Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τζεσικάκι δεν έγινε και τίποτα που δεν θα θηλάσει η κοπέλα...

υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην θηλάσουν κάποιες μαμάδες,που είναι καθαρά προσωπικοί...

στο λέει μια περήφανη μη θηλάζουσα μαμά με κόρη που 21 μήνες τώρα δεν έχει πάθει τίποτα!!!!:tongue::tongue:

miamama + maestria..

prosp +jesgk..

2-2

αιντεεεεεεεεεεεε...

Γαλακτοπόλεμος!!

Συγχώρεσα τον εαυτό μου που λόγω άγνοιας δεν θήλασα το Θοδωρή αρκετά και του έδινα και ξένο παράλληλα αλλά δεν θα με συγχωρούσα και θα ένιωθα τύψεις αν από επιλογή δεν θήλαζα την κορή μου πχ για να μην χαλάσει αισθητικά το στήθος μου.. ...παρότι δεν είμαι σκληροπυρηνική του θηλασμού.

Εννοείται ότι τα παιδιά που δεν θηλάζουν δεν παθαίνουν κάτι... όπως λες ..αλλά δεν θα μηδενίσω την αξία του

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρι αν ξαναχρειαστει να πηγαινει συχνα να κανει και καμια δωρεαν εξεταση.. αστεια λεμε τωρα??? 10 πελατες απο 50 η 30 ευρω μετρα καθε μερα ποσα λεφτα μαυρα κιολας βγαζουν..

Εμάς μας κόβει πάντα απόδειξη! Το ζητήσαμε μια φορά και από τότε κόβει πάντα, δεν ξανατέθηκε θέμα.

Να ζητάνε όλοι, τι τα δίνουν έτσι;:evil:

Άσε, τρελά λεφτά! Πρωί, απόγευμα επισκέψεις στο ιατρείο και πρέπει να συνεργάζεται και με κλινική, εξετάζει μάλλον νεογέννητα, γιατί τον έχω πετύχει σε χειρουργείο στο τηλέφωνο.

ΣΥΝ τα τσεκ από τις φαρμακευτικές. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εννοείται ότι τα παιδιά που δεν θηλάζουν δεν παθαίνουν κάτι... όπως λες ..αλλά δεν θα μηδενίσω την αξία του

Δε μηδενίζει κανείς την αξία του κοριτσάκι. Αλλά είναι ΠΟΛΥ προσωπικό το θέμα, όπως κι αυτό της καισαρικής, και πολλές φορές το κάνουν λες και είναι το ιερό δισκοπότηρο ή δεν ξέρω τι.

Είναι καθαρά προσωπικό του καθενός νομίζω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

α μια χαρά,δεν χρειάζεται να είναι επώνυμο!!

το θέμα είναι να μην έχει πολύ μικρά κομμάτια...θα τα φάει σίγουρα.

είστε τυχεροί που έχετε και τον μπάιο,κάθε μέρα πάιζει με παιδάκι...εμείς μια στο τόσο...

οι απόψεις διίστανται πάντα!!!!

Δεν μπορεί να τα καταπιεί με τίποτα. Ούτε καν στο στόμα της χωράνε.

Καμιά φορά βλέπω φτηνιάρικα και απο τα τζάμπο αλλά ρε συ είναι πολύ μα πολύ ψεύτικα. Φοβάσαι μην τα πιάσεις και σπάσουν. Αυτό έχει γερά κομμάτια. Αν το αναζητήσετε είναι ροζ με μωβ ή φούξια παράθυρα. πατάες το κουδούνι και χτυπάει και μετα γαυγίζει ο σκύλος (έχει και μινιατούρα σκύλο μαζί με τα ανθρωπάκια) μέχρι και χεσ....τρα έχει :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Το περπάτημα κάνει πραγματικά πολύ καλό!!

Εμας η παιδίατρος μας παιρνει 40?, τωρα έχουμε ξανα εμβόλιο Φλεβάρη... οπότε θα αργήσει να μας δει

Μου το λέγανε κι εμένα για το περπάτημα και τη μέση κι έλεγα "βλακείες", αλλά μ' έχει σώσει.

Εγώ έχω την Παρασκευή εμβόλιο, μετά μου φαίνεται κι εμείς από Φλεβάρη.

Αχ, άντε να μην αρρωστήσει κιόλας, να κάνουμε και λίγο καιρό να τον δούμε τον Παιδίατρο. Κολλητοί γίναμε τελευταία. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμάς μας κόβει πάντα απόδειξη! Το ζητήσαμε μια φορά και από τότε κόβει πάντα, δεν ξανατέθηκε θέμα.

Να ζητάνε όλοι, τι τα δίνουν έτσι;:evil:

Κι εμάς η παιδίατρος μας κόβει πάντα χωρίς να το ζητήσουμε, το ίδιο και ο δερματολογος που πήγα

Άσε, τρελά λεφτά! Πρωί, απόγευμα επισκέψεις στο ιατρείο και πρέπει να συνεργάζεται και με κλινική, εξετάζει μάλλον νεογέννητα, γιατί τον έχω πετύχει σε χειρουργείο στο τηλέφωνο.

ΣΥΝ τα τσεκ από τις φαρμακευτικές. :mrgreen:

Το αστείο ειναι ότι από 4χρ. κανει ο Θοδωρής τσεκ απ στα δόντια και την πρώτη φορά που πήγα δεν μας έδωσε απόδειξη ... ξεχαστηκα και εγώ.. την δευτερη δινω τα 50? και περιμένω... με κοιτα η γραμματέας και μου λεει"τελειωσαμε θέλετε κάτι;;;" Απόδειξη της απαντώ... το μάτι έκανε 30 σφούρες... έβγαλε καπνους και από τοτε σε κάθε επισκεψη μου δίνει χωρίς να της πω... μάλλον έχει βάλει στο ονομά μου post it ... η λυσσάρα με την απόδειξη

Καμιά φορά βλέπω φτηνιάρικα και απο τα τζάμπο αλλά ρε συ είναι πολύ μα πολύ ψεύτικα. Φοβάσαι μην τα πιάσεις και σπάσουν. Αυτό έχει γερά κομμάτια. Αν το αναζητήσετε είναι ροζ με μωβ ή φούξια παράθυρα. πατάες το κουδούνι και χτυπάει και μετα γαυγίζει ο σκύλος (έχει και μινιατούρα σκύλο μαζί με τα ανθρωπάκια) μέχρι και χεσ....τρα έχει :tongue::tongue:

Όντως τα φτηνιάρικα σπάζουν ΤΟΣΟ εύκολα!

Εγώ - σας το πα;Δε θυμάμαι - θα του πάρω ένα απ' αυτά τα playmobil για μικρούλια που βλέπαμε τις προάλλες με την Αχιλεας. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα μου αρέσει να ψωνίζω στον Μουστάκα....

Μου το λέγανε κι εμένα για το περπάτημα και τη μέση κι έλεγα "βλακείες", αλλά μ' έχει σώσει.

Εγώ έχω την Παρασκευή εμβόλιο, μετά μου φαίνεται κι εμείς από Φλεβάρη.

Αχ, άντε να μην αρρωστήσει κιόλας, να κάνουμε και λίγο καιρό να τον δούμε τον Παιδίατρο. Κολλητοί γίναμε τελευταία. :rolleyes:

Αυτό σκεφτομουν πριν από λίγο τα δικά μου ακόμα δεν έχουν αρρωστήσει... ξέρω όμως από τι ειναι..... τα μικρόβια τα έφερνε ο Θοδωρής όσο ειχε τις αμυγδαλές του ..από τοτε που τις αφαιρεσαμε σωθήκαμε

Διαφημίσεις

Όντως τα φτηνιάρικα σπάζουν ΤΟΣΟ εύκολα!

Εγώ - σας το πα;Δε θυμάμαι - θα του πάρω ένα απ' αυτά τα playmobil για μικρούλια που βλέπαμε τις προάλλες με την Αχιλεας. :D

Καθε δίμηνο παιζει ξεκαθάρισμα...όταν μου φέρνουν φτηνιάρικα με πιάνει εγκεφαλικό...μην του πάρεις καλυτερα... όλα πάνε σκουπίδια

Το αστείο ειναι ότι από 4χρ. κανει ο Θοδωρής τσεκ απ στα δόντια και την πρώτη φορά που πήγα δεν μας έδωσε απόδειξη ... ξεχαστηκα και εγώ.. την δευτερη δινω τα 50? και περιμένω... με κοιτα η γραμματέας και μου λεει"τελειωσαμε θέλετε κάτι;;;" Απόδειξη της απαντώ... το μάτι έκανε 30 σφούρες... έβγαλε καπνους και από τοτε σε κάθε επισκεψη μου δίνει χωρίς να της πω... μάλλον έχει βάλει στο ονομά μου post it ... η λυσσάρα με την απόδειξη

ΣΚΑΣΙΛΑ ΣΟΥ!

Εμάς στην αυχενική τελειώνουμε, μετά από 2-3 ώρες :evil:, και πληρώνουμε, η γραμματέας δασκαλεμένη κάνει την κινέζα. Κοιτάμε εμείς, "απόδειξη παρακαλώ", με βλέμα που δεν σηκώνει πολλά πολλά. Κοίταξε με ύφος (λες κι αυτή βγάζει περισσότερα, η ηλίθια) κι έκοψε αμέσως.

ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ! 150? χωρίς απόδειξη;;; Φαντάζεσαι ΕΚΕΙΝΟΙ τι βγάζουν κάθε μέρα;

Ω, ρε μάνα μου λεφτάαααααααααααα!

Κι εγώ περίμενα 1 ώρα στο ΤΑΠΟΤΕ για να πάρω 40?. :|

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δε μηδενίζει κανείς την αξία του κοριτσάκι. Αλλά είναι ΠΟΛΥ προσωπικό το θέμα, όπως κι αυτό της καισαρικής, και πολλές φορές το κάνουν λες και είναι το ιερό δισκοπότηρο ή δεν ξέρω τι.

Είναι καθαρά προσωπικό του καθενός νομίζω.

συμφωνώ απόλυτα...

εγώ πάντως δεν έχω τύψεις...

είμαστε 2-2 αλλά η βίκυ δεν έχει δηλώσει θέση!!!:tongue::tongue:

Αυτό σκεφτομουν πριν από λίγο τα δικά μου ακόμα δεν έχουν αρρωστήσει... ξέρω όμως από τι ειναι..... τα μικρόβια τα έφερνε ο Θοδωρής όσο ειχε τις αμυγδαλές του ..από τοτε που τις αφαιρεσαμε σωθήκαμε

Κι εγώ πρέπει να τις βγάλω! Σε νοσοκομείο πήγατε;

Καθε δίμηνο παιζει ξεκαθάρισμα...όταν μου φέρνουν φτηνιάρικα με πιάνει εγκεφαλικό...μην του πάρεις καλυτερα... όλα πάνε σκουπίδια

Να μην του πάρω playmobil; Γιατί ρε; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

συμφωνώ απόλυτα...

εγώ πάντως δεν έχω τύψεις...

είμαστε 2-2 αλλά η βίκυ δεν έχει δηλώσει θέση!!!:tongue::tongue:

Ελα Βίκυ... μίλα...

Τί έγινε εσυ με τα τυροπιτάρια.... μας έπρηξες...ακόμα περιμένω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...