Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , MK2012 είπε:

Ελα κορίτσι μου ! Καλύτερα να είσαι καλά στην ΕΤ σου! Μου είχαν τύχει τα χίλια μιρια πριν τη δική μου. Μια μέρα αφότου την έκανα έπαθα κρυολόγημα, φοβερή καταρροή. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά και πάλι καλό είναι να μη ρισκάρεις να μην είσαι στο peak condition!❤️

Κορίτσι μου μπράβο !!! Μπράβο !! 🥰🥰🥰🥰

Το πιο ωραίο νέο που άκουσα σήμερα !

😁😁😁🥰🥰🥰🥰

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

.Θυμώνω πάρα πολύ όταν λένε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης, αυτό θα έρθει όπως λες εν καιρώ και θα το καταλάβει μονος του, οι γονείς μου πάντως ποτέ δεν μου ειπαν οτι δεν υπάρχει και έτσι ....ειμαι ακόμη με το παραμύθΙ...

εγω θυμαμαι οτι πιστευα απο μονη μου αλλα ποτε δεν με κακιωσε και δεν μου στοιχησε οταν εμαθα οτι δεν ειναι αληθινος.. μαλιστα ηθελα να ντυνεται και καποιος Αγιος Βασιλης και να μας φερνει τα δωρα (παλια αυτο το εκαναν οι γονεις και οι θειοι οταν καναμε μεγαλες γιορτες)

και ισως αργοτερα το κανουμε και εμεις..

παντως καθε χρονο ο φιλος μου απο την Αυστρια μας στελνει σοκολατακια που τα κρεμας στο δενδρο και γεμιζει ολο το δενδρο γλυκισματα ετσι οταν ερχονται μικρα στο σπιτι παιρνουν απο ενα κουβαδακι και αρχιζουν να μαζευουν την Πρωτοχρονια..το καναμε και τα προηγουμενα χρονια, θα το κανουμε και τωρα με τη μικρη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως τα πρωτα χριστουγεννιατικα βγηκαν στη φορα!!

χμμμ.. θελω να παρω χαρτι αρωματικο αλληλογραφιας να γραψουμε το γραμμα..

εντωμεταξυ και στο Περιστερι ο Δημος βαζει ενα σπιτακι σαν το Παπουτσι του Μουγερ και ειναι ταχυδρομειο προς το Αι Βασιλη..και κανει και εργαστηρι καραμελας και τα μικρα φτιαχνουν μονα τους καραμελες..

..

παντως καθε χρονο ο φιλος μου απο την Αυστρια μας στελνει σοκολατακια που τα κρεμας στο δενδρο και γεμιζει ολο το δενδρο γλυκισματα ετσι οταν ερχονται μικρα στο σπιτι παιρνουν απο ενα κουβαδακι και αρχιζουν να μαζευουν την Πρωτοχρονια..το καναμε και τα προηγουμενα χρονια, θα το κανουμε και τωρα με τη μικρη..

Ωραία ιδέα, δεν λιώνουν με τα λαμπάκια;;;

και εγώ κρεμούσα μικρή στο δέντρο μας. Αυτά με το λικέρ μέσα που κλείνουν διπλώνοντας το χαρτί τους απο πάνω όπου και δέναμε την κλωστή. Δεν παθαίνουν τίποτα.Πλέον δεν το κάνω γιατί μου χαλάει την αισθητική του δέντρου. έχω λευκά και ασημένια στολίδια και μερικά γυάλινα, επομένως δεν κολλάει να βάλω χρωματιστά σοκολατάκια .

και εγώ κρεμούσα μικρή στο δέντρο μας. Αυτά με το λικέρ μέσα που κλείνουν διπλώνοντας το χαρτί τους απο πάνω όπου και δέναμε την κλωστή. Δεν παθαίνουν τίποτα.Πλέον δεν το κάνω γιατί μου χαλάει την αισθητική του δέντρου. έχω λευκά και ασημένια στολίδια και μερικά γυάλινα, επομένως δεν κολλάει να βάλω χρωματιστά σοκολατάκια .

καλα πλακα κανεις ετσι???

ελπιζω οτι φετος θα το βαλεις Η ψηλα το δενδρο σου Η θα το δεσεις Η δεν θα βαλεις τις γυαλινες μπαλες..

σκεψου το!!!

Διαφημίσεις

το ερωτημα στο δικο μου σπιτι ειναι..δεν λιωνουν με τοοοοση ζεστη??? Χαλια, θερμοσυσσωρευτες κλπ..

μεχρι σημερα αφενος δεν εχουμε παθει τιποτε

αφετερου τα βαζω παραμονη Χριστουγεννων ωστε να μην ειναι πολυ καιρο εκτεθειμενα στη ζεστη..και τα κραταμε εκει μεχρι την Πρωτοχρονια..

Εδω δεν βρισκω μεγαλη ποικιλια σε στολιδια ζαχαρωτα..στην Ευρωπη ειναι εθιμο και τα χουν παντου και οικονομικα..

εγω βλεπω την μικρη να παιρνει τον Χριστουλη και να τον πηγαινει να παιζει με τα κουκλακια της στο παιδικο.. μην πω για τα ζωα του σταβλου..θα κανουν παρεα με τις χελωνες εξω..

τα Little people εχουν βγαλει (35 ευρω!!) μια φατνη με τους χαρακτηρες τους για να μπορουν να παιζουν τα μικρα..οτι να ναι!!

Και τις γυαλινες φετος δεν θα τις βαλουμε.. με το δενδρο που ναι 2,30 δεν ξερω τι θα κανω και πως θα το στερεωσουμε καπου..το κοβω να πεφτει κατω..και ελπιζω οτι πανω στη μικρη..:|

καλα πλακα κανεις ετσι???

ελπιζω οτι φετος θα το βαλεις Η ψηλα το δενδρο σου Η θα το δεσεις Η δεν θα βαλεις τις γυαλινες μπαλες..

σκεψου το!!!

έχω κάτι γυάλινα αγγελάκια και μικρούς σταλαχτίτες που βάζω στα μικρά κλαδάκια κάτω απο την κορυφή. σε ύψος 1,8 δηλαδή. Οι άλλες μπάλες και να πέσουν κάτω δεν σπάνε, είναι υφασμάτινες, χνουδωτές, δεν θυμάμαι ακριβώς .

Διαφημίσεις

φετος σκεφθηκαμε το ενδεχομενο να παρουμε ενα μικροτερο δενδρο για να το βαλουμε καπου πιο ψηλα αλλα το βρισκω ακραιο..

νομίζω οτι σε ύψωμα θα είναι χειρότερα. Στο πάτωμα είναι πιο σταθερό και σε περίπτωση πτώσης μικρότερη η απόσταση μέχρι το έδαφος. Αλλά γιατί να πέσει ρε συ? Εμείς που έχουμε σαλοκουζίνα ακόμα να μαγειρεύω την βλέπω την μικρή. Δεν μένει ποτέ μόνη της στο σαλόνι.

Αλλά το δικό σου σίγουρα θα πέσει αφού το μελετάς τόσο και μετά θα λές σας το'λεγα:tongue::tongue:

καλημέρα κορίτσια...

μπήκατε στο κλίμα των χριστουγέννων??

κι εμείς αυτό σκεφτόμασταν προχθές με τον άντρα μου,να πάρουμε κάνα βιβλίο με τον άη βασίλη για να τον μάθει,φέτος θα τα καταλάβει καλύτερα!!

θα ντυθεί κι ο μπαμπάς μου...

τέλεια!!

το δέντρο πέρσυ δεν το πείραξε,πιστεύω ούτε και φέτος...

1-2 φορές στην αρχή και μετά θα το συνηθίσει...

λέτε να γράψουμε και γράμμα?

ωραία θα είναι..

εγώ πάντα την παίρνω στα τζάμπο και κουβέντα δεν λέει...της αρέσει να τα κοιτάζει όλα...

κάποιες φορές της παίρνουμε κάτι κάποιες όχι...θα μάθει με τον καιρό ότι δεν αγοράζουμε ότι θέλει πάντα...

τζεσικάκι δεν έγινε και τίποτα που δεν θα θηλάσει η κοπέλα...

υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην θηλάσουν κάποιες μαμάδες,που είναι καθαρά προσωπικοί...

στο λέει μια περήφανη μη θηλάζουσα μαμά με κόρη που 21 μήνες τώρα δεν έχει πάθει τίποτα!!!!:tongue::tongue:

εδώ υπάρχουν γονείς που δεν κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους...ότι θέλει επιλέγει ο καθένας!!

χθες η μέση μου χειροτέρεψε,πήγαμε και παιδότοπο και δεν μπορούσα να καθήσω,το βράδυ έκλαιγα από τον πόνο!!δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό...

νομίζω οτι σε ύψωμα θα είναι χειρότερα. Στο πάτωμα είναι πιο σταθερό και σε περίπτωση πτώσης μικρότερη η απόσταση μέχρι το έδαφος. Αλλά γιατί να πέσει ρε συ? Εμείς που έχουμε σαλοκουζίνα ακόμα να μαγειρεύω την βλέπω την μικρή. Δεν μένει ποτέ μόνη της στο σαλόνι.

Αλλά το δικό σου σίγουρα θα πέσει αφού το μελετάς τόσο και μετά θα λές σας το'λεγα:tongue::tongue:

συμφωνώ μην το μελετάτε...μια χαρά θα μείνει στη θέση του!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...