Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βλέπω jesgk βρήκες τον "μάστορα" σου,θα την στρώσεις!!!

χεχε

να την δένεις εύα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

εγω την δενω γιατι προσπαθει να κατεβει κατω απο την μερια των ποδιων!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εκει που μιλαγα με την Prosp στο τηλεφωνο βλεπω οτι η μικρη ειχε κατι στο στομα της.Κοριτσια εκλεισα το τηλ. αρων αρων(ουτε γεια δεν θυμαμαι αν ειπα και συγνωμη prosp για την αγενεια μου) και τι νομιζεται οτι της εβγαλα απο το στομα?????Ειχε ανοιξει μια ψηφιακη κορνιζα που εχω στο συνθετο και ετρωγε την memory card!!!!Αχ τι θα την κανω ρε κοριτσια,ειναι πολυ ατακτο παιδι!Και πριν απο αυτο ειχε ανοιξει τον καδο σκουπιδιων και ετρωγε κατι φλουδια απο πορτοκαλι που της ειχα στυψει να πιει!!

Κι εγω παντως οταν την μαλωνω ειμαι στο υψος της αλλα αυτυ ερχεται και με παιρνει αγκαλια και με τουμπαρει γαμωτο!!!!

:lol::lol::lol::lol:

κι εμας τα φλουδια και τα μικρα κομματακια απο οτιδηποτε ειναι τ'αγαπημενα μας!ευτυχως που τα μασουλαει πρωτα και δεν τα καταπινει,αλλα τις προαλλες ειδα στα κακα της μια πουλια απο τις χριστουγεννιατικες μπαλες!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

:lol::lol::lol::lol:

κι εμας τα φλουδια και τα μικρα κομματακια απο οτιδηποτε ειναι τ'αγαπημενα μας!ευτυχως που τα μασουλαει πρωτα και δεν τα καταπινει,αλλα τις προαλλες ειδα στα κακα της μια πουλια απο τις χριστουγεννιατικες μπαλες!!!

Απαπαπαααααααααααα...

ενοιωσε τα χριστουγεννα μεσα της!! παλι καλα που δεν της εκατσε να χεις τρεχαματα..

Διαφημίσεις

Δύο αδερφές πως τις προσκαλώ που ζουν στο ίδιο σπίτι κ ειναι φίλες μου

α)ΑΦΕΣ ΧΟΨΩΝΙΔΟΥ

β)Μαρια και Στελλα Σουβλακιδου..

μαλλον εχω αναγκη απο υπνο..χαχα!

Διαφημίσεις

Εχω μια φίλη μου που θέλω να έρθει κ η αδερφή της στη βάπτιση ειναι κ οι δύο ανύπαντρες

αααααα!!!!γραφεις τις προσκλησεις?

αυτο που ειπε η προσπ.

Κατερινα και Μαρια ταδε

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...