Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Εύχομαι να μην πήγαινε σε μένα αυτό 🤣 

Κοίταξε λίγο επειδή είμαστε μεγάλες γυναίκες καμιά φορά και το πώς θα γράψεις κάτι ή ακόμη και το πώς θα το πεις μπορεί λόγω επιβεβαρημενου ψυχολογικού κλίματος κάποια να το πάρει στραβά κάποια να μιλήσει λάθος άθελά της ,ανθρώπινο είναι ..τα συναισθήματα σε τέτοιες καταστάσεις ειναι σαν ορμονικές διαταραχές🙃

Να σου πω μια εμπειρία;είχα ένα ζευγάρι φίλους από εξωτερικό που για χρόνια τους φιλοξενούσα γιατί ερχόντουσαν εδώ για εξωσωματική ,κάθε φορά η γυναίκα σε μεγάλους μήνες 5,7 μηνών απέβαλε ,μιλάμε για χρόνια προσπάθεια και ήταν καταβεβλημένο το ζευγάρι,χρήματα είχαν πολλά να το στηρίξουν οπότε συνέχιζαν ...κάθε φορά που ερχόντουσαν ένιωθα παρά πολύ άσχημα επειδη είχα παιδιά δηλαδή πιεζομουν ψυχολογικά δεν ήξερα πως να συμπεριφερθω και αισθανομουν πόσο άδικο είναι αυτή η γυναίκα που τόσο πολύ το ποθεί να μην έχει ενα δικό της μωρό ...και όταν με κοίταζε αισθανομουν αυτό ότι το νιώθει και για μένα ήταν άδικο...

Προσευχομουν να τα καταφέρει  μέσα από την καρδιά μου, τελικά στα πενήντα της χρόνια μετά από τεράστιο Γολγοθά ,προεκλαμψία ,θέμα με καρδιά,αύξηση βάρους και άλλα τόσα τα κατάφερε με δοτρια ,δεν τα είχαν παρατήσει ποτέ και τα κατάφεραν τελικά.

Όσο για την υιοθεσία που αναφέρθηκε παραπάνω είναι ένα άλλο δύσκολο κομμάτι δεν είναι τόσο εύκολο είχα φίλους ζευγάρι που περίμεναν 20 χρόνια στο τέλος όταν έφτασε η σειρά τους δεν είχαν κουράγιο και είπαν δώστε το στο επόμενο ζευγάρι εμείς γεράσαμε τουλάχιστον ας το πάρει ένα ζευγάρι νεότερο να το μεγαλώσει.

Όχι δεν πήγαινε σε εσένα. Σε σχέση με τα παιδιά μιλάω από την έξω ζωή, από επαφές με συγγενείς φίλους και απλά περαστικούς. 😬 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

jesgk που το στελνουμε το γραμμα? εσυ το κανεις καθε χρονο σωστα???

Συνήθως τα ταχυδρομεία βγάζουν κόκκινα κουτιά, με το σήμα των Χριστουγέννων ή του Άη Βασίλη κάθε χρόνο. Σου στέλνουν πίσω ένα δωράκι μικρής αξίας.

Εγώ είχα ετοιμάσει πέρσι, για λογαριασμο του Γιάννη και μου στείλανε. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια. Η Γεωργίτσα γνώρισε τον Άγιο ΒΑσίλη μέσα απο ένα επεισόδιο της Ντόρας , όπως και πολλά άλλα πραγματα. Και εγώ της μίλησα για τον Άγιο Βασίλη και της είπα οτι θα της φέρει δωράκι.

Προχθες το απόγευμα ήρθε ο άντρας μου με ένα μεγάλο κουτί με κάτι που είχε αγοράσει για το σπίτι. Το άφησε κάτω για να βγάλει το μπουφάν του και μόλις το είδε η Γεωργίτσα άρχισε να αναφωνεί ΑΑΑΑΑΑ! και ξάπλωσε απάνω του προσπαθώντας να το ανοίξει. Και αφού το άνοιξε ο άντρας μου το πασπάτευε αρκετή ώρα. Με αφορμή αυτό είπαμε χθες να πάμε μια βόλτα στα ντάντο (τζάμπο) να της πάρουμε ένα παιχνιδάκι να χαρεί. Μετά απο αρκετή ώρα γύρας μέσα στο κατάστημα και αφού βγάλαμε τη μπέμπελη γιατί έκανε ασφυκτική ζέστη εκεί μέσα, καταλήξαμε σε ένα κουκλόσπιτο. Κλείνει σαν βαλιτσάκι επομένως δεν πιάνει πολύ χώρο. Έχει μέσα ανθρωπάκια και την επίπλωση ενός σπιτιού που διαμορφώνεις όπως θέλεις. έπαιξε αρκετή ώρα η μικρή μαζί με τον ξαδερφό της. Πήρε το μικρό κοριτσάκι το οποίο είχε δυο κοτσιδούλες και έλεγε οτι είναι αυτή , το αγοράκι έλεγε οτι είναι ο Μάριος και οι άλλες δύο κούκλες η μαμά και ο μπαμπάς. έπαιρνε λοιπόν τα ανθρωπάκια και τα έβαζε να κάνουν μπάνιο, να κάνουν τσίσα να κοιμηθούν στο κρεβάτι...

Έκανε και αυτή μια αγορά απο μόνη της. Ένα μπαλόνι απο αυτά που ανεβαίνεις πάνω και χοροπηδάς. Αν δεν το έπαιρνε δεν έφευγε. Να δούμε πότε θα φάει τα μούτρα της. ΒΑσικά δεν μπορεί να ανεβεί πάνω , το κρατάει απο τα ''αυτιά '' και το κοπανάει ή το κυλάει μες στο σπίτι. Γενικά της αρέσουν πολύ τα μπαλόνια. Τα πάιζει και μετά τα δαγκώνει και αν τα καταφέρει τα σκάει. Εγώ μόλις την βλέπω φωνάζω μηηηηηηη και κλείνω τα αυτιά μου και αυτή ξεκαρδίζεται. Μα να μην φοβάται.......:rolleyes:

Καλημέρα σε όλες, τι κάνετε;;; Δουλειά σήμερα ξανά... βαρέθηκα.. θέλω να κάθομαι σπιτι!!

Ο Θοδωρής σήμερα δεν έχει σχολειο λόγω των εκλογών της Κυριακής ουτε την Παρασκευή ούτε την Δευτέρα και έτσι θα πάνε βολτούλα το πρωί.

Εχθές μίλησα με την κοπέλα που γέννησε την Παρασκευή, φεύγοντας η παιδίατρος στο "Ελενας" επειδή το παιδί ειχε χάσει λίγα γραμμάρια με την έξοδο της πρότεινε και συμπλήρωμα.... μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι αφού και γάλα ειχε, και μια χαρά έπιανε το παιδί, αλλωστε όλα τα παιδιά χάνουν μεχρι να βγουν από το μαιευτήριο. Της ειπα ότι δεν χρειάζεται και ειναι περιττο το ξένο και μου απάντησε ότι ετσι ειναι πιο ευκολο, ξέρει πόσο τρώει και δεν το ρισκάρει... Νευρίασα σιωπηλά... μια πορεία θηλασμού που το πολυ να κρατήσει ακόμη 1 μήνα...

Καλημέρα σε όλες, τι κάνετε;;; Δουλειά σήμερα ξανά... βαρέθηκα.. θέλω να κάθομαι σπιτι!!

Ο Θοδωρής σήμερα δεν έχει σχολειο λόγω των εκλογών της Κυριακής ουτε την Παρασκευή ούτε την Δευτέρα και έτσι θα πάνε βολτούλα το πρωί.

Εχθές μίλησα με την κοπέλα που γέννησε την Παρασκευή, φεύγοντας η παιδίατρος στο "Ελενας" επειδή το παιδί ειχε χάσει λίγα γραμμάρια με την έξοδο της πρότεινε και συμπλήρωμα.... μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι αφού και γάλα ειχε, και μια χαρά έπιανε το παιδί, αλλωστε όλα τα παιδιά χάνουν μεχρι να βγουν από το μαιευτήριο. Της ειπα ότι δεν χρειάζεται και ειναι περιττο το ξένο και μου απάντησε ότι ετσι ειναι πιο ευκολο, ξέρει πόσο τρώει και δεν το ρισκάρει... Νευρίασα σιωπηλά... μια πορεία θηλασμού που το πολυ να κρατήσει ακόμη 1 μήνα...

:?:(:( ... μιας και εχετε καταλαβει οτι ειμαι η κακια της παρεας (με ολη την κρεμα...) θα το πω... αλλη μια μανουλα της νεας εποχης.. παρ αυτα.. καλα σαραντα και να ναι γερο το παιδακι της.. (ουτε μηνα jesgk..οπως το πες...)

το επομενο Σαββατο στο Συνταγμα και σε αλλες 4 πολεις της Ελλαδος θα γινει συναντηση θηλαζοντων μαμαδων οπου θα θηλασουν δημοσια τα μωρα τους ως ενδειξη διαμαρτυριας για το καθεστως της ντροπης που θελει η σημερινη κοινωνια να μας επιβαλλει σα να κανουμε κατι απαγορευμενο και κακο.. κριμα που δεν θηλαζω πλεον, θα ηθελα να συμμετεχω..μπορει ομως αν εχω το χρονο να παραβρεθω..μαλιστα ειναι κινηση του parents αυτη.

Συνήθως τα ταχυδρομεία βγάζουν κόκκινα κουτιά, με το σήμα των Χριστουγέννων ή του Άη Βασίλη κάθε χρόνο. Σου στέλνουν πίσω ένα δωράκι μικρής αξίας.

Εγώ είχα ετοιμάσει πέρσι, για λογαριασμο του Γιάννη και μου στείλανε. :mrgreen:

αχοοοουυυυυ.. και μεις θα γραψουμε..εχθες αποκοιμηθηκε λεγοντας της ολοκληρη ιστορια με τον Αι Βασιλη και οτι θα του αφησουμε μπισκοτα και γαλα τη νυχτα της πρωτοχρονιας και θα ρθει να αφησει τα δωρα της...ειχε κατ ενθουσιαστει...

Διαφημίσεις

:?:(:( ... μιας και εχετε καταλαβει οτι ειμαι η κακια της παρεας (με ολη την κρεμα...) θα το πω... αλλη μια μανουλα της νεας εποχης.. παρ αυτα.. καλα σαραντα και να ναι γερο το παιδακι της.. (ουτε μηνα jesgk..οπως το πες...)

το επομενο Σαββατο στο Συνταγμα και σε αλλες 4 πολεις της Ελλαδος θα γινει συναντηση θηλαζοντων μαμαδων οπου θα θηλασουν δημοσια τα μωρα τους ως ενδειξη διαμαρτυριας για το καθεστως της ντροπης που θελει η σημερινη κοινωνια να μας επιβαλλει σα να κανουμε κατι απαγορευμενο και κακο..

:( έτσι άσχημα αισθάνθηκα

Εμείς κλείνουμε αυτές τις μέρες ένα χρονο τέλος θηλασμού αν και θα ήθελα να παρεβρεθώ κι εγώ στην εκδήλωση

καλημέρα κορίτσια. Η Γεωργίτσα γνώρισε τον Άγιο ΒΑσίλη μέσα απο ένα επεισόδιο της Ντόρας , όπως και πολλά άλλα πραγματα. Και εγώ της μίλησα για τον Άγιο Βασίλη και της είπα οτι θα της φέρει δωράκι.

Προχθες το απόγευμα ήρθε ο άντρας μου με ένα μεγάλο κουτί με κάτι που είχε αγοράσει για το σπίτι. Το άφησε κάτω για να βγάλει το μπουφάν του και μόλις το είδε η Γεωργίτσα άρχισε να αναφωνεί ΑΑΑΑΑΑ! και ξάπλωσε απάνω του προσπαθώντας να το ανοίξει. Και αφού το άνοιξε ο άντρας μου το πασπάτευε αρκετή ώρα. Με αφορμή αυτό είπαμε χθες να πάμε μια βόλτα στα ντάντο (τζάμπο) να της πάρουμε ένα παιχνιδάκι να χαρεί. Μετά απο αρκετή ώρα γύρας μέσα στο κατάστημα και αφού βγάλαμε τη μπέμπελη γιατί έκανε ασφυκτική ζέστη εκεί μέσα, καταλήξαμε σε ένα κουκλόσπιτο. Κλείνει σαν βαλιτσάκι επομένως δεν πιάνει πολύ χώρο. Έχει μέσα ανθρωπάκια και την επίπλωση ενός σπιτιού που διαμορφώνεις όπως θέλεις. έπαιξε αρκετή ώρα η μικρή μαζί με τον ξαδερφό της. Πήρε το μικρό κοριτσάκι το οποίο είχε δυο κοτσιδούλες και έλεγε οτι είναι αυτή , το αγοράκι έλεγε οτι είναι ο Μάριος και οι άλλες δύο κούκλες η μαμά και ο μπαμπάς. έπαιρνε λοιπόν τα ανθρωπάκια και τα έβαζε να κάνουν μπάνιο, να κάνουν τσίσα να κοιμηθούν στο κρεβάτι...

Έκανε και αυτή μια αγορά απο μόνη της. Ένα μπαλόνι απο αυτά που ανεβαίνεις πάνω και χοροπηδάς. Αν δεν το έπαιρνε δεν έφευγε. Να δούμε πότε θα φάει τα μούτρα της. ΒΑσικά δεν μπορεί να ανεβεί πάνω , το κρατάει απο τα ''αυτιά '' και το κοπανάει ή το κυλάει μες στο σπίτι. Γενικά της αρέσουν πολύ τα μπαλόνια. Τα πάιζει και μετά τα δαγκώνει και αν τα καταφέρει τα σκάει. Εγώ μόλις την βλέπω φωνάζω μηηηηηηη και κλείνω τα αυτιά μου και αυτή ξεκαρδίζεται. Μα να μην φοβάται.......:rolleyes:

εμεις εχθες πηγαμε στα Max να παρω κατι και εκεινη με το που ειδε το βιβλιο του Μπαρνυ και της Κοκκινοσκουφιτσας αμεσως πηγε τα πηρε και δεν εφευγε χωρις αυτα!

Ειχα σκοπο να της παρω κατι αλλα την αφησα να διαλεξει..

Δεν πολυσυμφωνω βεβαια να τα τραβαμε στα παιχνιδαδικα..και αν θελουμε να το κανουμε θελει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δουλεια στα επομενα 2-3 χρονια για να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να περνουν οτι θελουν.. βεβαια οταν δεν εχω αρκετα χρηματα δεν την παιρνω μαζι.. και σχεδον θυμωνω (μπορει βεβαια να μην εχουν που να αφησουν τα παιδια) οταν τα παιδια τους βλεπουν κατι και εκεινες αρχιζουν "σου ειπα να ερθεις μαζι μου αλλα σου ειπα οτι δεν εχω λεφτα να σου ψωνισω"... (??????οκ..δηλαδη περιμενες να εφευγες απο εκει αναιμακτα????)

αχοοοουυυυυ.. και μεις θα γραψουμε..εχθες αποκοιμηθηκε λεγοντας της ολοκληρη ιστορια με τον Αι Βασιλη και οτι θα του αφησουμε μπισκοτα και γαλα τη νυχτα της πρωτοχρονιας και θα ρθει να αφησει τα δωρα της...ειχε κατ ενθουσιαστει...

Εμείς γράψαμε το πρώτο κανονικό γράμμα περσυ όπου το έγραψε μονος του και το βάλαμε στα κόκκινα κουτιά και μας ήρθαν πίσω γραμματοσημα και μια απάντηση!! Χάρηκε πολύ,φέτος θα γράψει και για την αδερφή του.

Αυτό με το γάλα και τα μπισκοτα το κάνω κι εγω... σηκώνομαι κατα τις 4 και τα εξαφανίζω, αφήνω μονο ψίχουλα και παραδοσιακά εκείνη την ημέρα δεν σηκωνόμαστε απ'το κρεβάτι αν πριν δεν σηκωθούν τα παιδιά

:( έτσι άσχημα αισθάνθηκα

Εμείς κλείνουμε αυτές τις μέρες ένα χρονο τέλος θηλασμού αν και θα ήθελα να παρεβρεθώ κι εγώ στην εκδήλωση

μπορουμε να παμε..με το μετρο ειναι τσακ μπαμ..και θα γινει μπροστα στον Αγνωστο Στρατιωτη..μετα διπλα ειναι ο εθνικος κηπος και ειναι σουπερ για βολτα των παιδιων (και για τον Θοδωρη επισης)

Εμείς γράψαμε το πρώτο κανονικό γράμμα περσυ όπου το έγραψε μονος του και το βάλαμε στα κόκκινα κουτιά και μας ήρθαν πίσω γραμματοσημα και μια απάντηση!! Χάρηκε πολύ,φέτος θα γράψει και για την αδερφή του.

Αυτό με το γάλα και τα μπισκοτα το κάνω κι εγω... σηκώνομαι κατα τις 4 και τα εξαφανίζω, αφήνω μονο ψίχουλα και παραδοσιακά εκείνη την ημέρα δεν σηκωνόμαστε απ'το κρεβάτι αν πριν δεν σηκωθούν τα παιδιά

ναιιιιιι.. το ξερω οτι το κανεις και το βρισκω ΣΟΥΠΕΡ!!! Στενοχωριεμαι με μια φιλη που ειναι κατα ολων αυτων των...ψεμματων.. και λεει στα παιδια (3 +5 ετων) απο μωρα οτι δεν υπαρχει..

οκ δεν υπαρχει..αλλα οπως λες μια ιστορια, ενα παραμυθι που καποια στιγμη θα καταλαβει οτι δεν υφισταται ετσι θα γινει και με τον Αγιο Βασιλη..

επομενοι ψυχροι με απωθημενα ενηλικες ρε π@###$.. και μετα απορουν "δεν καταλαβαινω το παιδι μου γιατι ειναι τοσο επιθετικο.."

σκεψου οτι η κορη της ειναι 5 και εχει δει την κορη μου 4 φορες και μεχρι σημερα (δεν κανω πλακα προχθες μου το πε η μανα της) σε ασχετες φασεις τρωει αναλαμπες και λεει στη μανα της "εγω δεν θελω να ξαναρθει εδω η Χριστουλα"..επειδη ειναι μικροτερη και ολοι ασχολουνται μαζι της... και εχει και μικροτερο αδελφακι...απαπαααααααααα :?

Διαφημίσεις

ειχα συζητηση με μια φιλη περι της φροντιδας σκυλιων και μου λεγε να κανω στειρωση στο σκυλι οταν μεγαλωσει λιγο (ειναι και θηλυκο)

το θεμα ειναι οτι κυριως λογω των συναισθηματων μου για την τεκνοποιηση δεν το αποδεχομαι..απο την αλλη πρακτικα ειναι ισως καλυτερο για ολους..

πως το βλεπετε?

ειχα συζητηση με μια φιλη περι της φροντιδας σκυλιων και μου λεγε να κανω στειρωση στο σκυλι οταν μεγαλωσει λιγο (ειναι και θηλυκο)

το θεμα ειναι οτι κυριως λογω των συναισθηματων μου για την τεκνοποιηση δεν το αποδεχομαι..απο την αλλη πρακτικα ειναι ισως καλυτερο για ολους..

πως το βλεπετε?

Δίλλημα. Αν το στειρώσεις δεν σέρνει? Δεν έχει δηλαδή την επιθυμία για επαφή? Ή απλώς δεν τεκνοποιεί ?

Και απο την άλλη και να τεκνοποιήσει έχεις σκοπό να κρατήσεις και τα μικρά? Και αυτό πονάει μια μάνα, να αποχωρηστεί τα μικρά της. Ειδικά τώρα που γίναμε μανούλες το ξέρουμε καλύτερα.

ναιιιιιι.. το ξερω οτι το κανεις και το βρισκω ΣΟΥΠΕΡ!!! Στενοχωριεμαι με μια φιλη που ειναι κατα ολων αυτων των...ψεμματων.. και λεει στα παιδια (3 +5 ετων) απο μωρα οτι δεν υπαρχει.

οκ δεν υπαρχει..αλλα οπως λες μια ιστορια, ενα παραμυθι που καποια στιγμη θα καταλαβει οτι δεν υφισταται ετσι θα γινει και με τον Αγιο Βασιλη..

.Θυμώνω πάρα πολύ όταν λένε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης, αυτό θα έρθει όπως λες εν καιρώ και θα το καταλάβει μονος του, οι γονείς μου πάντως ποτέ δεν μου ειπαν οτι δεν υπάρχει και έτσι ....ειμαι ακόμη με το παραμύθΙ...

Δίλλημα. Αν το στειρώσεις δεν σέρνει? Δεν έχει δηλαδή την επιθυμία για επαφή? Ή απλώς δεν τεκνοποιεί ?

Και απο την άλλη και να τεκνοποιήσει έχεις σκοπό να κρατήσεις και τα μικρά? Και αυτό πονάει μια μάνα, να αποχωρηστεί τα μικρά της. Ειδικά τώρα που γίναμε μανούλες το ξέρουμε καλύτερα.

κοιτα επειδη ξαναχαμε σκυλια θηλυκα οταν εημουν μικροτερη.. αν τα αφησεις να κανουν κουταβια ειναι δεμενα μαζι τους για ενα διαστημα αλλα μολις αυτα μεγαλωσουν τα αρσενικα πανε με τη μανα και κανουν ααααλλα κουταβια..

εννοειται οτι δεν μπορω να χω πανω απο ενα σκυλι και ο νομος ακομη και ετσι επιτρεπει μεχρι δυο..

και βεβαια εδω στην Ελλαδα ειμαστε ανεκδιηγητοι καθως παρατανε τα σκυλια με την πρωτη ευκαιρια.. στη Σαλαμινα μολις τελειωνει το καλοκαιρι ΠΑΝΤΑ βλεπεις παρατημενα σκυλια..

και αυτο ειναι που με ωθει σε αυτη τη κινηση..και ισως να βοηθα και στην υγεια τους.. ορμες και βεβαια παραμενουν να χουν αλλα αυτο ειναι περισσοτερα στα αρσενικα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...