Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τζες τα παιδάκια με ''ιδιαίτερα'' χαρακτηριστικά για τα ελληνικά δεδομένα πχ ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά, που είναι στα τόσα, πχ σε μια τάξη με 30παιδιά ζήτημα τα δυο να είναι έτσι, όσο να'ναι ξεχωρίζουν. Προφανώς έτσι να ήταν και η Φλώρα. Ετσι ακριβώς ήταν η Φλώρα :evil: :evil: :evil: αλλά για ένα κοριτσι δημοτικού όπως ήμουν εγώ τοτε αυτό σίγουρα δεν μου τονωνε την αυτοπεποιθησή μου.
Γενικότερα ακόμα και τώρα δεν έχω αυτοπεποιθηση, μπορεί να βγώ από το σπίτι και να νιώθω όμροφη αλλά αν δω μια που νιώθω ότι ειναι πιο όμορφη ισοπεδώνομαι, καμπουριάζω και μετά κλαφτε με!!.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γενικότερα ακόμα και τώρα δεν έχω αυτοπεποιθηση, μπορεί να βγώ από το σπίτι και να νιώθω όμροφη αλλά αν δω μια που νιώθω ότι ειναι πιο όμορφη ισοπεδώνομαι, καμπουριάζω και μετά κλαφτε με!!.

το παθαίνω και εγώ καμιά φορά:tongue:

Θα πάρουμε όμως το αίμα μας πίσω που κάναμε κοριτσάκια σαν τη Φλώρα:P:p

Αχ ειμαι πτωμα..Απο το πρωι κανω γενικη και ακομα το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο! Αλλα τουλαχιστον γιναν ολα!!

Βρε κοριτσακια ενταξει σας καταλαβαινω με το θεμα του θηλασμου αλλα επειδη υπαρχουν κ καποιες που δεν θηλασαν οσο θα ηθελαν δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να τα λεμε συνεχεια..Αν καποια δεν μπορεσε η δεν ηθελε να θηλασει δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη μανα η ανευθυνη η οτιδηποτε..

yRf6p1.png

Σιγά καλέ!

Σαν την κουμπάρα μου είσαι κι εσύ, που αντι να κοιτάζει τους άντρες (είναι σίνγκλ) κοιτάζει τις άλλες γυναίκες και συγκρίνεται! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αχ ειμαι πτωμα..Απο το πρωι κανω γενικη και ακομα το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο! Αλλα τουλαχιστον γιναν ολα!!

Βρε κοριτσακια ενταξει σας καταλαβαινω με το θεμα του θηλασμου αλλα επειδη υπαρχουν κ καποιες που δεν θηλασαν οσο θα ηθελαν δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να τα λεμε συνεχεια..Αν καποια δεν μπορεσε η δεν ηθελε να θηλασει δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη μανα η ανευθυνη η οτιδηποτε..

Οι δουλειές δυστυχώς δεν τελειώνουν ποτε

Μαράκι μάλλον παρεξήγησες, ουτε εγώ ουτε η Prosp αναφερθήκαμε σε ανεύθυνες μητέρες... το αν μια κοπέλα δεν καταφέρει να θηλάζει δεν θα την κατακρίνω και ο εκνευρισμός μου αφορούσε περισσότερο την παιδίατρο που δινει τέτοιες οδηγίες σε μια μανούλα για να πλουτίζουν οι εταιρίες όταν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχει το θηλασμό ήταν με το μέρος της.

Από την άλλη προσωπικά θεωρω ότι αν για κάποιες ειναι αγγαρεια ο θηλασμός τοτε καλά κανουν και το σταματάτε θεωρώντας ευκολία το μπουκάλι αφού πάντα για να ειναι ευτυχισμένα τα παιδιά θέλουν ευτυχισμένους και ισορροπημένους γονείς... και εγώ οταν πέρσυ ένιωσα ότι δεν μπορώ και πιέζομαι να συνεχίσω έκοψα το θηλασμό και κοίταξα τον εαυτό μου όχι το παιδί μου. Οπως και να'χει δεν θα πω και μπράβο σε μια που δεν θήλασε για να μην χαλάσει την εικόνα της...

Εδώ στη δουλειά ηρεμία, τελικά με πήρε η κουμπάρα μου ότι δεν θα έρθει γιατί αρρώστησε

Σιγά καλέ!

Σαν την κουμπάρα μου είσαι κι εσύ, που αντι να κοιτάζει τους άντρες (είναι σίνγκλ) κοιτάζει τις άλλες γυναίκες και συγκρίνεται! :rolleyes:

Δεν το ειχα αυτό ανήπαντρη μετά τις γέννες το έπαθα... δεν συγκρίνομαι... αμέσως με βάζω στη μαυρη λίστα.. με συνοπτικες διαδικασίες

Εχθες δοκίμασα ένα κολάν σε ένα μαγαζί μαζί με τα παιδιά και όταν σήκωσα τη μπλούζα φάνηκαν οι ραγάδες στην κοιλιά και έδειχνε απαίσια΄..... ντράπηκα τοσο πολύ που ήθελα να βάλω τα κλάματα

Οι δουλειές δυστυχώς δεν τελειώνουν ποτε

Μαράκι μάλλον παρεξήγησες, ουτε εγώ ουτε η Prosp αναφερθήκαμε σε ανεύθυνες μητέρες... το αν μια κοπέλα δεν καταφέρει να θηλάζει δεν θα την κατακρίνω και ο εκνευρισμός μου αφορούσε περισσότερο την παιδίατρο που δινει τέτοιες οδηγίες σε μια μανούλα για να πλουτίζουν οι εταιρίες όταν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχει το θηλασμό ήταν με το μέρος της.

Από την άλλη προσωπικά θεωρω ότι αν για κάποιες ειναι αγγαρεια ο θηλασμός τοτε καλά κανουν και το σταματάτε θεωρώντας ευκολία το μπουκάλι αφού πάντα για να ειναι ευτυχισμένα τα παιδιά θέλουν ευτυχισμένους και ισορροπημένους γονείς... και εγώ οταν πέρσυ ένιωσα ότι δεν μπορώ και πιέζομαι να συνεχίσω έκοψα το θηλασμό και κοίταξα τον εαυτό μου όχι το παιδί μου. Οπως και να'χει δεν θα πω και μπράβο σε μια που δεν θήλασε για να μην χαλάσει την εικόνα της...

ολα αυτα τα παραπανω θα γραφα.. με καλυψες..

εγω επισης εκνευριζομαι με την εγκαταλειψη της προσπαθειας απο την πρωτη μερα κιολας.. βεβαια και εκει αλλοι φταινε.. (ειπαμε ειμαι η σκυλα της υποθεσης..γαααααβ!)

Δεν το ειχα αυτό ανήπαντρη μετά τις γέννες το έπαθα... δεν συγκρίνομαι... αμέσως με βάζω στη μαυρη λίστα.. με συνοπτικες διαδικασίες

Εχθες δοκίμασα ένα κολάν σε ένα μαγαζί μαζί με τα παιδιά και όταν σήκωσα τη μπλούζα φάνηκαν οι ραγάδες στην κοιλιά και έδειχνε απαίσια΄..... ντράπηκα τοσο πολύ που ήθελα να βάλω τα κλάματα

Ξεκόλλα παιδάκι μου!

Κι εμένα μ' αρέσει η καλή εμφάνιση, αλλά η εμφάνιση δεν είναι το παν! Με τόσα που κάνουμε στη ζωή μας δεν είναι δυνατόν να είμαστε σαν μοντέλα της Victoria's Secret! (εγώ ειδικά :tongue:)

Τα μοντέλα μοιάζουν έτσι γιατί είχαν καλά γονίδια, αλλά και γιατί ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ενώ η πεθερά μου που ντύνεται ΧΑΛΙΑ, δεν του 'μαθε τπτ του χάζμπαντ.

Έπρεπε να τον βλέπατε πριν με γνωρίσει!!!! Χάλι μαύροοοοοοοοοοοοο!

Μοντέλο τον έχω κάνει και γουστάρει κι αυτός και τώρα πάντα με ρωτάει. :mrgreen:

ακριβώς τα ίδια,χάλια πριν, και τώρα με ρωτάει εννοείται...

δεν τον αφήνω να ψωνίζει μόνος του!!

Οι δικοί του ντύνονται οικογενειακώς ΧΑΛΙΑ. Ευτυχώς στη γαμοβάφτιση είχε μια τσακάλι μοδίστρα και τη σουλούπωσε! :twisted:

ακριβώς τα ίδια και στο σόι του άντρα μου!!:tongue:

τι θα γίνει κοπελιά όλα ίδια???

βρε τη μαμά σου!!!

θα σταματήσω να το λέω μπροστά της τότε...κούκλα είναι το παιδάκι μου!!!:D

Ναι μαρή, αν δεν την παινέψεις εσύ, ποιος θα την παινέψει;;; Εγώ τον λέω συνέχεια "κούκλε μου, θησαυρέ μου, κλπ" και μπροστά σε κόσμο!!!! (κουκουβάου)

ακριβώς τα ίδια,χάλια πριν, και τώρα με ρωτάει εννοείται...

δεν τον αφήνω να ψωνίζει μόνος του!!

Ο δικός μου πλέον ΔΕΝ ΠΑΕΙ μόνος του, δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω παντα χαλια ειμαι συνεπως δεν εχω τετοια κολληματα.. οι κολλητες μου ηταν οι κουκλαρες που οταν βγαιναμε ολοι εκαναν καμακι..εγω μονο αν φορουσα κανενα μινι στο δρομο εισεπραττα.. και γενικα επειδη ειμαι ξυνομηλο δεν με προσεγγιζουν ανετα..

ο ανδρας μου μεγαλωσε κοκετα λογω της μοδιστρας μαμας αλλα τωρα τα χει παρατησει τελειως..ψωνιζει βλακειες γιατι δεν σπαταλαει πια χρηματα στην εμφανιση..εγω λυσσαω απο την αλλη αλλα δεν θελω να τον κοντραρω..δεν θελει χρωματιστα, εχει πλατες και δεν του πανε ολα..ειναι λιγο μπερδεγουει.. παντως σε επισημες εξοδους μου τα κανει τσουρεκια μεχρι να βρει τι θα βαλει..

γειασας!

καναμε χθες αντιγριπικο και ανεμοβλογιας και το βραδυ ξυπνησε 2 φορες ο μικρος

επειδη ομως το κανει εδω και καμια εβδομαδα και μου ειπε ο γιατρος οτι εχει λιγο υγρο στο αυτι του υποθετω οτι ειναι απο αυτο

εχει καμια σας αναλογη εμπειρια?

μου ειπε να εχω το νου μου τωρα για πυρετο κλπ

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...