Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ δεν είχα ούτε ένα ευρώ το πάσχα,έψαχνα να βρω λεφτά...αλλά του παιδιού του πήρα λαμπάδα,παιχνίδι κι ένα σετ ρούχα...

παπούτσια του είχα πάρει τα χριστούγεννα,συνήθως ρωτάω τη μαμά του τι θέλει,παπούτσια ή ρούχα...

στην αρχή του έπαιρνα πιο ακριβά αλλά δεν του τα πολυφοράει...γιατί από μωρό διαλέγει τι θα βάλει...

ή μπορεί να μην της αρέσουν,ούτως ή άλλως χάλια το ντύνει το παιδί...

έχω δει φανταστικά ρουχαλάκια για αγοράκια,αλλά όλο βλακείες του φοράει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ δεν είχα ούτε ένα ευρώ το πάσχα,έψαχνα να βρω λεφτά...αλλά του παιδιού του πήρα λαμπάδα,παιχνίδι κι ένα σετ ρούχα...

παπούτσια του είχα πάρει τα χριστούγεννα,συνήθως ρωτάω τη μαμά του τι θέλει,παπούτσια ή ρούχα...

στην αρχή του έπαιρνα πιο ακριβά αλλά δεν του τα πολυφοράει...γιατί από μωρό διαλέγει τι θα βάλει...

ή μπορεί να μην της αρέσουν,ούτως ή άλλως χάλια το ντύνει το παιδί...

έχω δει φανταστικά ρουχαλάκια για αγοράκια,αλλά όλο βλακείες του φοράει...

εγώ προτιμώ να κάνω το σκτ μου παξιμάδι αλλά αν έχω μια υποχρέωση θα την τηρήσω....

Αν δεν μπορείς ...ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ....

Ειχε το παιδάκι μιας φίλης μου γιορτή αλλά δεν πρόλαβα πραγματικά να παω να ψωνίσω και πέθανα απο ντροπή όταν συναντηθήκαμε και της το 'πα, θα παω άμεσα όμως και θα το δώσω

Διαφημίσεις

και εγω εχω ποστς στο αλλο παρεντς...

δεν θα μας ξεπερασεις maestrooo :twisted::twisted:

Μη το βάζεις και στοίχημα! :rolleyes:

Πιάστε τη την Σαλονικιά μουσίτσα!!

Δεν με πιάνετε, είμαι μακριάααααααααααααα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Στο παιδί μου τα 'χεις δει; Ε; Πες, πες!!! :tongue:

ακριβώς!!;);)

να έχει έναν τύπο το παιδί...

όχι συνέχεια παντελόνι μπλούζα απλά,όλο τζην...

τώρα έχω σκεφτεί για τα χριστούγεννα να του πάρω παλτουδάκι μοντγκόμερι αλλά θα το θέλει η μάνα του?θα του το φορέσει ή θα πάει στράφι?

Θα διακτινιστώ

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Θεά σε βρίσκω! :D

Καλά πήραμε ένα μισθό (απ' τους τρεις) χθες. Σήμερα ήταν να πάρουμε κι άλλο, αλλά χλωμό το βλέπω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ακριβώς!!;);)

να έχει έναν τύπο το παιδί...

όχι συνέχεια παντελόνι μπλούζα απλά,όλο τζην...

τώρα έχω σκεφτεί για τα χριστούγεννα να του πάρω παλτουδάκι μοντγκόμερι αλλά θα το θέλει η μάνα του?θα του το φορέσει ή θα πάει στράφι?

Ο δικός μου έχει μοντγκόμερι, μάλιστα του το 'χε πάρει η Θεία του χάζμπαντ απ' όταν γεννήθηκε!

Αλλά είναι τεράστιο, πέρσι του έπλεε, φέτος λέω να του το φορέσω. Ξέρεις κάτι όμως; Δεν είναι πρακτικό, είναι πολύ ζεστό και πάει κυρίως με καλά ρούχα. Το μπουφανάκι, ένα πολύ ωραίο σπορ της Benetton, το 'χουμε λιώσει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η πιο παλιά είμαι εγώ στο πάρεντς βλέπω!!
Πουρέϊντζερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Καλά πήραμε ένα μισθό (απ' τους τρεις) χθες. Σήμερα ήταν να πάρουμε κι άλλο, αλλά χλωμό το βλέπω.

Εμάς μας πληρώνει στην ώρα μας από τότε που μετακομίσαμε, φτου φτου
ακριβώς!!;);)

Λατρευω montgomery, είχε τα πρωτα χρονια, μετά ειχε ένα μπλε παλτό και ήταν κουκλος, το χάρισα καινουργιο με πολύ αγάπη σε μια φίλη και φέτος θα χρησιμοποιήσει το PierreCardin σακάκι που του ειχα παρει από τα stock!! Δεν έχω καλύτερο να τον ντύνω ωραία.. Στη βάπτιση της μικρής ήταν ένας Θεός, θα σας βάλω φωτό. Φορούσε ένα πουκάμισο λιλά με γραβάτα και ένα τζην καλό με αθλητικά λουστρίνια μαυρα replay και το σακάκι , σαν γαμπρός

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...