Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εγώ μια ζωή με ωραίες έκανα παρέα και ήμουν η χοντρή! Δε βαριέσαι, τα 'χω ξεπεράσει αυτά. Να φανταστείτε ότι ΤΟΤΕ ήμουν τουλάχιστον 20 κιλά πιο αδύνατη!!! Πάλι χοντρή με λέγανε και χοντρή αισθανόμουν! Τι χαζή που ήμουν. Και τι σκληρά είναι τα παιδιά.

Αλλά όπως και να 'σαι, η κάθε μια έχει το κοινό της. Απόδειξη ότι όλες μας είχαμε γκόμενους κι όλες μας παντρευτήκαμε. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μαρή, αν δεν την παινέψεις εσύ, ποιος θα την παινέψει;;; Εγώ τον λέω συνέχεια "κούκλε μου, θησαυρέ μου, κλπ" και μπροστά σε κόσμο!!!! (κουκουβάου)

εγω ουτε για πλακα δεν το χω.. το λεω καποιες φορες οταν πχ ντυνεται με ενα νεο ρουχο η οταν στολιζεται αλλα αποφευγω τα ¨

"εισαι η ομορφοτερη" "εισαι η καλυτερη"

προτιμω επιβραβευσης διαφορετικες.. φοβαμαι μαλλον να μην το παραπιστεψει μεγαλωνοντας..

παντως κιεγω κουκουβαου σαν την μαετσρια ειδικα οταν ντυνεται για να παμε βολτα ερχεται καμαρωτος να μου δειξει τι φοραει γιατι το ξερει πλεον οτι θα αρχισουν τα επιφωνηματα θαυμασμου

bgx2ye5lc.png

πρινσέσα μια μέρα κάθησες σπίτι και ξεπατώθηκες στις δουλειές?

ήρθε στο ξαφνικό η κουνιάδα,το πρωί την περίμενα και εμφανίστηκε 13.30...

"τρέχω τρέχω"

τεσπά...

Αμάν, μεσημεριάτικα; Ας ερχόταν το απόγευμα! Έλεος!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

παντως κιεγω κουκουβαου σαν την μαετσρια ειδικα οταν ντυνεται για να παμε βολτα ερχεται καμαρωτος να μου δειξει τι φοραει γιατι το ξερει πλεον οτι θα αρχισουν τα επιφωνηματα θαυμασμου

Ναι ρε συ, αν δεν τον παινέψω εγώ, ποιος θα τον παινέψει; Θεωρώ ότι είναι καλό για την αυτοπεποίθεσή του. Εμένα η μάνα μου ποτέ δεν με παίνευε κι έχω τρελές ανασφάλειες (όπως έχει και η μάνα μου :tongue:). Άλλωστε δεν υπερβάλλω, δεν του τα λέω στο ξεκούδουνο. Αν κάνει κάτι καινούριο και το κάνει σωστά ή κάνει κάτι που του λέω να κάνει, του λέω αμέσως "μπράβο" κι όταν κάνουμε αγάπες του λέω "θησαυρέ μου", κλπ.

Κι όταν τον ντύνω μοντελάκι του λέω "κούκλε μου"!!!!

ΧεΧε, τι χαρά που είναι τα παιδιά τελικά! Κούραση τρελή, αλλά και χαρά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ στα πολύ νιάτα μου,γιατί τώρα είμαστε στα νιάτα...χιχι

ήμουν 58-60 κιλά...μεσογειακός τύπος...μικρό στήθος,λεπτή μέση και γοφούς...σαν την jennifer lopez ένα πράγμα!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

και στα φοιτητικά χρόνια παρόλο που δεν είχα κατακτήσεις πολλές,που και που έκανα μπαμ!!!ένιωθα καλά με τον εαυτό μου,τώρα κλάψτα!!!!!!!:mad:

μην μιλάς για ραγάδες τζες,ποτέ δεν είχα και με την εγκυμοσύνη απόκτησα!!!

μικρό το κακό,τα κιλά πως θα χάσω!!

ακριβώς έτσι και η δική μου έχει γέλιο!!!!:P

hello axileas!!!

Διαφημίσεις

βρε τη μαμά σου!!!

θα σταματήσω να το λέω μπροστά της τότε...κούκλα είναι το παιδάκι μου!!!:D

ετσι ... έτσι
κοντραρω..δεν θελει χρωματιστα, εχει πλατες και δεν του πανε ολα..ειναι λιγο μπερδεγουει.. παντως σε επισημες εξοδους μου τα κανει τσουρεκια μεχρι να βρει τι θα βαλει..
Θα έπρεπε να χαίρεσαι που έχει πλάτες.. αν δεν πάνε όλα τα ρούχα σε αυτους με πλάτες που θα πανε.... ο άντρας μου έχει πλάτες και τις πήρε και ο γιός μου ..τυχαίο το παίνεμα.... δεν νομίζω

εγω ουτε για πλακα δεν το χω.. το λεω καποιες φορες οταν πχ ντυνεται με ενα νεο ρουχο η οταν στολιζεται αλλα αποφευγω τα ¨

"εισαι η ομορφοτερη" "εισαι η καλυτερη"

προτιμω επιβραβευσης διαφορετικες.. φοβαμαι μαλλον να μην το παραπιστεψει μεγαλωνοντας..

Καλό ειναι να της λες ομως ότι ειναι και όμορφη να τονωνεται λίγο η αυτοπεποιθηση.. δεν χρειαζεται να λες οτι εινα ιη ομορφοτερη.... η σύγκριση καλό ειναι να μην αναφερεται ...

Κι όταν τον ντύνω μοντελάκι του λέω "κούκλε μου"!!!!

ΧεΧε, τι χαρά που είναι τα παιδιά τελικά! Κούραση τρελή, αλλά και χαρά.

Ψώνιο θα τον κάνεις.. σαν τα δικά μου ...χαιρομαι

γειααα!

παλι δεν σας προλαβα.τωρα αυτες τις μερες κανει καλο καιρο και παμε βολτουλες,σημερα πηγαμε στην νονα μας.

προσπ,τι κανει το σκυλακι?αποφασισατε ονομα τελικα?

βικη,ζηλεψα με το κουκλοσπιτο,κι εγω θελω,θα της αρεσει πολυ γιατι σας εχω ξαναπει,τρελαινεται για μινιατουρες.και σχετικα οικονομικο το βρισκω,απο το τζαμπο ειπες το πηρατε,ε?

τζεσικααα,κι εγω θελω ενισχυση στηθους!ραγαδες εχω στους γοφους χροοονια τωρα,τις εχω συνηθισει.ευτυχως στην κοιλια δεν εκανα.

στα κιλα ειμαι καλα,λιγοτερα κι απο οταν εμεινα εγκυος,53,αλλα δεν μου παει,γιατι εχει αδυνατισει και το προσωπο μου και δεν μ'αρεσει,αλλα δεν εχω και πολυ ορεξη για φαγητο.

η μικρη κοιμηθηκε τωρα,παλι δεν ηθελε να κοιμηθει,τι θα κανωωω???απο τωρα να κοψουμε τον μεσημεριανο υπνο,δεν θελω!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...