς αν ξεκινούσα να κάνω κάτι τέτοιο απλώς θα χαράμιζα μια συσκευασία πάνες:mrgreen:

και πώς βαριέμαι να μαγειρεψω τώρα αλλά πρέπει....

Σήμερα έμαθα οτι είναι έγγυος η αδερφή μου:rolleyes:

πολύ καλή δουλειά τζέσσικα μπράβο.

Εγώ πιστεύω πώς αν ξεκινούσα να κάνω κάτι τέτοιο απλώς θα χαράμιζα μια συσκευασία πάνες:mrgreen:Ευχαριστώ!!

και πώς βαριέμαι να μαγειρεψω τώρα αλλά πρέπει....

Σήμερα έμαθα οτι είναι έγγυος η αδερφή μου:rolleyes:

Με το καλο, δεν χαίρεσαι?

Διαφημίσεις

εδώ είμαι κι εγώ μιλούσαμε με το νονό στο τηλ...

οικογενειακώς σε ανοιχτή ακκρόαση....

λέγαμε για τα χριστούγεννα να πάρει άδεια για να βρεθούμε στο χωριό όλοι μαζί...από εκεί είναι και οι νονοί!!

η νονά είναι άνεργη πόσο καιρό γμτ...

γραφίστρια και δεν μπορεί να βρει...

ενώ μικροδείχνει βλέπουν ετών 35 με 2 παιδιά...

για την ώρα δεν το λέμε σε κανέναν μην έχουμε και τη κουνιάδα αμανάτι!!

σουτ θα κάνουμε κοιλιοπλαστική αργότερα!!

Kι εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

ελεναδίτσα πως γίνεται να μην έχεις όρεξη να φας?

πες μας κι εμάς το κόλπο!!

Μη τυχόν το μάθεις και δεν το πεις και σ' εμένα!!!

κοιμήθηκε. Προτοφανές! πτώμα ήταν. Σήμερα δεν είχε σχολείο ο Μπάιος και παίζανε όλη μέρα μέχρι που λάλησε η πεθερα γιατί της κάναν το σπίτι λαμπόγυαλο και έδιωξε τον Μάριο για να ησυχάσει:mrgreen:Μετα το λαμπόγυαλο μετακομίζει σπίτι μου. :tongue: χθες και σήμερα παίξανε όμορα με το κουκλόσπιτο στο παιδικό και μετα χορέψανε με το cd της πάτυς που έφερε ο Μάριος και έτσι δεν τα κάνανε λίμπα.

Ρε γμτ δεν μαγείρεψα ακόμα. Μάλλον θα κάνω καμιά μακαρονάδα με σάλτσα να φεύγει και αυτο απο το κεφάλι μου:rolleyes:

Τέλεια! Ευκαιρία να ξεκουραστείς! Ναι βρε, μακαρονάκια να τελειώνεις.

Κι εγώ βαρέθηκα να μαγειρέψω, του βρασα αυγά γι' αύριο, με τυράκι, ψωμάκι κι αγγούρι. Μια χαρά! :tongue:

Hello Vicky! Εδω ειμαι κι εγώ ανέβαζα φωτο της τουρτας που έφταιξα προχθές με τη φίλη μου για το μωράκι μιας άλλης κοπέλας

Στο 'πα και στο φβ, είναι ΤΕΛΕΙΑ. Μ' έτσουξε λίγο, ήθελα κι εγώ.

Ο χάζμπαντ έχει τρελή "όρεξη" κι ενώ σταμάτησε το αίμα, εγώ ακόμα δε θέλω, είναι καθαρά ψυχολογικό, γιατί κι εγώ έχω "όρεξη". Αποτέλεσμα; Ήταν μέσα στα νεύρα, μαλώσαμε και τώρα δε μιλιόμαστε!

ΞΥΔΙ! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...