Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπουφάν έχει ένα σωρό..

είναι ωραίο με κοτλέ παντελονάκι,πουλόβερ από πάνω...ή ένα μπλουζάκι...

για πιο καλό ναι,όχι για κάθε μέρα...

Μωρέ πόσο συχνά τα ντύνουμε καλά όμως;

Εγώ τα λυπάμαι τα καλά τα ρούχα, γιατί τα φοράνε τόσο σπάνια. Πιο πολύ ευχαριστιούνται φόρμες, μπουφάν και τέτοια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω δει τον θοδωρή στις φώτο πάντα καλοντυμένο,προσεγμένο...

κούκλος!!Ευχαριστώωωωωωωω

έχει σουξέ στο σχολείο??

Eίναι ντροπαλός και δεν μου λέει αλλά ειναι πιο όμορφος από άλλα παιδάκια.... (τί θα έλεγα η μάνα)

Μωρέ πόσο συχνά τα ντύνουμε καλά όμως;

Εγώ τα λυπάμαι τα καλά τα ρούχα, γιατί τα φοράνε τόσο σπάνια. Πιο πολύ ευχαριστιούνται φόρμες, μπουφάν και τέτοια!

Εγώ εκτός από γενέθλια, χριστούγεννα, Πάσχα τον ντύνω καλά και στις εκπαιδευτικές εκδρομές του σχολειου, στα πάρτυ να τα χαρεί!!!! Δεν ειμαι τοσο του καλού παπουτσιου τύπου μοκασίνι, δεν του έχω αγοράσει ποτέ αλλά ένα trendy μποτάκι ναι!!!!

χαχααα.. α ρε jesgk!!

πριν λιγο ηρθε το μικρο αφεντικο με υφος σοβαρο οτι ταχα ηθελε να μιλησουμε.. δεν φανταζεστε ποοοοσα εβαλε ο νους μου..

τελικα μου δωσε μια λιστα απο το νηπιαγωγειο της μικρης του να του βρω κατι υλικα χειροτεχνιας..χαχα!!

τζες συμφωνώ είναι πιο όμορφος από άλλα παιδάκια!!

έχω δει κάτι άσχημα σε αυτή την ηλικία...

την δική μου δεν τη βλέπω πιο όμορφη από άλλα παιδάκια,αλλά είναι γλυκιά και τσαχπίνα...

είναι ένα κοριτσάκι στη παιδική χαρά με καστανό σκούρο μαλλί ίσιο καρέ με φρατζούλα,ώραίο ντύσιμο,έχει τέλεια μεγάλα γαλαζοπράσινα μάτια,είναι κουκλί και πιο όμορφο από το δικό μου...

είπαμε κουκουβάγια αλλά ώς ένα σημείο...

εγώ ποτέ δεν θα τις βάλω φόρμα όποτε πάμε βόλτα,καφεδάκι κλπ...

τζην φούστα,πλεκτό φόρεμα με καλσόν,τζην παντελόνι,κοτλέ παντελόνι...

πάντα με στυλ!!

μπορεί εγώ ακόμα να φοράω ρούχα εγκυμοσύνης αλλά το παιδί το θέλω καλοντυμένο!!

Διαφημίσεις

Eγώ στο σχολείο του φοράω φόρμες, αυστηρά! Αλλά πάντα σωστά συνδυασμένες και με αντίστοιχες κάλτσες κι αντίστοιχο παπούτσι! (ψώνιο)

Όταν θα πάμε κάπου θα βάλει ωραίο παντελονάκι και μπλουζάκια τρέντικα! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

την δική μου δεν τη βλέπω πιο όμορφη από άλλα παιδάκια,αλλά είναι γλυκιά και τσαχπίνα...

Xμμμ.. και εγω ετσι το βλεπω...περιεργο ε?

ΑΠΑΠΠΑΑΑΑΑΑ.. ειδα προχθες φωτο του ανδρα μου στην ιδια ηλικια

ΠΙΣΤΟ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ!!!!

τζες συμφωνώ είναι πιο όμορφος από άλλα παιδάκια!!

Ευχαριστώ!!! !!!!

είπαμε κουκουβάγια αλλά ώς ένα σημείο...Μακάρι να το ειχα και εγώ αυτό...αλλά ξέρω γιατί δεν μου βγαίνει... επειδή η μαμά μου όταν της έλεγαν άλλοι ότι ειμαι όμορφη απαντούσε... καλή ειναι ... η Φλώρα όμως που ειναι στην τάξη της ειναι κούκλα... :confused:!

Μα έτσι πρέπει... γιατι θα μεγαλώσει και πρέπει να ξερει να συνδιάζει

Eγώ στο σχολείο του φοράω φόρμες, αυστηρά! Αλλά πάντα σωστά συνδυασμένες και με αντίστοιχες κάλτσες κι αντίστοιχο παπούτσι! (ψώνιο)

στο σχολείο κοιμούνται κι όλας ρε. Και στο παιχνίδι πρέπει να είναι άνετα.

Διαφημίσεις

Μα έτσι πρέπει... γιατι θα μεγαλώσει και πρέπει να ξερει να συνδιάζει

Ενώ η πεθερά μου που ντύνεται ΧΑΛΙΑ, δεν του 'μαθε τπτ του χάζμπαντ.

Έπρεπε να τον βλέπατε πριν με γνωρίσει!!!! Χάλι μαύροοοοοοοοοοοοο!

Μοντέλο τον έχω κάνει και γουστάρει κι αυτός και τώρα πάντα με ρωτάει. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ενώ η πεθερά μου που ντύνεται ΧΑΛΙΑ, δεν του 'μαθε τπτ του χάζμπαντ.

Έπρεπε να τον βλέπατε πριν με γνωρίσει!!!! Χάλι μαύροοοοοοοοοοοοο!

Μοντέλο τον έχω κάνει και γουστάρει κι αυτός και τώρα πάντα με ρωτάει. :mrgreen:

Μα λογικό δεν είναι;;;;; Πως αφου ντύνεται χάλια μικρό θα αλλάξει μεγαλώνοντας;;; Δεν γινονται αυτά, εμένα πλεον ξερει τί ταιριάζει με τί παπουτσι τι κάλτσα και το στυλ... ειπαμε θα με βρίζει που θα με βρίζει η νύφη ... για την trendyά δεν θα με βρίζει

Ευτυχώς ο Στ ήταν έτοιμος... ντύνονταν οικογενειακώς πολύ ωραία..

Ευτυχώς ο Στ ήταν έτοιμος... ντύνονταν οικογενειακώς πολύ ωραία..

Οι δικοί του ντύνονται οικογενειακώς ΧΑΛΙΑ. Ευτυχώς στη γαμοβάφτιση είχε μια τσακάλι μοδίστρα και τη σουλούπωσε! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εχω τρελό κόλλημα με τα εσώρουχα των παιδιών, θέλω να ειναι άψογα... παιρνω minerbakia χωρίς στάμπες για το Θοδωρή που ειναι τελειως αντρική η γραμμή τους και ίδιο εσώρουχο... και αν τα έβαζε λάθος άφριζα στην αρχή.. .τώρα έμαθε!!! :tongue:

Μα πήγαινα παιδότοπο και έβλεπα κατι φανέλες κιτρινισμένες, ξεχειλωμένες... και παθαινα υστερία

Τζες τα παιδάκια με ''ιδιαίτερα'' χαρακτηριστικά για τα ελληνικά δεδομένα πχ ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά, που είναι 1 στα τόσα, πχ σε μια τάξη με 30παιδιά ζήτημα τα δυο να είναι έτσι, όσο να'ναι ξεχωρίζουν. Προφανώς έτσι να ήταν και η Φλώρα. Και ίσως να το έχεις βιώσει και με την κόρη σου αυτό που ανήκει σε αυτήν τη μειονότητα για τα ελληνικά πάντα δεδομένα.

Εγώ πχ είχα πάει στο εξοχικό μιας φίλης της οποίας η κορούλα είναι τώρα 10 μηνών, 6 ήταν τότε. ήταν εκεί και οι γονεις της και μια οικογένεια φίλων που μένει στο διπλανό σπίτι στην ίδια αυλή. Όποτε βλέπανε την Γεωργίτσα την ΄΄φτύνανε'' και λέγανε : μωρό για διαφήμηση. έχετε μια κούκλα μπράβο σας. Το άλλο ζευγάρι δίπλα με το μωρό τους μπορεί να ένιωθε μειονεκτικά . και το δικό τους κοριτσάκι όμορφο και χαριτωμένο αλλά με μαύρο μαλλί και καστανό μάτι. αλλά οι άνθρωποι παρορμιτικά μίλησαν προφανώς .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...